Prikaz 1–18 od 554 rezultata

Show sidebar

TKM 6002 aparat za kafu 320 ml

Original price was: 149,95 KM.Current price is: 112,50 KM.

Keramički podmetač 16 cm

Original price was: 9,95 KM.Current price is: 7,50 KM.

Keramički podmetač 16 cm

Original price was: 9,95 KM.Current price is: 7,50 KM.

Keramički podmetač 16×16 cm

Original price was: 9,95 KM.Current price is: 7,50 KM.

Keramički podmetač 16 cm

Original price was: 9,95 KM.Current price is: 7,50 KM.

Sakura staklene čaše za čaj 6 komada 160 ml

Original price was: 59,95 KM.Current price is: 44,95 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Love Adore set za čaj 2 komada 200 ml

Original price was: 49,95 KM.Current price is: 37,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Exotic set za čaj 2 komada 200 ml

Original price was: 49,95 KM.Current price is: 37,50 KM.

Frezya set za ručavanje 24 komada, 6 osoba

Original price was: 199,95 KM.Current price is: 149,95 KM.

Carmen set za ručavanje 24 komada, 6 osoba

Original price was: 399,95 KM.Current price is: 299,95 KM.

Eternal set za ručavanje 24 komada, 6 osoba

Original price was: 199,95 KM.Current price is: 149,95 KM.

Carmen set za ručavanje 24 komada, 6 osoba

Original price was: 399,95 KM.Current price is: 299,95 KM.

Striped Pvc stolnjak 140×200 cm

Original price was: 29,95 KM.Current price is: 22,50 KM.
Kuhinja

Kategorija – Kuhinja

Kuhinja

Vaša kuhinja je vaše carstvo! Moderna, inovativna i kvalitetna kuhinja je san svake žene, ali i muškarca koji dobar dio dana želi provesti kuhajući najukusnija jela. Idealna kuhinja je kombinacija modernih i kvalitetnih elemenata i proizvoda koji omogućavaju pravljenje različitih ukusnih jela koja će zadovoljiti svačiju potrebu i ukus. Kvalitetna kuhinja je odličje kuće. Međutim, kvalitetne kuhinje i kuhinjske proizvode nije moguće pronaći u svim trgovinama. U nastavku ćemo vam otkriti kako prepoznati kvalitetne kuhinjske proizvode i opremiti vašu kuhinju po vašoj mjeri, onako baš kako ste zamislili!

Nekim ljudima kuhanje predstavlja samo potrebu, dok drugi uživaju u tom činu. Bez obzira na kojoj ste strani, za opremanje vaše kuhinje možete odabrati proizvode iz English Home za pripremu ukusnih i mirisnih jela. Možete pripremiti ukusna jela na praktičniji način ako imate proizvod koji vam je potreban, a English Home nudi širok asortiman proizvoda.

Posude za skladištenje možete koristiti ne samo za kuhanje, već i za čuvanje namirnica. Na taj način možete imati potreban pribor za svoju kuhinju praktično pri ruci. Kuhinjski pribor koji je dizajniran na jednostavan i elegantan način zadovoljava sve potrebe vašeg doma, možete se odlučiti za model koji odgovara dizajnu vašeg doma i možete sačuvati svježinu svojih obroka zahvaljujući loncima i staklenim posudama za odlaganje koji su napravljeni od materijala kao što su porcelan i granit.

Kuhanje ponekad može oduzeti veliki dio dana, ali možda nećete imati dovoljno vremena da provedete u kuhinji zbog intenziteta vašeg posla ili učenja i brige o svojoj djeci. Međutim, možda ćete željeti da za kratko vrijeme napravite ukusnu hranu i piće. Dok u svojoj kuhinji radite s kuhinjskim alatima i priborom, možete pripremiti hranu i piće na praktičan način i konzumirati ih na zdrav način, čak i u ograničenom vremenu. Za kratko vreme možete pripremiti ukusna jela, a ostatak obroka praktički možete pohraniti u posude za skladištenje.

U English Home kategoriji kuhinja možete pronaći proizvode i iz kategorija : čaše, bokali, dodaci za kuhinju, kuhinjski dodaci, daske za rezanje, kuhinjske krpe, podmetači i stolnjaci, posude za odlaganje, kuhinjske pregače, kutije za hljeb, pladnjevi i posude, tanjiri, zdjele i posude, desertni tanjiri, poslužavnici, posuđe, tave, posude za pečenje, setovi za ručavanje, setovi za kafu, setovi za čaj, šoljice, čajnici, kalupi za torte.

Vaša kuhinja i kuhinjski proizvodi

Kuhinjski proizvodi nude raznovrsnu ponudu proizvoda i omogućavaju vam da svoj posao u kuhinji obavljate lakše i efikasnije, jer svaki proizvod ima svoju namjenu. Zahvaljujući četkama za čišćenje, koje se proizvode u različitim bojama i veličinama, lahko možete očistiti radnu ploču kada završite sa kuhanjem.

Svoju hranu možete čuvati u modelima kutije za ručak sa pregradama. Budući da zauzimaju malo prostora, hranu koju želite možete ponijeti sa sobom kada idete na put, na posao ili u školu. Možete kuhati i praviti ukusne deserte u plitkim i dubokim loncima. Lonci od granitnog materijala sprečavaju da štetne materije prođu u hranu koju kuhate. Osim toga, tu su i posude od aluminijskog materijala u kojima možete kuhati i pržiti hranu. Možete kuhati na zdrav način tako što hranu pripremati u porculanskom posuđu proizvedenom u različitim veličinama i dizajnu.

Povrće i voće možete jednostavno rezati prije kuhanja ili dok pripremate doručak na daskama za rezanje sa plastičnim ručkama. Slatkiše poput kolačića možete držati u posudama za zalihe koje dolaze u setu, a u njima možete čuvati i ostatke hrane koji su vam ostali od ručka. Odabirom plastičnih posuda i spremnika od metalnog materijala, možete duže zadržati svoje namirnice svježima držeći ih dalje od svjetlosti i zraka.

Zahvaljujući setovima kuhinjskih peškira, možete osušiti ruke i radnu površinu kad god poželite. Povrće kao što je mrkva ili kupus možete narendati plastičnim ribežom sa zdjelom bez korištenja tanjira, tako da kuhinjske poslove obavljate na praktičniji i čistiji način. Maslinovo, suncokretovo, kokosovo ulje možete čuvati u staklenim posudama za ulje koje su preporučene za zdravlje.

Asortiman kuhinjskih proizvoda za vašu kuhinju

Asortiman kuhinjskih proizvoda u English Home nudi raznoliku ponudu, a sa ponuđenim proizvodima možete pripremati svoje obroke na praktičan i zdrav način, dok hranu možete lahko čuvati svježom u posudama za čuvanje. U ponudi se nalaze i kecelje i rukavice kako biste se čistije kretali dok radite. Među proizvodima kao što su stalak za začine, ciedilice za limun, French press (neelektrična posuda za pripremu kafe), mutilica, stolnjak i sl. možete pronaći proizvode koji odgovaraju vašim potrebama i stilu, a koji su među kuhinjskim priborom koji vam može zatrebati. Odgovarajuće uređenje kuhinje pomaže vam da svoje kuhinjske poslove obavljate što praktičnije i lakše. Kao kuhar svoje kuhinje, možete proizvesti još ukusniju hranu i pića sa proizvodima za kuhanje iz English Home asortimana i konzumirati ih sa svojim najmilijima.

Cijene kuhinjskih proizvoda u English Home

Cijene proizvoda u English Home-u variraju ovisno o materijalu i veličini proizvoda. Zahvaljujući popustima u različitim vremenskim periodima pronaći ćete cijene koje odgovaraju vašem budžetu i potrebama. Ukoliko imate veliku porodicu ili ćete ugostiti veći broj ljudi, možda ćete željeti da kuhate na praktičan način.

Uz English Home kuhinjske proizvode brzo ćete spremiti jela koja možete poslužiti kao svjež, topao ili hladan obrok. Također, možete jednostavno pripremiti kafu, čaj ili voćni sok i poslužiti ih u prelijepim dezenima čaša i šoljica. Nakon večere, možda ćete sačuvati ostatke hrane kako bi ih mogli kasnije konzumirati, a to ćete najbolje postići uz English Home posude za čuvanje hrane.

Svoje zdravlje možete zaštititi korištenjem predmeta od materijala kao što je pamuk u tekstilnim proizvodima, debela plastika i staklo kod posuda za odlaganje, te granit i aluminij od kojeg se prave posude u kulinarstvu. Na taj način možete se zaštiti od kancerogenih proizvoda, a sebi i svojim najmilijim ponuditi zdrave izbore. English Home vam nudi raznovrsnost proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe u svim kućanskim segmentima po pristupačnim cijenama.