Prikaz 1–18 od 41 rezultata

Show sidebar

Dolce Vita set za kupatilo 3 komada

35,95 KM

Floria metalni set za kupatilo 20×30,5 cm (7L)

37,50 KM

Goldness metalni set za kupatilo

55,95 KM

Gusto dolomitni set za kupatilo 3 komada

39,95 KM

Gusto dolomitni set za kupatilo 3 komada

39,95 KM

Luster stakleni dozer za sapun

8,70 KM

Matte Chic metalni set za kupatilo

59,95 KM

Mirrory metalni set za kupatilo

55,95 KM

Olivia set oprema za kupatilo 18×22 cm-10×34 cm

37,50 KM

Splash stakleni dozer za sapun

8,70 KM

Splash stakleni dozer za sapun

8,70 KM

Rich dozer za tečni sapun

6,80 KM

Regina set za kupatilo 4 komada

55,95 KM

Carla dozer za sapun

15,95 KM

Andrea set za kupatilo 3 komada

34,30 KM

Ashley dozer za sapun

13,50 KM

Avıer set za kupatilo 3 komada

31,95 KM

Avıer set za kupatilo 3 komada

31,95 KM
Oprema za kupatilo

Kategorija – Oprema za kupatilo

Oprema za kupatilo

Trebate osvježenje za vaše kupatilo, ali ne želite uložiti ogroman novac u renoviranje cijelog kupatila? Uz brojne dodatke za kupatilo iz English Home ponude svom kupatilu možete dati lični pečat i cijeli interijer učiniti zanimljivom cjelinom.

Bez obzira na to da li svoje kupatilo želite opremiti u modernom ili klasičnom stilu, da li imate malo ili veliko kupatilo, dodaci i oprema koju vam nudimo pomoći će vam u stvaranju dodatnog prostora za odlaganje, ali i u kreiranju ugodne atmosfere u vašem prostoru za opuštanje.

Šta podrazumijeva oprema za kupatilo?

Oprema za kupatilo, zapravo, podrazumijeva sve one sitnice koje su bitne za svakodnevnu upotrebu kupatila. U English Home ponudi pronaći ćete širok asortiman kanti i četki za kupatilo, setova i pojedinačnih dozera za sapun, kao i različitih posuda, koje će vam uveliko olakšati korištenje kupatila i njegovih osnovnih funkcionalnosti.

Detaljima do savršenstva

Kako su detalji veoma važni u uređenju bilo kojeg prostora u kući ili drugim objektima, tako je važno da i vaše kupatilo odiše personaliziranošću, kojom pokazujete svoj stil. Stoga smo, pri kreiranju naših proizvoda, vodili računa o njihovom izgledu i o tome da su prilagođeni svakom stilu. Detalji na različitim proizvodima odišu tradicijom, dok čvrsti materijali od kojih su napravljeni garantiraju dugotrajnost i kvalitetu proizvoda koji odaberete.

Veoma je važno da prilikom izbora ovakvih proizvoda vodite računa o njihovoj praktičnosti, kako biste što lakše mogli da ih čistite, budući da ste vi i vaši najmiliji u svakodnevnom kontaktu sa takvim proizvodima.

English Home oprema za kupatila

Požurite i pogledajte sjajnu English Home ponudu dodataka za kupatilo i svom kupatilu dajte poseban štih, a sve to prema pristupačnim cijenama prilagođenim svačijem budžetu.