Prikaži sve 16 rezultate

Show sidebar

Sakura staklene čaše za čaj 6 komada 160 ml

Original price was: 59,95 KM.Current price is: 44,95 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Love Adore set za čaj 2 komada 200 ml

Original price was: 49,95 KM.Current price is: 37,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Exotic set za čaj 2 komada 200 ml

Original price was: 49,95 KM.Current price is: 37,50 KM.

Novia set za kafu i čaj 18 komada 6 osoba

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 97,50 KM.

Ethnic set za čaj 140 ml 6 komada

Original price was: 14,95 KM.Current price is: 11,20 KM.

Tulca set za čaj 6 komada 160 ml

Original price was: 94,95 KM.Current price is: 71,20 KM.

Isac set za čaj 6 komada 180 ml

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Oslo set za čaj 6 komada

Original price was: 89,95 KM.Current price is: 67,50 KM.

Basel set za kafu 160 ml 6 komada

Original price was: 14,95 KM.Current price is: 11,20 KM.

Osaka Glass šoljice 155 ml 6 komada

Original price was: 17,95 KM.Current price is: 13,50 KM.

Isabella set za čaj 130 ml 6 komada

Original price was: 14,95 KM.Current price is: 11,20 KM.
Set za čaj

Kategorija – Set za čaj

Set za čaj

Modeli čaša za čaj koji vam omogućavaju da uživate u tradicionalnom piću turske kulture, čaju, proizvode se jednostavnog i elegantnog dizajna. Ovakvi proizvodi, koji su nezaobilazni predmeti u kuhinji, nisu samo u potrebni domovima; Koriste se u mnogim životnim prostorima kao što su radno mjesto, fabrika, kancelarija, kafeterija, kafa, restoran, kantina, hotel i bolnica. Možete pronaći razne vrste čaša za čaj, koje postoje u širokom rasponu modela, od opcija za svakodnevnu upotrebu do stilski dizajniranih proizvoda, po cijenama koje odgovaraju svakom budžetu. Možete odabrati modele stakla za čaj proizvedene sa posebnim dizajnom kako biste ih poklonili svojim bliskim prijateljima.

Vrste setova za čaj za svaki ukus

Iako su primarna preferencija ljubitelja čaja čaše tankog struka, čaše i setovi šoljica za čaj dizajnirani u modernim linijama također privlače veliku pažnju. Mali i veliki stakleni modeli proizvedeni sa tankim staklima nude elegantan izgled dizajnu sa zaobljenim linijama. Svoje goste možete poslužiti čajem u modelu čaše od kristalnog stakla koji na najbolji način prikazuju pravu boju čaja. Možete odabrati male čaše za čaj tankog struka za svoje prijatelje ili članove porodice koji uživaju u pijuckanju čaja.

Postoje i zabavne opcije među vrstama šoljica za čaj. Svojim stolovima za doručak možete dodati boju pomoću modela čaša od stakla za čaj s uzorkom. Šolje sa ručkama dizajnirane sa šarenim cvijetnim šarama uspjevaju da budu omiljeni izbor djece. Možete odabrati staklene šoljice za čaj sa ručkama, koje omogućavaju jednostavno ispijanje čaja, kako za užitak doručka, tako i za goste. Posebno dizajnirani čajni setovi sa zlatnom i srebrnom pozlatom i modeli od kristalnog stakla s vlastitim uzorkom su tipovi koje možete koristiti dok dočekujete svoje važne goste. Setovi šoljica od finog porculana idealni su modeli za popodnevni čaj.

Set šoljica za čaj za velike porodice

Možda ćete morati često kupovati nove čaše za čaj, jer su staklene čaše lako lomljivi proizvodi. Priliku za ekonomičnu kupovinu možete pronaći odabirom 2 ili 6 set proizvoda koji se sastoje od čaša i tanjira. Možete doprinijeti svom porodičnom budžetu zahvaljujući modelima čajnih setova koji su povoljnih cijena. Proizvodi koji se nude u kompletu služe kao spas za velike porodice. Šolje za čaj sa vašim omiljenim dizajnom.

Modele je moguće kupiti i u kompletu. Čaj je napitak koji se pije u bilo koje doba dana i brzo se skuha i služi prijateljima koji iznenada dođu. Ponekad se pije uz duboke razgovore, a ponekad uz prijatne, kratke pauze. Biće vam lakše ako u svom domu imate čaše za posluživanje za različite namjene. Možete koristiti velike modele čaše za čaj proizvedene u klasičnom stilu i opcije staklenih šoljica od 250 ml uz svoju užinu. Modeli setova za čaj od stakla korisni su proizvodi koje možete izabrati za vikend doručak sa svim članovima porodice.

Stilski dizajnirani modeli šoljica za čaj

Čaše za čaj dizajnirane od staklenog materijala obično se proizvode u mjerama zapremine kao što su 100, 120, 125 i 115 ml. Tako možete lako kupiti proizvode u veličini koja vam je potrebna. Modeli i karakteristike dizajna čaša su vrlo raznoliki. Za svakodnevnu upotrebu poželjne su jednostavne čaše za čaj. Mali modeli čaša za čaj tankog struka koriste se na mjestima kao što su čajdžinice, kafići, menze i restorani gdje je veliki broj kupaca. Male šoljice su idealna opcija za pojedince koji su ljubitelji čaja i piju velike količine čaja tokom dana.

Elegantni modeli originalnog dizajna, proizvedeni drugačije od klasičnih čaša, općenito se preferiraju uz čajne poslastice za goste. Među proizvodima koji se najčešće koriste u domovima, kancelarijama i radnjama nalaze se i modeli od stakla za čaj sa pozlaćenim vezom. Modele od stakla i sa tanjirićem, dizajnirane od tankog stakla i ukrašene modernim cvjetnim šarama poput proljetnih grana, možete kupiti za vlastitu upotrebu ili pokloniti svojim najmilijima. 6-djelni setovi za čaj sa tankim strukom i zapreminom od 100 ml od ravnog stakla su među modelima koje možete izabrati za svakodnevnu upotrebu.

Čišćenje i održavanje modela šoljica za čaj

Šolje za čaj, koje su napravljene od materijala kao što su staklo, porcelan i keramika i koje se često koriste, počnu da žute nakon nekog vremena. Pošto su čaj i kafa tamni napici, ostavljaju mrlje u čašama u kojima se služe. Ako želite da spriječite ovaj izgled, čaše i šoljice za čaj treba da operete odmah nakon upotrebe, bez predugog čekanja. Ako se odlučite za ručno pranje, vaši proizvodi će trajati duže. Čaše koje svakodnevno koristite možete prati u mašini za pranje sudova.

Možete primijeniti jednostavnu metodu da očistite požutjela i zamrljana stakla. Stavite malo izbjeljivača, limunovog soka ili sirćeta na dno čaša za čaj, napunite ih vodom i ostavite nekoliko sati. Vidjet ćete da su mrlje nestale. Sirće i limun daju vašim čašama sjajni izgled. To možete učiniti i na drugačiji način. Utopite svoje čaše u sudoper napunjen izbjeljivačem i vodom nekoliko sati, a zatim dobro isperite. Svoje proizvode za čaj možete koristiti dugi niz godina ako ih pažljivo skladištite i pažljivo njegujete i čistite.

English Home set za čaj

Cijene setova za čaj variraju u zavisnosti od modela, materijala i dizajnerskih karakteristika proizvoda. Lako možete pronaći setove za čaj u ponudi po pristupačnim cijenama za svaki budžet. Modeli proizvedeni sa posebnim dizajnom i detaljima od rezanog kristalnog stakla imaju različite cijene od standardnih proizvoda. Kompleti, koji se prodaju u setovima, imaju vrlo atraktivne cijene jer nude 2 ili 6 proizvoda. Dostupne su i male i velike čaše po različitim cijenama. Iako su setovi za čaše za čaj koje ćete izabrati da svojim gostima poslužite čaj za posebne prilike skuplje, čaše koje ćete izabrati za svakodnevnu upotrebu imaju vrlo povoljne cijene.

Među kvalitetnim modelima proizvoda English Home možete pronaći jednostavne i elegantno dizajnirane setove čaša i tanjira za čaj koji će dodati boju vašim kuhinjama. Pored pristupačnih šoljica i tanjira, u English Home-u možete odmah kupiti unikatno dizajnirane tacne za čaj i tanjire od bambusa.

U English Home kategoriji kuhinja možete pronaći proizvode i iz kategorija : čaše, bokali, dodaci za kuhinju, kuhinjski dodaci, daske za rezanje, kuhinjske krpe, podmetači i stolnjaci, posude za odlaganje, kuhinjske pregače, kutije za hljeb, pladnjevi i posude, tanjiri, zdjele i posude, desertni tanjiri, poslužavnici, posuđe, tave, posude za pečenje, setovi za ručavanje, setovi za kafu, setovi za čaj, šoljice, čajnici, kalupi za torte.