Dekorativni i ukrasni predmeti English Home
Arhiva, Ukrasi

Moderni dekorativni i ukrasni predmeti iz English Home kolekcije

Sa svojom šarmantnom i sofisticiranom estetikom, English Home predstavlja moderni dizajn i eleganciju kada je u pitanju dekoracija doma. S mnoštvom zanosnih opcija, možete transformisati svoje životne prostore u oaze stila i ljepote. Od osvjetljujućih lampi do očaravajućih dekorativnih komada, English Home nudi niz proizvoda koji će preoblikovati i obogatiti svaki kutak vašeg doma.

LAMPE – Svjetlost koja stvara atmosferu

Jedan od ključnih elemenata za stvaranje atmosfere u vašem domu su lampe. Iz ponude izdvajamo Natural stolnu lampu dimenzija 28×46 cm. Njena jednostavna elegancija omogućava vam da kreirate toplu i ugodnu atmosferu, bilo da je koristite za osvjetljavanje radnog stola ili kao ambijentalnu svjetlost u dnevnom boravku.

DEKORATIVNI POSLUŽAVNICI – Dodir luksuza na vašem stolu

Dekorativni poslužavnici predstavljaju sjajan način da unesete dašak luksuza i stila na vaše stolove. Poslužavnik Carla dimenzija 40×40 cm izdvaja se svojom prefinjenom izradom i dizajnom, dodajući notu elegancije svakom obroku.

VAZNE – Oživite prostor biljnim uzdasima

Za dodatni element prirodne ljepote, English Home nudi prekrasne vaze. Natural Shape vazna dimenzija 21×38 cm ističe se svojim organskim oblikom koji donosi dodir prirode u vaš dom. Kombinirajte je sa svježim cvjetnim aranžmanima ili elegantnim granama kako biste unijeli svježinu i vitalnost.

DEKORATIVNI AKSESOARI – Izražavanje ličnog stila

Dekorativni aksesoar Ciara fenjer dimenzija 26×31 cm je izbor koji će dodati poseban akcent vašem prostoru. Njegov sofisticirani dizajn i detalji pružaju toplinu i eleganciju, bilo da ga postavite na komodu, stočić ili čak na terasu. Svjetlost koja se probija kroz staklene zidove ovog fenjera stvara čarobnu atmosferu.

OKVIRI ZA FOTOGRAFIJE – Zadržavanje dragocjenih uspomena

Okviri za fotografije poput Trace dimenzija 13×18 cm imaju moć da zadrže vaše najdraže uspomene i istovremeno dodaju dozu stila. Postavite ih na policu, stočić ili vješajte na zid kako biste svoje dragocjene trenutke učinili vidljivim. Ovi okviri postaju priča sami po sebi.

Osim ovih predivnih kategorija dekoracija, tu su i drugi dragocjeni komadi koji će oplemeniti vaš dom. Pogledajte English Home ponudu umjetnog cvijeća koje donosi svježinu bez potrebe za održavanjem, ogledala koja će vizualno proširiti prostor, zidni i stolni satovi koji spajaju funkcionalnost i estetiku te organizatori za prostore koji će vam pomoći da vaš dom bude uredan i elegantan.

Uz sve ove raskošne komade, English Home je sinonim za eleganciju i sofisticiranost u svijetu dekoracije. Njihova kolekcija dekorativnih proizvoda omogućava vam da preoblikujete svaki kutak svog doma sa stilom i luksuzom. Vaš dom će postati oaza udobnosti i estetskog užitka, ispunjen dragocjenim komadima koji odražavaju vašu individualnost i ukus.