Prikaz 1–18 od 265 rezultata

Show sidebar

Line stolnjak 100×140 cm

7,95 KM

Plaid stolnjak 140×140 cm

10,30 KM

Handy stolnjak 140×140 cm

10,30 KM

Cloudy stolnjak 200×140 cm

11,95 KM

Handy stolnjak 100×140 cm

7,10 KM

Line stolnjak 200×140 cm

11,95 KM

Orbit kuhinjska pregača 85×65 cm

23,95 KM

Mille Fleurs Polycotton stolnjak 150×220 cm

39,95 KM

Vague stolnjak 160×240 cm

59,95 KM

Rosa stolnjak 150×220 cm

23,95 KM

Blue Lines stolnjak 150×200 cm

71,95 KM

Pure Natural pregača 56×76 cm

23,95 KM

Luxury podmetač 2 komada

21,50 KM

Luxury stolnjak 157×300 cm

66,95 KM

Luxe Linen Look stolnjak 157×300 cm

107,00 KM

Enjoy kuhinjska pregača set 3 komada

51,95 KM

Torino stolnjak 45×150 cm

29,50 KM

Maro stolnjak 45×150 cm

21,50 KM
Dodaci za kuhinju

Kategorija – Dodaci za kuhinju

Dodaci za kuhinju

Pomoću dodataka za kuhinju organizujte vaš mali svijet. Dodaci za kuhinju pomažu vam da uštedite prostor, zadržite svježinu vaše hrane i estetski uljepšate vaš kuhinjski kutak. U našoj ponudi možete pronaći razne dodatke za kuhinju poput dasaka za rezanje, podmetača, posuda za odlaganje, kuhinjskih pregača i pribora te kutija za hljeb.

Daske za rezanje

Daska za rezanje nije samo to – daska za rezanje. Ovo je, zapravo, jedan od najvažnijih dijelova svake kuhinje i ima mnogo namjena, zbog čega joj izgled i dizajn nisu nevažni. Daske za rezanje koje možete pronaći u English Home ponudi pogodne su za pripremu mesa i povrća za kuhanje, ali će zgodno poslužiti i prilikom posluživanja tapasa, različitih sireva, kobasica i suhomesnatih proizvoda. Pročitaj više.

Kuhinjske krupe i krpe za sušenje

Kuhinjske krpe i peškiri jedni su od obaveznih kuhinjskih pribora za posuđe, razne površine i ruke. Krpe za uklanjanje viška vode s opranih ili obrsanih površina, te za postizanje čistog izgleda, proizvode se od različitih materijala, u zavisnosti od namjene. Od frotirnih krpa, koje upijaju puno vode, do krpica od mikrovlakana, bez dlačica za stakleno posuđe široka je paleta proizvoda koje će vam olakšati posao i skratiti vrijeme čišćenja. U English Home ponudi možete pronaći najbolje modele kuhinjskih krpa i peškira, koji će se idealno uklopiti u vaš kuhinjski dekor. Pročitaj više.

Stolnjaci u podmetači

Jedan od kućnih trendova koji nikada neće izaći iz mode je dobra briga o kuhinjskom namještaju, a podmetači iz English Home ponude pomoći će vam u svakodnevnoj borbi protiv svih oštećenja. Oni su praktičan dio svake kuhinje i jedan od neizostavnih dijelova kuhinjskog tekstila. Moderni podmetači iz naše ponude zaštititi će svaku površinu namještaja, ali će i dati poseban stil praznim stolovima. Podmetači su idealni za sve vrste kuhinjskih i barskih ploča, stolova za blagovanje (posebno kada jedete bez stolnjaka), ali i za sve druge vrste stolova. Ipak, nemojte se u primjeni podmetača zaustavljati samo u tradicionalnim blagovaonicama, nego zaštitite sav svoj namještaj tako što ćete u kući imati nekoliko dodatnih kompleta. Pročitaj više.

Posude za odlaganje

Sve vrste posuda za odlaganje jedan su od nezamjenjivih alata u kuhinji i trpezariji. English Home, koji u svom asortimanu nudi mnoge različito dizajnirane proizvode za svako područje vašeg doma, također nudi i posude za odlaganje u različitim veličinama, različitog dizajna, koje su prikladne za svaku namjenu. Pročitaj više.

Kuhinjske pregače / kecelje

Svakodnevno kuhanje može biti strast, posao ili jednostavno ljubav prema članovima porodice. Kako god, jedno je sigurno, dok sjeckate, meljete, režete, gulite, kuhate i miješate različite sastojke vašeg jela napravit ćete nered. Kako biste adekvatno zaštitili svoju odjeću koju nosite dok kuhate od prskanja soka i ulja, navucite pregaču. Zavirite li u English Home ponudu pronaći ćete sjajne proizvode koji će vam uštedjeti mnogo muke u smislu pranja odjeće, tako što će održati vašu odjeću čistom. Pročitaj više.

Kuhinjski pribor

Držači salveta ili escajga, plastične posude, renda, različite vrste noževa, otvarača, kašika i špatula samo su neki od dijelova kuhinjskog pribora, koji će vam maksimalno olakšati svakodnevno kuhanje i poslove u kuhinji. Bilo da kuhate samo za potrebe svoje porodice i prijatelja ili da se profesionalno bavite kuhanjem, ovi korisni alati pomoći će vam da brže i efikasnije završite svoje poslove u kuhinji. Pročitaj više.

Kutije za hljeb

Kutije za hljeb su nezamjenjive na stolovima u svakom domu, u kafićima i velikim kuhinjama, ali je pored funkcionalnosti važan i njihov dekorativni segment. Njihove funkcionalne karakteristike, higijenska namjena i dizajn prikladan za stolove dokaz su njihove važnosti, posebno u kulturama gdje ishrana i hljeb zauzumaju važno mjesto na svakom stolu. Kako bi vaši stolovi izgledali elegantno i privlačno, bilo bi dobro da obratite pažnju na to kakvu ćete kutiju za hljeb kupiti za svoj dom. Pročitaj više.

U English Home kategoriji kuhinja možete pronaći proizvode i iz kategorija : čaše, bokali, dodaci za kuhinju, kuhinjski dodaci, daske za rezanje, kuhinjske krpe, podmetači i stolnjaci, posude za odlaganje, kuhinjske pregače, kutije za hljeb, pladnjevi i posude, tanjiri, zdjele i posude, desertni tanjiri, poslužavnici, posuđe, tave, posude za pečenje, setovi za ručavanje, setovi za kafu, setovi za čaj, šoljice, čajnici, kalupi za torte.