English Home raznovrsna ponuda ponuda
Arhiva, jastuci

English Home jastuci: Uronite u luksuz udobnosti  

Kada je riječ o postizanju istinskog osjećaja udobnosti u vašem domu, svaki detalj je bitan. Ako tražite nešto posebno, nešto što kombinuje moderan dizajn, kvalitet i raznolikost, English Home jastuci su idealna prilika za tako nešto. 

Dimenzije i materijali English Home jastuka

Jastuci su ključni za potpun osjećaj udobnosti i podrške, bilo tokom mirne noći sna ili opuštanja tokom dana. English Home se ističe svojim izborom jastuka koji zadovoljavaju različite potrebe, kako estetske tako i funkcionalne. S standardnim dimenzijama od 50×70 cm, kao i nešto većim i manjim opcijama kao što su 55×40 cm, 60×80 i 80×80 cm, imate mogućnost da pronađete savršen jastuk za vaš krevet i lične preferencije.

English Home ponuda različitih materijala jastuka

English Home ponuda različitih materijala jastuka

Evo brzog pregleda nekoliko ključnih materijala iz English home kolekcije jastuka:

Anatomski Viskozni English Home jastuci

Anatomski viskozni jastuk je vrhunski komad za podršku tijelu i spavanje bez napora. Ovaj jastuk je oblikovan da se prilagodi konturama vaše glave i vrata, pružajući optimalno držanje kičme tokom spavanja. Glavna karakteristika je materijal viskoze, koji reaguje na tjelesnu toplotu i pritisak. Ovo omogućava jastuku da se oblikuje prema vašoj glavi i vratu, pružajući personaliziranu potporu. Osim udobnosti, anatomski viskozni jastuk pomaže u smanjenju pritiska na ključne tačke, kao što su vratna kičmu i ramena, što rezultira boljim kvalitetom sna i osjećajem svježine ujutro.

Pamučni English Home jastuci

Pamučni jastuk donosi prirodnu mekoću i udobnost u svaku spavaću sobu. Izrađen od čistog pamuka, ovaj jastuk omogućava koži da diše i održava ugodan osjećaj tokom cijele noći. Pamučni materijal je poznat po svojoj prozračnosti i apsorpciji vlage, čime se održava suha i udobna sredina za spavanje. Ovaj jastuk je idealan za one koji preferiraju prirodne materijale i žele jednostavno, ali učinkovito rješenje za udobno spavanje.

Mikrogel English Home jastuci

Mikrogel jastuk je sinonim za luksuzan osjećaj i podršku. Ovaj jastuk koristi specijalno oblikovane gel vlakna kako bi pružio mekoću i udobnost s elementima podrške. Gel vlakna omogućavaju ravnomjernu raspodjelu težine glave i vrata, čime se smanjuje pritisak na osjetljive tačke. Osim toga, gel pruža blagi osjećaj hlađenja, stvarajući okruženje pogodno za noćni san. Mikrogel jastuk je savršen izbor za one koji traže kombinaciju luksuza i ergonomskih prednosti.

Bambusni English Home jastuci

Bambusni jastuk je inovativan izbor za one koji vole prirodna svojstva i ekološku svijest. Ovaj jastuk koristi vlakna dobijena iz bambusa, koja imaju prirodna antibakterijska i hipoalergijska svojstva. Bambus vlakna također imaju izvanrednu sposobnost apsorpcije vlage, pomažući u održavanju suhog i higijenskog okruženja za spavanje. Bambusni jastuk je idealan za one sa osjetljivom kožom ili alergijama, te za one koji cijene ekološki osviješten izbor.

Vuneni English Home jastuci

Vuneni jastuk je savršen izbor za hladnije mjesece i one koji traže prirodnu toplinu. Vuna je prirodni izolator koji pomaže održavanju optimalne temperature tokom noći. Ovaj jastuk koristi vunene vlakna kako bi pružio toplinu i udobnost, često sa mogućnošću prilagodbe debljine jastuka prema preferencijama spavača. Vuneni jastuk je izvrstan za stvaranje toplog i ugodnog okruženja za spavanje tijekom hladnih sezona.

Aloe Vera English Home jastuci

Aloe Vera jastuk je ultimativni izbor za one koji traže ne samo udobnost već i blagodati za kožu tokom spavanja. Inspirisan prirodom, ovaj jastuk koristi aloe vera ekstrakt koji je poznat po svojim umirujućim i hidratantnim svojstvima za kožu. Ovaj jastuk je dizajniran da pruži ne samo mekoću i podršku tokom spavanja, već i dodatnu njegu za kožu lica i vrata. Aloe vera ekstrakt pomaže u hidrataciji kože i može pomoći u smanjenju iritacija i crvenila. Tokom noći, aloe vera djeluje na vašu kožu, pružajući osjećaj svježine i blagostanja. Aloe Vera jastuk je izbor za one koji cijene harmoniju između udobnosti i ljepote, stvarajući poseban doživljaj spavanja sa dodatnim blagodatima za kožu.

Svaki od ovih jastuka iz English Home kolekcije donosi svoje jedinstvene prednosti i karakteristike, omogućavajući vam da pronađete savršeno rješenje koje odgovara vašim preferencijama za udobno i kvalitetno spavanje. Kompletnu ponudu jastuka pogledajte OVDJE

Održavanje jastuka i jorgana za dugotrajni sjaj

Da biste osigurali da vaši English Home jastuci i jorgani ostanu u najboljem stanju, evo nekoliko korisnih savjeta:

Redovno protresite: Povremeno protresite jastuke i jorgane kako biste održali punoću vlakana.

Slijedite upute za pranje: Pratite upute na etiketi za pranje i održavanje kako biste izbjegli oštećenje materijala.

Koristite zaštitne vodootporne navlake: Koristite zaštitne vodootporne navlake za jastuke kako biste produžili njihov vijek trajanja i održavali higijenu.