Prikaži sve 6 rezultate

Show sidebar

Memory set za ručavanje 24 komada 6 osoba

Original price was: 199,95 KM.Current price is: 159,95 KM.

Pleasant set za ručavanje 24 komada 6 osoba

Original price was: 199,95 KM.Current price is: 159,95 KM.

Astrid set za ručavanje 24 komada 6 osoba

Original price was: 199,95 KM.Current price is: 159,95 KM.

Summery set za ručavanje 8 komada 2 osoba

Original price was: 99,95 KM.Current price is: 79,95 KM.

Torino set za ručavanje 18 komada 6 osoba

Original price was: 299,95 KM.Current price is: 239,95 KM.

Royal A set za ručavanje 4 osobe 12 komada

Original price was: 99,95 KM.Current price is: 79,95 KM.
Set za ručak

Kategorija – Setovi za ručavanje

Setovi za ručavanje

Hrana ne privlači samo nepce, već i svih pet osjetila, stoga obroci ne ispunjavaju samo želudac. To je zapravo holističko iskustvo koje se sastoji od mirisa, hrskavih zvukova, raznih tekstura i naravno posluživanja. Zbog toga je posuđe jedan od najvažnijih elemenata ovog doživljaja, jer nadopunjuje vizuelni užitak koji dobijate tokom obroka i povećava učinak obroka na vaše goste. I dok miris, okus i tekstura jela koja poslužujete dok ugošćujete svoje goste imaju utjecaj proporcionalno vašim vještinama u kuhinji, modeli posuđa koje možete izabrati u English Home ponudi pomno su dizajnirani tako da svaki vaš obrok vizualno upotpune, čime ćete sigurno dobiti obroke s estetskim užitkom.

Posuđe za jelo, stolnjaci i drugo posuđe za serviranje su, zapravo, proizvodi koji vašim stolovima daju kvalitetu privlačnu za oči, ali i za želudac. Stoga je posebno važno da čine skladnu cjelinu, jer će na taj način maksimalno povećati učinak jela koja ste pomno pripremali. Kako biste impresionirali svoje važne goste ili večeru s prijateljima pretvorili u ugodan događaj, činjenica da vaš set za ručavanje odgovara prirodi događaja koji organizirate i hrani koju pripremate pomoći će vam da pretvorite običan obrok u vizualnu gozbu.

Koje su vrste posuđa u setovima?

Setovi za ručavanje razlikuju se ovisno o njihovoj namjeni ili broju gostiju koji će biti ugostiti. Možete birati između porculanskih modela posuđa za svečanije ili važnije goste, a ako imate neki od uobičajenih sastanaka s prijateljima i obitelji, dnevno posuđe je idealno za takve prilike. Druga vrsta posuđa je posuđe za poklon, koje se obično kupuje i priprema unaprijed kako bi ga ljudi mogli koristiti kada osnuju obitelj ili u nekim drugim važnijim prilikama. Setovi posuđa za poklon su cjeloviti setovi, čiji modeli su prilagođeni svim željama i očekivanjima, pa neki sadrže i čak 48 komada posuđa.

Samo posuđe može biti obično, bijelo posuđe ili posuđe s uzorkom, u zavisnosti od vaših želja. Te želje će zapravo, uz English Home ponudu, biti jako lako ispuniti, jer proizvodi odgovaraju svačijim potrebama i ukusima. Također, možete birati između setova za 4, 6 ili 12 osoba, a spremni su i setovi sa 24 i 48 komada posuđa, za masovnije posluživanje jela.

Šta treba uzeti u obzir pri odabiru setova za ručavanje?

Izbor seta za ručavanje mnogo je važniji nego što bilo ko misli, upravo zbog dojmova koje ostavlja na one koji ih koriste. Zajedno sa hranom koju pripremate i mjestom na kojem se hrana servira, set za ručavanje mora činiti skladan tim, ukoliko želite impresionirati goste i pokloniti im lijepu uspomenu.
Stoga se i modeli posuđa koje English Home ponuda nudi razlikuju u zavisnosti od prilike za koju ih se koristi, gostiju za koje se koriste, mjesta na kojem se koriste, hrane koja se u njima servira, a pri odabiru obratite pažnju na sljedeće stvari:

•  Ako ćete se za stolom naći sa svojom porodicom ili manjim grupama prijatelja, bit će vam dovoljan set za ručavanje za 4 ili 6 osoba. Za takve obroke možete odabrati obično bijelo ili drugo jednobojno posuđe, prema vašim željama, a u krajnjem slučaju možete birati i modele sa uzorcima za koje vjerujete da odražavaju vašu osobnost;

•   Na dan kada organizirate velike porodične ručkove ili jednostavno trebate ugostiti veliki broj gostiju, u pomoć će vam priskočiti modeli posuđa za 12 osoba. Opet, među jednobojnim ili porculanskim modelima posuđa s uzorkom, možete pronaći set za ručavanje koji odgovara vašim željama i ukusima;

•  Posuđe je za kuhare ono što je platno za slikare, zbog toga je vrlo važno da jela koja pripremate budu u skladu s posuđem koje koristite za serviranje hrane. Posuđe koje stvara estetsku cjelinu sa stolnjacima, hranom i drugim pomoćim posuđem više će impresionirati vaše goste;

•  Svoje setove za poklone, koje ste brižljivo čuvali, možete izvaditi i koristiti za posebne prigode i ugostiti goste za stolom koji ste pripremili, s elegantno dizajniranim setovima. Uz takvo svečano posuđe stvorit ćete gostima nezaboravnu uspomenu koju će dugo pamtiti.

Kakav bi trebao biti set za ručavanje za goste?

Setovi za goste trebali bi imati komade posuđa koji na najbolji način mogu zadovoljiti sve potrebe gostiju koje želite ugostiti. Uz to, važno je da pogodite pravi uzorak i boju posuđa, jer set za ručavanje je odraz osobnosti i estetskog ukusa domaćinima. I dok se pitate: „Kakvo bi trebalo biti posuđe za goste“, neki od odgovora su:

•  Setovi za goste trebaju sadržavati posuđe koje odgovara vrsti poslužene hrane. Općenito, ako servirate predjelo, toplo jelo, glavno jelo i desert, obratite pažnju na to da u vašem setu za goste imate odgovarajuće posuđe za ta jela;

•  Ako ćete svojim gostima poslužiti supu, vaš set za ručavanje trebao bi sadržavati odgovarajući broj zdjela za supu;

•  Možete koristiti male ili velike tanjire za salate na vašem stolu;

•  Svi znaju koliko su različite vrste umaka važne za jela, stoga bi bilo dobro da u svom setu imate i tanjiriće za umake koje ćete poslužiti ili dodajte tanjiriće koji su prikladni uz vaše setove;

•  Setovi za ručavanje za goste trebaju imati desertne tanjire, namijenjene desertima na kraju obroka;

•  Dobar doživlja jela je najbolje moguće ostvariti kada se okusi ne miješaju. Zbog toga su čaše za vodu ili pehari kompatibilni sa setom za ručavanje nezamjenjivi dijelovi setova za goste, kako bi gosti mogli piti;

•  Redoslijed obroka je vrlo važan za formalnim obrocima, gdje ugošćujete važne goste, stoga vodite računa da za takve prigode imate dovoljno posuđa.

English Home setovi za ručavanje

Jedno je sigurno – u English Home ponudi pronaći ćete sve vrste setova za ručavanje, koji će dekorisati vaše stolove i dodati poseban izgled i okus vašim jelima. Možete pronaći i naručiti stilski dizajnirane modele prema pristupačnim cijenama posuđa i serviranje hrane u vašem domu učiniti prelijepim doživljajem.

U English Home kategoriji kuhinja možete pronaći proizvode i iz kategorija : čaše, bokali, dodaci za kuhinju, kuhinjski dodaci, daske za rezanje, kuhinjske krpe, podmetači i stolnjaci, posude za odlaganje, kuhinjske pregače, kutije za hljeb, pladnjevi i posude, tanjiri, zdjele i posude, desertni tanjiri, poslužavnici, posuđe, tave, posude za pečenje, setovi za ručavanje, setovi za kafu, setovi za čaj, šoljice, čajnici, kalupi za torte.