Prikaži sve 17 rezultate

Show sidebar

Bone ovalni tanjir 30 cm

Original price was: 39,95 KM.Current price is: 29,95 KM.

Bone ovalni tanjir 25 cm

Original price was: 29,95 KM.Current price is: 22,50 KM.

Bone zdjela 15 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Bone zdjela 15 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Bone tanjir 25 cm

Original price was: 29,95 KM.Current price is: 22,50 KM.

Modern Sense tanjir 25 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Aquatic porculanski tanjir 26 cm

Original price was: 14,95 KM.Current price is: 11,20 KM.

Toile Jungle porculanski duboki tanjir 13 cm

Original price was: 29,95 KM.Current price is: 22,50 KM.

Torino poslužavnik 20 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Grace plitki tanjir 27 cm

Original price was: 32,95 KM.Current price is: 24,70 KM.

Protea tanjir 20 cm

Original price was: 22,95 KM.Current price is: 17,20 KM.

Elephant tanjir 26 cm

Original price was: 9,95 KM.Current price is: 7,50 KM.

Grace tanjir 27 cm

Original price was: 26,95 KM.Current price is: 20,20 KM.

Hermosa tanjir 25 cm

Original price was: 12,95 KM.Current price is: 9,70 KM.

Hermosa tanjir 20 cm

Original price was: 9,95 KM.Current price is: 7,50 KM.

Tanjir 24 cm

Original price was: 7,50 KM.Current price is: 5,60 KM.

Tanjir 30 cm

Original price was: 29,95 KM.Current price is: 22,50 KM.
Tanjiri za serviranje

Kategorija – Tanjiri za serviranje

Tanjiri za serviranje

Tanjiri za posluživanje, koji omogućavaju da jela budu prezentirana na elegantniji i praktičniji način, su među neizostavnim dijelovima svakog stola. Većina ljudi ih preferiraju, jer pružaju organiziraniji i ugodniji izgled stolovima za ručanje. Ovi proizvodi, koji imaju mnogo različitih opcija u pogledu boje, modela, dizajna, veličine i materijala, sadrže sjajne ponude za one koji žele pripremiti impresivne prezentacije na stolu.

Možete to učiniti s raznim posuđem za posluživanje, koje je kreirano od različitih materijala kao što su drvo, bambus, porculan, bakar, staklo, emajl ili keramika. Dok se keramički modeli preferiraju najčešće za svakodnevnu upotrebu, porculanski tanjiri za posluživanje iznose se samo u posebnim prilikama ili za goste. Emajlirani su među proizvodima koji postaju korisni i tokom serviranja i tokom kuhanja, jer se zbog svoje izdržljive strukture mogu koristiti i u pećnici. Osim različitih materijala od kojih su napravljeni, različitost kod tanjira za posluživanje nalazimo i u veličinama. Naime, oni su proizvedeni u veličinama od 12 cm, 15 cm, 17 cm i 33 cm u promjeru, kako bi na njima mogle biti poslužene najrazličitije namirnice. Naprimjer, tanjir od 17 cm koristit ćete za posluživanje kolača, a oni od 33 cm poslužit će za serviranje salata. Uz English Home ponudu na najjednostavniji način dođite do organiziranijeg i elegantnijeg izgleda vaših stolova.

Impresivan katering uz tanjire za serviranje

Tanjiri za serviranje, na kojim možete servirati sve vrste hrane, od predjela do salata, od kolača do večera, imaju važno mjesto u kuhinjskoj industriji, jer nude široku paletu upotrebe. Tanjiri za serviranje su ujedno i stilski proizvodi koji se koriste za uljepšavanje jela, te uspijevaju privući pažnju dodajući drugačiji ugođaj na stolove. Tanjiri za serviranje od staklenog materijala najčešće se koriste za serviranje kolača i kolačića, dok porculanske tanjire možete koristiti u prezentaciji svih vrsta hrane, posebno tople, jer zadržavaju toplotu hrane. Istovremeno, svi modeli se lako čiste i higijenski ne štete zdravlju.

Tanjiri izrađeni od drveta najčešće se koriste za serviranje proizvoda poput sira, a oni stolovima daju drugačiji ugođaj zahvaljujući sivoj strukturi drveta, te se koriste kao originalni prezentacijski materijal u restoranima i kafićima. Bakreni tanjiri su vrlo popularni među ljudima koji vole koristiti nostalgične inspiracije na svojim stolovima, jer su bili jedinstveni dio stolova od prošlosti do danas i svojim vintage stilovima pomažu donijeti ambijent starine. Višeslojni tanjiri za serviranje uglavnom se koriste za predstavljanje nekoliko vrsta sitnih slatkiša, kao što su kolačići ili cupcakesi, jer daju drugačiji ugođaj serviranju, štede prostor i veoma su praktični.

U English Home ponudi pronaći ćete model koji će najviše odgovarati vašem ukusu, ali i kućnom budžetu.

Neizostavan dio pribora za jelo

Tanjiri za serviranje pružaju različite dekorativne opcije, sa svojim različitim uzorcima i alternativama boja u kojima se proizvode. Čak i oni u različitim bojama mogu se koristiti zajedno, za stvaranje upečatljivog stola za ručanje, pa tako možete kreirati set za večeru prema vlastitom ukusu uzimajući dva tanjira iz tri različita modela u bijeloj, crnoj i tamnoplavoj boji. Zahvaljujući toj raznolikosti, svakog će moći pokazati svoj stil na stolu za ručanje, a ponuda tanjira za serviranje koji se prodaju pojedinačno zadovoljit će i one najizbirljivije kupce.

Zajedničko korištenje tanjira u različitim oblicima i bojama je veoma popularno među onim koji žele upečatljiv izgled svojih stolova, te koji žele stvoriti jedinstvenu sliku i uskladiti tanjire sa nekim drugim detaljima. Zahvaljujući ovim alternativama u English Home ponudi, možete doći do tanjira za serviranje iz svojih snova.

Upotreba tanjira za serviranje

Tanjir za serviranje je proizvod koji pomaže u predstavljanju hrane na najugodniji i najpraktičniji način:

•  Pomaže u jednostavnom predstavljanju desetaka različitih namirnica kao što su juha, predjelo ili salata;

•  Osigurava udobnije posluživanje jela u velikim grupama gdje je teško pripremiti poseban tanjir za svakoga;

•  Veoma su učinkoviti kako na vašem stolu ne bi bilo praznog prostora, a raznolikost u pogledu materijala, boje, veličine i oblika poslužit će svakoj namjeni;

•  Jelima serviranim u ovim tanjirima možete dodati ugodniju teksturu, zbog čega čak i jednostavno jelo izgleda dojmljivije;

•  Dodaje praktičnu udobnost svakodnevnom životu jer omogućuje jednostavno posluživanje različitih namirnica poput mesa, kolačića, salata, predjela ili suhog voća;

Ako trebate tanjir za serviranje, ali ne možete se odlučiti koji model želite kupiti, lako možete zadovoljiti svoje potrebe uz English Home ponudu u kojoj se nalaze deseci ovakvih proizvoda koji su dostupni odmah.

Kako odabrati tanjire za serviranje?

Prilikom odabira tanjira za posluživanje trebate odrediti najprikladniji proizvod za svoje potrebe obraćajući pažnju na sljedeće stvari:

•  Prije svega, potrebno je odlučiti za koju svrhu će se tanjir za posluživanje koristiti. Naprimjer, ako se više želi koristiti kao vizualni materijal, možete pogledati tanjre za posluživanje koji su dizajnirane kao ukrasni tanjiri;

•  Također je potrebno odrediti koja će se hrana koristiti tokom serviranja. U tu svrhu može se odabrati jedan od modela odgovarajuće veličine. Naprimjer, različite tanjire koristit ćete za serviranje predjela i kolača;

•  Trebate dati prednost nekom od modela u boji prikladnoj uz set za jelo. Na taj se način možete postići ugodniji i ljepši sklad boja na stolovima;

Možete napraviti originalne prezentacije na svojim stolovima tako što ćete pronaći ove tanjire za posluživanje, ali i još mnogo toga u English Home ponudi.

U English Home kategoriji kuhinja možete pronaći proizvode i iz kategorija : čaše, bokali, dodaci za kuhinju, kuhinjski dodaci, daske za rezanje, kuhinjske krpe, podmetači i stolnjaci, posude za odlaganje, kuhinjske pregače, kutije za hljeb, pladnjevi i posude, tanjiri, zdjele i posude, desertni tanjiri, poslužavnici, posuđe, tave, posude za pečenje, setovi za ručavanje, setovi za kafu, setovi za čaj, šoljice, čajnici, kalupi za torte.