Prikaz 1–18 od 375 rezultata

Show sidebar

Dia prostirka za kupatilo 60×90 cm

22,95 KM

Softy termos boca 37×27 cm

14,95 KM

Soft pamučni peški za kosu

10,40 KM

Eva dozer za sapun 8.7×18.5 cm

6,95 KM

Boho Flowers dozer za sapun 8×14 cm

5,95 KM

Debora dozer za sapun 10x10x17cm

19,95 KM

Tassel Check prostirka za kupatilo 50×80 cm

41,95 KM

Tassel Check prostirka za kupatilo 50×80 cm

41,95 KM

Triga pamučne SPA papuče 36-40

13,95 KM

Triga pamučne SPA papuče 36-40

13,95 KM

Triga pamučne SPA papuče 40-44

13,95 KM

Soft pamučni ogrtal L-XL

55,95 KM

Leafy bambusni peškir 70×140 cm

19,95 KM

Leafy peškir za kupatilo 70×140 cm

19,95 KM

Leafy peškir za lice 30×50 cm

3,40 KM

Leafy peškir za lice 50×90 cm

11,80 KM

Leafy peškir za lice 50×90 cm

11,80 KM

Leafy peškir za ruke 30×50 cm

3,40 KM
Kupatilo

Kategorija – Kupatilo

Proizvodi i oprema za kupatilo

Proizvodi i oprema za kupatilo su od velike važnosti kako biste dizajnirali kupatilo po vašim preferencama. Proizvodi za kupaonice, koji imaju različit dizajn, omogućavaju vam da lahko ispoljite svoj stil i stvorite moderno i ugodno okruženje.

Visok kvalitet i vrhunski komfor u kupatilima

Od velike je važnosti dizajnirati udobna i korisna kupatila u svojim domovima ili poslovnim objektima koji pružaju usluge smještaja. Visok kvalitet toaletnih potrepština, poput peškira i bademantila, je veoma važan za kožu sa kojom će doći u kontakt. Različite alternative vam omogućavaju da lahko pronađete najprikladniji peškir za vaš lični ukus i karakteristike upotrebe.

Osim toga, pribor za kupatilo kao što su četke za čišćenje i prostirke čine okruženje funkcionalnim. Proizvodi koji su korisni i koji nude kvalitet po vašoj želji nalaze se u trgovini English Home. Proizvodi za kupatilo, do kojih možete doći jednim klikom, učiniti će da imate elegantne, moderne, inovativne i funkcionalne kupaonice.

Koji su to proizvodi i oprema za kupatilo?

Proizvodi za kupatilo su među najčešće korištenim potrepštinama u kući. Predmeti koji se koriste za sušenje, kao što su ručnici i bademantili, nezamjenjivi su u kupaonicama. U English Home trgovini ih možete pronaći u različitim uzorcima.

Četka za čišćenje koja je neophodna za lahko i temeljito čišćenje u znatnoj mjeri olakšava vaš rad. Različite alternative napravljene od žice, sintetičkih i bambusovih materijala pomažu vam da uklonite prljavštinu i kamenac u kupaonici.

Set za kupatilo sa 3 proizvoda sastoji se od dozatora za tečni sapun, držača četkice za zube i posude za sapun. Sa svojom širokom skalom boja, pomaže vam da pronađete najprikladniji model za vaše kupatilo u kratkom vremenu.

Podmetač za tuš, koji spada među proizvode za kupatilo, sprječava klizanje u vlažnim prostorima. Kao i podmetači, tu su modeli prostirki za kupatilo koji također pomažu da se obezbjedi i elegancija i higijena u kupatilu.

Vrste peškira i njihove karakteristike

Peškiri za lice, ruke, kupanje i stopala nude savršeno iskustvo i kvalitetu tkanine za vašu kožu. Peškiri za ruke i stopala su u manjim veličinama, dok peškiri za kupanje i lice svojim širim dimenzijama pružaju ergonomsku upotrebu.

Peškiri ispunjavaju zadatak sušenja bez iritacije kože sa svojim sastavom 100% pamuka. Svojim mekim dodirima ne štete vašoj svilenkastoj koži. Ne sadrže materijale koji mogu biti štetni po zdravlje. Osim antialergijske strukture, kvalitetne pamučne niti koje spriječavaju stvaranje bakterija štite zdravlje vaše kože. Vrste peškira sa posebnim tkanjem koje omogućavaju protok vazduha, pokazuju vrhunsku otpornost na vlagu i vlagu disanjem. Suše se za vrlo kratko vrijeme i omogućavaju jednostavnu i praktičnu upotrebu. Njihova prvoklasna struktura sprječava da se lahko deformišu. Na taj način održavaju svoj oblik dugi niz godina.

Mehka tekstura pamuka omogućava da za kratko vrijeme peškir upije vlažnost vaše kože. Peškiri za bebe od 100% pamuka su također među proizvodima koje možete bezbrižno koristiti.

Peškiri za plažu su proizvodi koji se lahko mogu nositi sa svojom tankom i laganom strukturom. Osim toga, imaju veliku usisnu snagu. Šareni peškiri vrhunskog su segmenta kvalitete i ne gube boju nakon pranja. Modeli peškira ne samo da pružaju udobnost već i privlače vaše oči.

Čipkasti modeli peškira predstavljaju eleganciju i stvaraju romantičan ambijent u vašim kupatilima. S druge strane, peškiri bez uzorka lahko se prilagođavaju svakom konceptu. Modeli na pruge pružaju sportsku eleganciju u vaša kupatila. Jednim klikom možete kupiti kvalitet koji odgovara vašoj koži, uz široku paletu peškira za sve ukuse.

Moderan dizajn kupatila sa prostirkama za kupatilo

Dodaci za kupatilo su među nezamjenjivim dijelovima koji će vaše kupaonice učiniti korisnim. Otirači za kupanje, dozatori sapuna, razne četkice za čišćenje i mnogi drugi dodaci nude se za vašu upotrebu s različitim opcijama koje odgovaraju vašim željama.

Modeli prostirki za kupatilo proizvode se od različitih materijala koji se mogu prilagoditi svakom kupatilu kako bi pružili lahko i jednostavno korištenje. Otirači, koji se sastoje od 80% poliestera i 20% mješavine pamuka, omogućavaju vam da odražavate vaše kupaonice elegantnim i udobnim sa svojom mehkom strukturom. Otirači od 100% pamuka donose vrhunski komfor vašim stopalima svojim jednostavnim čišćenjem i zaštitnim svojstvom.

Štampane prostirke daju živahnost kupatilu. Otirači sa šarenim rubovima bit će moderan i originalan dodatak u vašim kupaonicama. Vrste prostirki proizvedene sa ravnijim i elegantnijim modelima omogućavaju vam da postignete moderan koncept. Postaje sve lakše kreirati elegantna kupatila sa različitim dizajnom modela kompleta prostirki za kupatilo.

Zahvaljujući svom kvalitetu i izdržljivom sastavu materijala, prostirke se ne deformišu kao rezultat vlage koja može nastati u vašim kupaonicama i sprječavaju širenje vlage na podu u okolinu.

Protuklizne podloge za kupatilo, koje su postale veoma popularne poslednjih godina, svojim jedinstvenim dizajnom pružaju vrhunsku zaštitu od rizika od klizanja i pada u vlažnim prostorima. Protuklizna struktura gela ne razlijeva se i ne ljušti se i nudi dugotrajnu upotrebu.

Na šta treba obratiti pažnju pri odabiru proizvoda i opreme za kupatilo?

Modeli proizvoda i opreme za kupatilo trebaju imati sadržaj koji je otporan na vlagu i koji nudi vrhunsku zaštitu od stvaranja buđi u kupatilima.

Modeli peškira i bademantila, koji bi trebali biti proizvedeni od materijala kompatibilnih s vašom kožom, trebaju imati visoku usisnu snagu. Osim toga, njihovo tkanje mora biti kvalitetno tako da neće blokirati protok zraka čime se mogu spriječiti moguće iritacije i neželjeni mirisi.

Proizvodi za kupatilo, koji su od velike važnosti za vašu ličnu njegu i zahtjevaju često čišćenje, trebalo bi da se lahko čiste.

Cijene proizvoda za kupatilo u English Home

Cijene proizvoda za kupatilo nude se u rasponu koji varira u zavisnosti od dizajna i područja upotrebe proizvoda. Izrada dodataka za kupatilo od materijala prikladnih za područje upotrebe, pružanje dugotrajne upotrebe uz visoku kvalitetu, te dizajn koji će doprinijeti uređenju kupaonice i konceptima su važni faktori.

U English Home možete doći do različitih modela dodataka za kupatilo koji odgovaraju vašim željama korištenja, a jednim klikom možete naručiti bilo koji proizvod koji želite.