Prikaz 1–18 od 52 rezultata

Show sidebar
Oprema za kupatilo

Kategorija – Oprema za kupatilo

Oprema za kupatilo

Trebate osvježenje za vaše kupatilo, ali ne želite uložiti ogroman novac u renoviranje cijelog kupatila? Uz brojne dodatke za kupatilo iz English Home ponude svom kupatilu možete dati lični pečat i cijeli interijer učiniti zanimljivom cjelinom.

Bez obzira na to da li svoje kupatilo želite opremiti u modernom ili klasičnom stilu, da li imate malo ili veliko kupatilo, dodaci i oprema koju vam nudimo pomoći će vam u stvaranju dodatnog prostora za odlaganje, ali i u kreiranju ugodne atmosfere u vašem prostoru za opuštanje.

Šta podrazumijeva oprema za kupatilo?

Oprema za kupatilo, zapravo, podrazumijeva sve one sitnice koje su bitne za svakodnevnu upotrebu kupatila. U English Home ponudi pronaći ćete širok asortiman kanti i četki za kupatilo, setova i pojedinačnih dozera za sapun, kao i različitih posuda, koje će vam uveliko olakšati korištenje kupatila i njegovih osnovnih funkcionalnosti.

Detaljima do savršenstva

Kako su detalji veoma važni u uređenju bilo kojeg prostora u kući ili drugim objektima, tako je važno da i vaše kupatilo odiše personaliziranošću, kojom pokazujete svoj stil. Stoga smo, pri kreiranju naših proizvoda, vodili računa o njihovom izgledu i o tome da su prilagođeni svakom stilu. Detalji na različitim proizvodima odišu tradicijom, dok čvrsti materijali od kojih su napravljeni garantiraju dugotrajnost i kvalitetu proizvoda koji odaberete.

Veoma je važno da prilikom izbora ovakvih proizvoda vodite računa o njihovoj praktičnosti, kako biste što lakše mogli da ih čistite, budući da ste vi i vaši najmiliji u svakodnevnom kontaktu sa takvim proizvodima.

English Home oprema za kupatila

Požurite i pogledajte sjajnu English Home ponudu dodataka za kupatilo i svom kupatilu dajte poseban štih, a sve to prema pristupačnim cijenama prilagođenim svačijem budžetu.