Prikaz 1–18 od 34 rezultata

Show sidebar

Doria stakleni organizer 400 ml

Original price was: 8,95 KM.Current price is: 6,70 KM.

Borosilicate organizer za začine 250 ml

Original price was: 12,95 KM.Current price is: 9,70 KM.

Pure Wooden Borosilicate tegla 1000 ml

Original price was: 19,95 KM.Current price is: 14,95 KM.

Vintage Borosilicate tegla 430 ml

Original price was: 19,95 KM.Current price is: 14,95 KM.

Vintage Borosilicate tegla 1100 ml

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Mixed Plastic 3 komada organizator za hranu

Original price was: 19,95 KM.Current price is: 14,95 KM.

Carnival Time posuda za hranu 1000 ml

Original price was: 39,95 KM.Current price is: 29,95 KM.

Carnival Time posuda za hranu 750 ml

Original price was: 39,95 KM.Current price is: 29,95 KM.

Carnival Floral posuda za hranu 1000 ml

Original price was: 39,95 KM.Current price is: 29,95 KM.

Carnival Time posuda za hranu 450 ml

Original price was: 29,95 KM.Current price is: 22,50 KM.

Trendy kutija za hranu 15×10 cm

Original price was: 5,95 KM.Current price is: 4,50 KM.

Trendy kutija za hranu 15×10 cm

Original price was: 5,95 KM.Current price is: 4,50 KM.

Keep Me plastične posude za hranu 5 komada 16 cm

Original price was: 9,95 KM.Current price is: 7,50 KM.

Lock Me posude za hranu 4 komada 250 ml

Original price was: 6,95 KM.Current price is: 5,20 KM.

Lock Me posude za hranu 4 komada 250 ml

Original price was: 7,95 KM.Current price is: 5,95 KM.

Store Me posude za hranu 4 komada 250 ml

Original price was: 6,95 KM.Current price is: 5,20 KM.

Lock Me posude za hranu 4 komada 250 ml

Original price was: 7,95 KM.Current price is: 5,95 KM.

Mix Me plastični kuhinjski pribor 3 komada 32 cm

Original price was: 9,95 KM.Current price is: 7,50 KM.
Posude za odlaganje

Kategorija – Posude za odlaganje

Posude za odlaganje

Sve vrste posuda za odlaganje jedan su od nezamjenjivih alata u kuhinji i trpezariji. English Home, koji u svom asortimanu nudi mnoge različito dizajnirane proizvode za svako područje vašeg doma, također nudi i posude za odlaganje u različitim veličinama, različitog dizajna, koje su prikladne za svaku namjenu.

Zadržavaju miris i ne cure

Posude za odlaganje, koje se mogu koristiti za očuvanje okusa i svježine hrane kao i prvog dana, također su vrlo zgodne za nošenje hrane na radno mjesto, u teretanu ili u školu. Ovi modeli posuda za odlaganje, u koje možete sigurno pohraniti hranu za doručak, mahunarke, začine, kolače i kolačiće, kuhanu hranu, salate i mnoge druge namirnice u svom hladnjaku ili ostavi, svojim elegantnim izgledom privlačni su za sve ukuse. Posude za odlaganje potpuno će vam olakšati život, a čuvaju miris, ne propuštaju tekućine i vrlo su praktične za čišćenje, zbog čega su već dugi niz godina među nezamjenjivim alatima za sve one koji brinu o svojoj kuhinji i redu u kuhinji. Ovakvi proizvodi idealna su rješenja za uske prostore, čime se postiže maksimalna učinkovitost čak i kod malih kuhinja.

Različite namjene posuda za odlaganje

English Home modeli kućnih posuda za odlaganje izrađeni su od nehrđajućeg čelika, keramike i staklenih materijala. Dolaze u setovima sa po dvije ili tri posude, zajedno s korisnim poklopcima, te su dizajnirani da udovolje svim potrebama. S opcijama metalnih ili staklenih posuda u različitim veličinama, keramičkim pojedinačnim posudama, posudama za odlaganje sa dva pretinca i poklopcima od bambusa, posudama s drvenim ili staklenim poklopcima iz ponude English Home-a zasigurno će biti zadovoljni svi korisnici.

Moderan dizajn, prikladne dimenzije

Posude za odlaganje moguće je pronaći u najrazličitijim nijansama boja, kao i u različitim vrstama dizajna. Boje se kreću od plave do bijele, od ružičaste do kremaste boje, a detalji poput bambusa ili stakla bit će privlačni svakom ukusu. Moguće je pronaći modele sa različitim keramičkim detaljima, reljefima ili šarama, ali i dvodijelni ili jednodijelni modeli, poklopci, te posude različitih veličina kako bi se prilagodili svim područjima upotrebe.

Hrana ne gubi svoj okus i svježinu

Zahvaljujući posudama za odlaganje, vrlo je lako pohraniti mnoge namirnice bez kvarenja njihove svježine. Zahvaljujući ovim posudama hranu možete čuvati u kuhanom i sirovom obliku, a možete je čuvati u hladnjaku ili u kuhinjskim ormarićima. Naprimjer, možete oprati zelje, staviti ga u posude za pohranu i staviti u hladnjak. Svoje zelje možete koristiti svježe u spremniku po potrebi, pripremiti ukusne salate u vrlo kratkom vremenu i razveseliti sebe i svoju obitelj. Istovremeno, hranu koju kuhate možete koristiti i s modelima posuda za odlaganje hrane od nehrđajućeg čelika ili stakla. Lako ju možete pohraniti u hladnjak.

Modeli posuda za odlaganje u hladnjaku također će vam otvoriti dodatni prostor, a posude za odlaganje kolača naprosto ćete zavoljeti, jer ćete svoje divne torte i kolače moći sa zadovoljstvom, u svakom trenutku prezentirati svojim gostima. Uz sve ove modele posuda, vaša hrana će biti odvojena od zraka i duže će zadržati svježinu.

Red u kuhinji je pod vašom kontrolom zahvaljujući posudama za odlaganje

Jedno od pitanja u vezi kojih se žene u kuhinji brinu je, naravno, red. Najpraktičniji način organiziranja u hladnjaku, kuhinjskim ormarićima ili smočnici je prvenstveno kroz posude za odlaganje. Uz spremnike različitih veličina vrlo je lako izbjeći zgusnutost, ali i estetski lošu sliku u vašoj kuhinji. Zahvaljujući posudama za odlaganje lako možete pristupiti svakom proizvodu koji poželite, kada otvorite svoj ormarić, a u potpunosti ćete spriječiti miješanje različitih mirisa hrane. To će vam pružiti veliku praktičnost, koje se nikada nećete moći odreći.

Posude za odlaganje su idealno rješenje za uske prostore

S druge strane, kao rezultat rasporeda koji ćete kreirati zahvaljujući posudama za odlaganje, uštedjet ćete i dodatni prostor. To vam daje više prostora u kuhinji za druge stvari. Ako vam je kuhinja uska i imate poteškoća sa pohranjivanjem proizvoda, ove posude će vam ponovno priskočiti u pomoć. Zahvaljujući njima vaši uski prostori lako će postati korisni prostori. Tako je moguće postići maksimalnu učinkovitost iz svojih malih i neupotrebljivih prostora sa posudama za odlaganje.

Sačuvajte namirnice uvijek svježim

Mnoge namirnice za doručak, od sira do maslina, od maslaca do delikatesnih proizvoda, možete držati svježima u hladnjaku u bilo koje vrijeme zahvaljujući različitim vrstama posuda za odlaganje. Osim toga, kuhana gotova jela, torte, kolačiće ili peciva možete lako sačuvati u hladnjaku zahvaljujući ovim modelima. U ovim posudama sasvim je moguće držati podalje od vlage mnoge suhe namirnice poput slanutka, bulgura i peciva, a cijele posude možete koristiti i kao posude za suhu hranu. Zahvaljujući modelima posuda za suhu hranu, orašaste plodove, derivate čaja i kafe možete sigurno držati u kuhinjskim ormarićima ili ostavi. Zahvaljujući spremnicima za skladištenje suhih mahunarki, budući da proizvodi neće biti izloženi vazduhu, neće doći do kvarenja, a također će se povećati praktičnost upotrebe.

Praktično čišćenje posuda za odlaganje

Vrlo je jednostavno održavati i higijenu posuda za odlaganje English Home, koje su umjesto plastičnog kuhinjskog posuđa izrađeni od nehrđajućeg čelika, keramike i stakla. Ove posude, koje se lako peru u perilici posuđa, možete očistiti i ručno. Proizvodi su prikladni za dugotrajnu upotrebu i ne uzrokuju nikakve zdravstvene probleme kada su ispunjeni potrebni uvjeti korištenja.

Gdje se koriste posude za odlaganje?

Još jedna korisna značajka posuda za odlaganje jeste učinkovitost koju pružaju u uređenju kuhinje, ali i mogućnost da svoju hranu nosite gdje poželite bez mnogo muke. Namirnice kao što su sendviči, salate, tost, jela ili deserti, koje ste pripremili za sebe ili za svoje dijete ili supružnika, lako možete staviti u vrećicu i zatim u posude s poklopcem. Uz posude za odlaganje s dva pretinca možete staviti hranu na jednu stranu, a salatu na drugu stranu i čak kreirati vlastiti jelovnik za ručak. Tako ćete vi i vaši najmiliji biti hranjeni na zdrav način bez oslanjanja na pakirane i nesigurne proizvode vani.

Kvalitetne i pristupačne posude za odlaganje

English Home posude za odlaganje, koje vam olakšavaju život, brinu se i za vaš porodični budžet baš koliko i vi. Njihovo zajedničko obilježje, bez obzira na njihove veličine, boje i materijale od kojih su napravljene, jeste da neće narušiti previše vaš budžet. Za povoljne cijene dobit ćete praktične posude za upotrebu u kuhinji, a svojim stilskim dizajnom doprinijet će uređenju vašeg doma, dok će poduprijeti i štednju jer će produžiti životni vijek vaše hrane. Ove jeftine, zdrave i korisne posude će biti najbolji organizatori vaše kuhinje, te će zaštititi vašu hranu i smanjiti njeno bacanje. Sada je vrijeme da organizirate vašu kuhinju i učinite vrijeme provedeno tamo ugodnim!

U English Home kategoriji kuhinja možete pronaći proizvode i iz kategorija : čaše, bokali, dodaci za kuhinju, kuhinjski dodaci, daske za rezanje, kuhinjske krpe, podmetači i stolnjaci, posude za odlaganje, kuhinjske pregače, kutije za hljeb, pladnjevi i posude, tanjiri, zdjele i posude, desertni tanjiri, poslužavnici, posuđe, tave, posude za pečenje, setovi za ručavanje, setovi za kafu, setovi za čaj, šoljice, čajnici, kalupi za torte.