Prikaz 1–18 od 318 rezultata

Show sidebar
Dodaci za kuhinju

Kategorija – Dodaci za kuhinju

Dodaci za kuhinju

Pomoću dodataka za kuhinju organizujte vaš mali svijet. Dodaci za kuhinju pomažu vam da uštedite prostor, zadržite svježinu vaše hrane i estetski uljepšate vaš kuhinjski kutak. U našoj ponudi možete pronaći razne dodatke za kuhinju poput dasaka za rezanje, podmetača, posuda za odlaganje, kuhinjskih pregača i pribora te kutija za hljeb.

Daske za rezanje

Daska za rezanje nije samo to – daska za rezanje. Ovo je, zapravo, jedan od najvažnijih dijelova svake kuhinje i ima mnogo namjena, zbog čega joj izgled i dizajn nisu nevažni. Daske za rezanje koje možete pronaći u English Home ponudi pogodne su za pripremu mesa i povrća za kuhanje, ali će zgodno poslužiti i prilikom posluživanja tapasa, različitih sireva, kobasica i suhomesnatih proizvoda. Pročitaj više.

Kuhinjske krupe i krpe za sušenje

Kuhinjske krpe i peškiri jedni su od obaveznih kuhinjskih pribora za posuđe, razne površine i ruke. Krpe za uklanjanje viška vode s opranih ili obrsanih površina, te za postizanje čistog izgleda, proizvode se od različitih materijala, u zavisnosti od namjene. Od frotirnih krpa, koje upijaju puno vode, do krpica od mikrovlakana, bez dlačica za stakleno posuđe široka je paleta proizvoda koje će vam olakšati posao i skratiti vrijeme čišćenja. U English Home ponudi možete pronaći najbolje modele kuhinjskih krpa i peškira, koji će se idealno uklopiti u vaš kuhinjski dekor. Pročitaj više.

Stolnjaci u podmetači

Jedan od kućnih trendova koji nikada neće izaći iz mode je dobra briga o kuhinjskom namještaju, a podmetači iz English Home ponude pomoći će vam u svakodnevnoj borbi protiv svih oštećenja. Oni su praktičan dio svake kuhinje i jedan od neizostavnih dijelova kuhinjskog tekstila. Moderni podmetači iz naše ponude zaštititi će svaku površinu namještaja, ali će i dati poseban stil praznim stolovima. Podmetači su idealni za sve vrste kuhinjskih i barskih ploča, stolova za blagovanje (posebno kada jedete bez stolnjaka), ali i za sve druge vrste stolova. Ipak, nemojte se u primjeni podmetača zaustavljati samo u tradicionalnim blagovaonicama, nego zaštitite sav svoj namještaj tako što ćete u kući imati nekoliko dodatnih kompleta. Pročitaj više.

Posude za odlaganje

Sve vrste posuda za odlaganje jedan su od nezamjenjivih alata u kuhinji i trpezariji. English Home, koji u svom asortimanu nudi mnoge različito dizajnirane proizvode za svako područje vašeg doma, također nudi i posude za odlaganje u različitim veličinama, različitog dizajna, koje su prikladne za svaku namjenu. Pročitaj više.

Kuhinjske pregače / kecelje

Svakodnevno kuhanje može biti strast, posao ili jednostavno ljubav prema članovima porodice. Kako god, jedno je sigurno, dok sjeckate, meljete, režete, gulite, kuhate i miješate različite sastojke vašeg jela napravit ćete nered. Kako biste adekvatno zaštitili svoju odjeću koju nosite dok kuhate od prskanja soka i ulja, navucite pregaču. Zavirite li u English Home ponudu pronaći ćete sjajne proizvode koji će vam uštedjeti mnogo muke u smislu pranja odjeće, tako što će održati vašu odjeću čistom. Pročitaj više.

Kuhinjski pribor

Držači salveta ili escajga, plastične posude, renda, različite vrste noževa, otvarača, kašika i špatula samo su neki od dijelova kuhinjskog pribora, koji će vam maksimalno olakšati svakodnevno kuhanje i poslove u kuhinji. Bilo da kuhate samo za potrebe svoje porodice i prijatelja ili da se profesionalno bavite kuhanjem, ovi korisni alati pomoći će vam da brže i efikasnije završite svoje poslove u kuhinji. Pročitaj više.

Kutije za hljeb

Kutije za hljeb su nezamjenjive na stolovima u svakom domu, u kafićima i velikim kuhinjama, ali je pored funkcionalnosti važan i njihov dekorativni segment. Njihove funkcionalne karakteristike, higijenska namjena i dizajn prikladan za stolove dokaz su njihove važnosti, posebno u kulturama gdje ishrana i hljeb zauzumaju važno mjesto na svakom stolu. Kako bi vaši stolovi izgledali elegantno i privlačno, bilo bi dobro da obratite pažnju na to kakvu ćete kutiju za hljeb kupiti za svoj dom. Pročitaj više.