Prikaz 1–18 od 53 rezultata

Show sidebar

Easy Cut set noževa 6 komada 16 cm

7,95 KM

Berghoff set noževa 6 komada 11,5 cm

39,95 KM

Nevena borosilikatni dozer za ulje 300 ml

15,95 KM

Galio borosilikatni dozer za ulje 750 ml

31,95 KM

Iroco drveni kuhinski pribor 2 komada 31 cm

14,30 KM

Iroco drveni kuhinski pribor 2 komada 30 cm

14,30 KM

Silikonska špatula 31 cm

7,10 KM

Silikonska špatula 32 cm

7,10 KM

Avec borosilikatni dozer za ulje 2 komada 250 ml

19,95 KM

Symbol borosilikatni dozer za ulje 2 komada 270 ml

19,95 KM

Gales držač za salvete 17×11 cm

11,95 KM

Silikonska špatula 32 cm

7,10 KM

Silikonska kašika 32 cm

7,95 KM

Silikonska kutljača 27 cm

7,95 KM

Steel kašika za sladoled 19,5 cm

6,30 KM

Cross set noževa 3 komada 22-27.5-27.5 cm

12,40 KM

Cross set noževa 3 komada 22-27.5-27.5 cm

12,40 KM

Ena set noževa 2 komada 22-23 cm

4,40 KM
Kuhinjski pribor

Kategorija – Kuhinjski pribor

Kuhinjski pribor

Držači salveta ili escajga, plastične posude, renda, različite vrste noževa, otvarača, kašika i špatula samo su neki od dijelova kuhinjskog pribora, koji će vam maksimalno olakšati svakodnevno kuhanje i poslove u kuhinji. Bilo da kuhate samo za potrebe svoje porodice i prijatelja ili da se profesionalno bavite kuhanjem, ovi korisni alati pomoći će vam da brže i efikasnije završite svoje poslove u kuhinji.

Kvalitetan kuhinjski pribor kao osnov za gurmanski užitak

Kuhinjski dodaci, kakve možete pronaći u osebujnoj English Home ponudi, olakšat će vam proces pripreme nezaboravnih jela, ukusnih deserta i savršenih grickalica za vašu porodicu i prijatelje. Kako svaki dan u kuhinji nešto režemo, sjeckamo i pripremamo hranu, pa će nam u tome dodaci poput daske za rezanje i adekvatnih noževa biti naprosto neophodan kuhinjski pribor. U English Home ponudi možete birati između niza kuhinjskih dodataka, od onih sa tradicionalnim motivima, do onih modernog izgleda, čija funkcionalnost će vas naprosto oduševiti.

Visokokvalitetni materijali i pristupačne cijene

Visokokvalitetni materijali od kojih su ovakvi dodaci izrađeni garantirat će vam dugotrajnost, ali i higijenu za koju znamo da je itekako važna u kuhinjskim poslovima.

Uz sve gore pobrojane osobine, kuhinjski dodaci u svakom pogledu će ubrzati vaše procese kuhanja, te vam pomoći da na najlakši mogući način pohranite, ali i koristite sve sastojke koji su vam potrebni. Također, tu su i oni dodaci kojim se koristimo u samom procesu kuhanja, a koji će vam svojom kvalitetom garantirati samu kvalitetu vaše hrane.

Svi dodaci kreirani su od najboljih materijala, čije korištenje je apsolutno sigurno u procesima pripreme hrane, stoga će vam English Home ponuda biti najbolji odgovor ukoliko ste u potrazi za bilo kakvim kuhinjskim dodatkom. Oni će vam pomoći i da manje vremena provedete u čišćenju kuhinje, zbog svoje praktičnosti i lakog čišćenja.

Najbolje od svega, cijene kuhinjskih dodataka u našoj ponudi u potpunosti su prilagođene potrebama i budžetima svih kupaca, stoga požurite i pogledajte cjelokupnu ponudu u našem web shopu.

U English Home kategoriji kuhinja možete pronaći proizvode i iz kategorija : čaše, bokali, dodaci za kuhinju, kuhinjski dodaci, daske za rezanje, kuhinjske krpe, podmetači i stolnjaci, posude za odlaganje, kuhinjske pregače, kutije za hljeb, pladnjevi i posude, tanjiri, zdjele i posude, desertni tanjiri, poslužavnici, posuđe, tave, posude za pečenje, setovi za ručavanje, setovi za kafu, setovi za čaj, šoljice, čajnici, kalupi za torte.