Prikaz 1–18 od 115 rezultata

Show sidebar

Palmy Patch set posteljina 200×220 cm

Original price was: 109,95 KM.Current price is: 65,95 KM.

Parrot Fantasy set posteljina 200×220 cm

Original price was: 109,95 KM.Current price is: 65,95 KM.

Tropic Sunset set posteljina 200×220 cm

Original price was: 109,95 KM.Current price is: 65,95 KM.

Folk Bouquet set posteljina 200×220 cm

Original price was: 109,95 KM.Current price is: 65,95 KM.

Mystic Rose set posteljina 160×220 cm

Original price was: 89,95 KM.Current price is: 53,95 KM.

Rose Harmony set posteljina 160×220 cm

Original price was: 89,95 KM.Current price is: 53,95 KM.

Ditsy set posteljina 160×220 cm

Original price was: 89,95 KM.Current price is: 53,95 KM.

Mystery Birds set posteljina 160×220 cm

Original price was: 89,95 KM.Current price is: 53,95 KM.

Fragrant Flowers set posteljina 160×220 cm

Original price was: 89,95 KM.Current price is: 53,95 KM.

Mystic Rose set posteljina 240×220 cm

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 77,95 KM.

Rose Harmony set posteljina 240×220 cm

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 77,95 KM.

Folk Dream set posteljina 240×220 cm

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 77,95 KM.

Mystery Birds set posteljina 240×220 cm

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 77,95 KM.

Leaf Jungle set posteljina 240×220 cm

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 77,95 KM.

Rose Romance set posteljina 240×220 cm

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 77,95 KM.

Mystic Rose set posteljina 200×220 cm

Original price was: 109,95 KM.Current price is: 65,95 KM.

Rose Harmony set posteljina 200×220 cm

Original price was: 109,95 KM.Current price is: 65,95 KM.

Leaf Jungle set posteljina 200×220 cm

Original price was: 109,95 KM.Current price is: 65,95 KM.

Posteljina

Vaša spavaća soba je jedno od posebnih područja vašeg doma gdje možete odbaciti umor dana, ponekad provesti vrijeme sami sa sobom, ili provesti sate u pripremi. Sve u vašoj spavaćoj sobi treba biti planirano za vašu udobnost. Posebno je važno koristiti posteljinu koja odgovara vašim ličnim potrebama za vaš krevet i jorgan.

Jastuci, jorgan, deka i prekrivači su neizostavni dijelovi koji pružaju udobnost, a lijepi materijali i uzorci ili jednostavnost su nešto na što treba obratiti pažnju. Upravo tu English Home posteljina dolazi u igru da vam pruži udobnost koju tražite.

Svaki set posteljine sadrži posteljinu za jastuke, jorgane, deke i prekrivače, što vam omogućava da uredite krevet i sobu onako kako želite.

Osim različitih uzoraka, možete obogatiti vašu sobu i krevet modernim dizajnom pamučnih i satenskih posteljina English Home-a!

Kako koristiti posteljinu ?

Prije upotrebe vaše posteljine, važno je obratiti pažnju na veličine jastuka, jorgana, deka i prekrivača kako bi odgovarali dimenzijama posteljine i jastučnog navlaka koje dolaze uz English Home posteljinu set.

Nakon što stavite jastučne navlake na jastuke, možete staviti posteljinu na vaš jorgan, deku ili prekrivač.

Od čega se sastoji posteljina ?

English Home posteljina dolazi u različitim dimenzijama kao što su single, double i king veličina. Uz njih dolaze jastučne navlake i posteljina.

Kako odabrati posteljinu ?

Svi imamo različit ukus u dekoriranju naših domova i spavaćih soba. Pri odabiru posteljine, možete se odlučiti za jednostavnije boje i uzorke ako volite jednostavnost i mir. Ako preferirate živahnije boje i uzorke, možete odabrati posteljinu sa različitim dizajnima i figurama. English Home nudi raznovrsne opcije posteljina koje odgovaraju svakom ukusu i budžetu.

Također, važno je obratiti pažnju na dimenzije kreveta pri odabiru posteljine. Ako imate jednokrevetni krevet, trebat će vam jednokrevetni set posteljine, dok za dvokrevetni krevet možete odabrati dvokrevetni set. Ako imate veći krevet kao što je kraljevski krevet, možete odabrati set posteljine za kraljevski krevet.

Materijali posteljina

Materijal od kojeg je napravljen posteljina set igra važnu ulogu u udobnosti i kvaliteti proizvoda. Pamučna posteljina je mekana i pogodna za pranje u mašini za rublje. Ona također pomaže u sprečavanju znojenja tokom ljeta, pružajući vam veću udobnost. Satenska posteljina ima glatku teksturu koja se osjeća kao da klizi preko vaše kože, omogućavajući joj da diše tokom dugih sati dok spavate. Ako imate kožu sklonu aknama, odabirom satenske posteljine možete spriječiti nastanak akni zbog sposobnosti da diše.

Kako prati posteljinu?

Kada birate English Home posteljinu, možete biti sigurni da su upute za pranje vrlo jednostavne. Bez obzira da li ste odabrali pamučnu ili satensku posteljinu, možete ih prati u mašini za pranje na temperaturi od 30°C. Bez obzira na veličinu posteljine, pranje neće zahtijevati nikakve posebne promjene u uputama.

Kako produžiti životni vijek posteljinama ?

Kada kupujete posteljinu, očekujete da će trajati dugo. Posebno kada volite proizvod, želite ga koristiti godinama. Da biste produžili životni vijek English Home posteljina, važno je pridržavati se uputa za pranje. Također je važno da slijedite upute za upotrebu posteljine set kako biste produžili njegov životni vijek.

Koliko često treba prati posteljinu ?

Preporuke za pranje posteljine set mogu varirati ovisno o godišnjem dobu i vašim preferencijama. Ako je zima, možete oprati posteljinu jednom ili dva puta sedmično.

Kakve posteljine možete pronaći u English Home-u?

U English Home-u možete pronaći širok izbor posteljina koje odgovaraju različitim preferencijama i potrebama. Naša ponuda uključuje pamučne posteljine od visokokvalitetnog prirodnog materijala, kao i posteljine od pamučnog perkala, satena, flanela i krepa s različitim karakteristikama i teksturama. Također, nudimo posteljine od poliesterskih mikrovlakana koje kombiniraju udobnost i izdržljivost. Bez obzira na vaše želje i potrebe, u English Home-u možete pronaći savršenu posteljinu za ugodan san i estetski ugođaj spavaće sobe.

Kako odabrati pravu veličinu posteljine?

Odabir prave veličine posteljine ključan je za udobnost i estetiku vašeg kreveta. U English Home-u možete pronaći posteljine u standardnim dimenzijama kao što su:

Single kompleti posteljina – 160×220 cm

Double kompleti posteljina – 200×220 cm

King kompleti posteljina – 240×220 cm i 260×220 cm.

Pri odabiru veličine, važno je uzeti u obzir i dekorativne elemente kako bi posteljina savršeno pristajala uz cjelokupni izgled spavaće sobe.

Kako kombinirati boje i uzorke posteljina za estetski izgled spavaće sobe?

Kombiniranje boja i uzoraka posteljina može transformirati izgled spavaće sobe i stvoriti željeni estetski dojam. U English Home-u možete pronaći širok spektar boja i uzoraka posteljina koji se mogu harmonizirati s ostatkom dekora. Savjetujemo kombiniranje svjetlijih boja za prozračan i svjež izgled prostora, dok tamnije boje mogu dodati dozu elegancije i topline. Uzorci poput pruga, cvjetnih motiva ili apstraktnih dizajna mogu dodati interesantan vizualni element. Važno je uskladiti boje i uzorke jastuka, jorgana i prekrivača kako bi stvorili skladan i estetski ugodan ambijent u spavaćoj sobi.

Zašto odabrati posteljinu iz English Home-a?

Odabir posteljine iz English Home-a jamči visoku kvalitetu materijala i izrade. Naša posteljina izrađena je od pažljivo odabranih materijala poput pamuka, pamučnog perkala, satena, flanela, krepa i poliesterskih mikrovlakana, što osigurava udobnost, trajnost i jednostavno održavanje. Raznolikost dizajna i boja omogućuje vam da pronađete posteljinu koja savršeno odgovara vašem stilu i dekoru spavaće sobe. English Home nudi praktičnost kupovine putem webshopa ili u našim prodavnicama, gdje možete osobno isprobati i odabrati posteljinu koja će vas osvojiti svojim kvalitetom i estetikom.

Kako održavati i njegovati posteljinu za dugotrajnost?

Redovita njega i održavanje posteljine ključni su za produženje njenog životnog vijeka i očuvanje kvalitete. Preporučuje se pranje posteljine prema uputama na etiketi kako bi se izbjeglo skupljanje ili oštećenje tkanine. Koristite blage deterdžente i izbjegavajte upotrebu izbjeljivača koji mogu oštetiti boje i teksturu. Sušite posteljinu na niskim temperaturama i izbjegavajte direktno izlaganje suncu kako biste sačuvali boje. Redovito mijenjajte posteljinu kako biste osigurali higijenu i svježinu kreveta. Pravilna njega posteljine će osigurati da uživate u udobnosti i ljepoti vaše posteljine iz English Home-a dugi niz godina.

Posteljina Sarajevo

  • Kupovina u radnji: Posteljine su dostupne za kupovinu direktno u našoj radnji u Sarajevu.
  • Online kupovina i Pick up opcija: Također, možete naručiti online i izabrati opciju preuzimanja u našoj radnji (Pick up opcija) za veću praktičnost.
  • Dostava na adresu: Za dodatnu udobnost, nudimo mogućnost dostave posteljine na vašu adresu, bilo da se nalazite na Džemala Bijedića 160 ili drugoj adresi u Sarajevu.

Posteljina Tuzla

  • Kupovina u radnji: Naše posteljine su također dostupne za kupovinu u našoj radnji u Tuzli, na adresi Mitra Trifunovića Uče br 2.
  • Online kupovina i Pick up opcija: Ako preferirate online kupovinu, možete naručiti željene proizvode putem našeg webshopa i izabrati opciju preuzimanja u našoj radnji u Tuzli.
  • Dostava na adresu: Za sve narudžbe koje se ne mogu preuzeti u radnji, osiguravamo brzu dostavu na vašu adresu u Tuzli.

Posteljina u drugim gradovima

  • Online narudžba: Za stanovnike drugih gradova u Bosni i Hercegovini, omogućujemo jednostavnu online kupovinu na našem webshopu.
  • Brza dostava: Svi proizvodi se dostavljaju unutar 72 sata, bez obzira na to u kojem gradu se nalazite, kako bismo osigurali brzu i efikasnu uslugu širom Bosne i Hercegovine.