Prikaz 1–18 od 23 rezultata

Show sidebar

Angely set za kafu 2 komada 80 ml

23,95 KM

Hestia set za kafu 2 komada 80 ml

23,95 KM

Angely set za kafu 2 komada 80 ml

23,95 KM

Angely set za kafu 2 komada 80 ml

23,95 KM

Hestia set za kafu 2 komada 80 ml

23,95 KM

Angely set za kafu 2 komada 80 ml

23,95 KM

Exotic Strip set za kafu 2 komada 100 ml

31,95 KM

Balloon Glass set za kafu 4 komada 65 ml

23,95 KM

Hestia set za kafu 2 komada 80 ml

23,95 KM

Angely set za kafu 2 komada 80 ml

23,95 KM

Elite set za kafu 2 komada 90 ml

11,95 KM

Borosilicate set za kafu 2 komada 220 ml

63,95 KM

Miranda set za kafu 90 ml 2 komada

31,95 KM

Miranda set za kafu 90 ml 2 komada

31,95 KM

Miranda set za kafu 90 ml 2 komada

31,95 KM

Miranda set za kafu 90 ml 2 komada

31,95 KM

Exotic Wild set za kafu 100 ml 2 komada

25,95 KM

Bovia set za čaj i kafu 18 komada

99,95 KM
Set za kafu

Kategorija – Set za kafu

Setovi za kafu

Kako bi vrijeme koje provodite uz kafu bilo privlačno i izvanredn, modeli šoljica za kafu sa šarenim i ukraasnim uzorcima mogu biti velika prednost, ukoliko naravno odgovaraju vašim osobnim ukusima. Mnogi setovi šoljica za kafu odražavaju različite stilove, te zadovoljavaju različite potrebe, ali postoje jasne razlike na osnovu kojih ih možete birati. Recimo, setovi za kafu se mogu razlikovati ovisno o broju osoba za koje se koriste, pa tako imamo setove za jednu, dvije, četiri, šest i dvanaest osoba.

Uz ove setove ispijanje kafe uz ugodne razgovore kod kuće, u ljetnjikovcu, u uredu ili kafiću bit će poseban doživljaj za sve ljubitelje kafe. Uz to, sklad elegancije i modernog dizajna moguće je vidjeti na većini šoljica za kafu, a zahvaljujući svom atraktivnom i plemenitom izgledu pomoći će u dodatnom dekorisanju svakog prostora.

Elegantni i stilizirani modeli šoljica za kafu

Setovi za kafu, koji svojim modelima mogu dodati užitak vremenu za kafu i upotpuniti elegantno serviranje, zadovoljavaju i najrazličitije potrebe, zahvaljujući izvedbama s raznim uzorcima i dizajnima, te različitim bojama. Uz raskoš boja, s upečatljivim uzorcima, šoljice za kafu su među nezamjenjivim komadima posuđa, a svojim oblicima mogu ponuditi nezaboravne trenutke užitka u kafi.

Za neke svečanije prilike možete pronaći setove u živahnim bojama i sa zanimljivim dekoracijama, dok ćete za opuštajuće i mirne sate kafe vjerovatno radije izabrati obične i jednobojne šoljice za kafu. Upravo zato English Home ponuda sadrži šoljice s najrazličitijim stilovima, izgledima i veličinama, od elegantnih modela, modela za svakodnevnu upotrebu, pa sve do onih koji su idealni kao poklon.

Šta trebate uzeti u obzir pri izboru setova za kafu?

Šoljice različitih veličina, uzoraka, boja i napravljene od različitih materijala mogu se prilagoditi svim korisnicima koji uživaju u ispijanju kafe i povećati njihov užitak u ovom toplom napitku.

•  Ljubitelji kafe trebaju izabrati odgovarajuću boju, uzorak i teksturu šoljice kako bi pronašli onu koja je prava za njih;

•  Ispijanje kafe iz prave šoljice daje samopouzdanje i poboljšava užitak u vrijeme ispijanja kafe, a pružit će svakom korisniku i miran dan, te trenutke lišene negativne energije;

•  Birajte šoljice koje će veličinom odgovarati vrsti kafe koju pijete;

•  Dok su male šoljica poželjnije za tursku kafu, srednje i velike šoljice mogu biti poželjnije za druge vrste kafe;

•  Način serviranja je također od velike važnosti tokom sati za kafu, stoga svi ljubitelji kafe očekuju i održavanje vizuelnog užitka tokom ispijanja kafe, kao i pravilnu prezentaciju različitih vrsta kafe.

Moderni modeli setova za kafu

Setovi šoljica za kafu proizvode se posebno za svaku vrstu kafe. Stoga i English Home ponuda sadrži posebno pripremljene modele za svaku kafu, koji se razlikuju u pogledu boja, oblika i uzoraka utisnutih na njih. Tako u ovoj ponudi možete pronaći staklene šoljice dugih, tankih i širokih grla, kao i keramičke ili porculanske šoljice sa različitim uzorcima, za nezaboravne trenutke ispijanja kafe.

Također, veliki je i raspon boja, pa ćete tako lako pronaći šoljic ecrvene, plave, narančaste, ljubičaste ili bilo koje druge boje koja odgovara vašim potrebama. Recimo, dizajnerske šoljice za kafu, jarkih boja i uzoraka, mogu se pokloniti onima koji dan žele započeti energično, a u ponudi ćete pronaći i one klasičnije sa motivima cvijeća ili drugim prigodnim uzorcima.

Setovi za kafu najčešće dolaze sa 2, 6 ili 12 šoljica.

Setovi za tursku kafu

Kompleti šoljica sa klasičnim, modernim, jednostavnim ili nostalgičnim bojama i uzorcima pomoći će vam da dan provedete posebno. Nezaboravne trenutke kafe možete doživjeti uz jednobojne, cvijetne uzorke i modele šoljica za kafu, u kojima do izražaja dolaze tradicionalni motivi. Kafa, koja zauzima važno mjesto u našoj kulturi, svojim okusom privlači nepce, a setovi za kafu će privlačiti oči.

Modeli setova za tursku kafu čine vrijem za kafu posebnim, a vizuelni doživljaj upotpunjuju međusobnom kompatibilnošću boja, delikatnošću i nježnom strukturom šoljice i tanjirića. Porculanski, bakreni i srebreni setovi su neki od najljepših iz ove kolekcije.

Inače, serviranje turske kafe je važan proces u našoj kulturi općenito, te se uz same setove preporučuje i serviranje rahat lokuma ili drugih slatkiša, čime će prezentacija biti upotpunjena.

Izbor setova za kafu u English Home

Odabir šoljica ne samo da doprinosi užitku ljubitelja kafe, već i doprinosi uređenju kuhinja i drugih prostora, te igra važnu ulogu u obogaćivanju vizuelnog izgleda. Osim što izgledaju elegantno na policama, stolovima, radnim pločama ili u vitrinama, pružit će ugodan izgled svakom prostoru zahvaljujući raznim bojama i modelima. Svako ko želi postići originalan izgled u različitim uglovima kuhinja ili drugih prostorija, moći će izabrati model prilagođen njihovom ukusu.

Vrlo je važno odabrati šoljice za kafu koje će dodati sreću momentima ispijanja kafe s najdražima, jer će i one ostati dio divnih sjećanja i trenutaka. Jednostavno, podsjetit će vas na okuse tog trenutka kada ih budete upotrebljavali u budućnosti.

Stoga English Home ponuda donosi širok izbor setova za kafu, sa velikim rasponom dizajnerskih modela za vas i vaše najmilije. Možete jednostavno pregledati sve modele šoljica za kafu, koje će dodati boju vašim prostorima i učiniti trenutke ispijanja kafe nezaboravnim, zahvaljujući našoj web stranici. Dodatno, uz šoljice, posluživanju kafe možete dodati posebnu eleganciju s držačima za slatkiše, posudama za šećer i drugim dodacima. A svi setovi su prilagođeni svačijem budžetu, stoga je jedina prepreka da dođete do idealnog seta za kafu zapravo vaš izbor.

U English Home kategoriji kuhinja možete pronaći proizvode i iz kategorija : čaše, bokali, dodaci za kuhinju, kuhinjski dodaci, daske za rezanje, kuhinjske krpe, podmetači i stolnjaci, posude za odlaganje, kuhinjske pregače, kutije za hljeb, pladnjevi i posude, tanjiri, zdjele i posude, desertni tanjiri, poslužavnici, posuđe, tave, posude za pečenje, setovi za ručavanje, setovi za kafu, setovi za čaj, šoljice, čajnici, kalupi za torte.