Prikaz 1–18 od 159 rezultata

Show sidebar

Posteljina

Posteljina igra ključnu ulogu u osiguravanju kvalitetnog sna. Kvalitetna posteljina pruža udobnost i podršku tijelu tokom noći, što rezultira boljim odmorom i osjećajem svježine ujutro. Osim toga, odgov

arajuća posteljina može regulirati temperaturu tijela tokom spavanja, što je važno za održavanje ugodnog i zdravog okruženja za san.

Kakve posteljine možete pronaći u English Home-u?

U English Home-u možete pronaći širok izbor posteljina koje odgovaraju različitim preferencijama i potrebama. Naša ponuda uključuje pamučne posteljine od visokokvalitetnog prirodnog materijala, kao i posteljine od pamučnog perkala, satena, flanela i krepa s različitim karakteristikama i teksturama. Također, nudimo posteljine od poliesterskih mikrovlakana koje kombiniraju udobnost i izdržljivost. Bez obzira na vaše želje i potrebe, u English Home-u možete pronaći savršenu posteljinu za ugodan san i estetski ugođaj spavaće sobe.

Kako odabrati pravu veličinu posteljine?

Odabir prave veličine posteljine ključan je za udobnost i estetiku vašeg kreveta. U English Home-u možete pronaći posteljine u standardnim dimenzijama kao što su:

Single kompleti posteljina – 160×220 cm

Double kompleti posteljina – 200×220 cm

King kompleti posteljina – 240×220 cm i 260×220 cm.

Pri odabiru veličine, važno je uzeti u obzir i dekorativne elemente kako bi posteljina savršeno pristajala uz cjelokupni izgled spavaće sobe.

Kako kombinirati boje i uzorke posteljina za estetski izgled spavaće sobe?

Kombiniranje boja i uzoraka posteljina može transformirati izgled spavaće sobe i stvoriti željeni estetski dojam. U English Home-u možete pronaći širok spektar boja i uzoraka posteljina koji se mogu harmonizirati s ostatkom dekora. Savjetujemo kombiniranje svjetlijih boja za prozračan i svjež izgled prostora, dok tamnije boje mogu dodati dozu elegancije i topline. Uzorci poput pruga, cvjetnih motiva ili apstraktnih dizajna mogu dodati interesantan vizualni element. Važno je uskladiti boje i uzorke jastuka, jorgana i prekrivača kako bi stvorili skladan i estetski ugodan ambijent u spavaćoj sobi.

Zašto odabrati posteljinu iz English Home-a?

Odabir posteljine iz English Home-a jamči visoku kvalitetu materijala i izrade. Naša posteljina izrađena je od pažljivo odabranih materijala poput pamuka, pamučnog perkala, satena, flanela, krepa i poliesterskih mikrovlakana, što osigurava udobnost, trajnost i jednostavno održavanje. Raznolikost dizajna i boja omogućuje vam da pronađete posteljinu koja savršeno odgovara vašem stilu i dekoru spavaće sobe. English Home nudi praktičnost kupovine putem webshopa ili u našim prodavnicama, gdje možete osobno isprobati i odabrati posteljinu koja će vas osvojiti svojim kvalitetom i estetikom.

Kako održavati i njegovati posteljinu za dugotrajnost?

Redovita njega i održavanje posteljine ključni su za produženje njenog životnog vijeka i očuvanje kvalitete. Preporučuje se pranje posteljine prema uputama na etiketi kako bi se izbjeglo skupljanje ili oštećenje tkanine. Koristite blage deterdžente i izbjegavajte upotrebu izbjeljivača koji mogu oštetiti boje i teksturu. Sušite posteljinu na niskim temperaturama i izbjegavajte direktno izlaganje suncu kako biste sačuvali boje. Redovito mijenjajte posteljinu kako biste osigurali higijenu i svježinu kreveta. Pravilna njega posteljine će osigurati da uživate u udobnosti i ljepoti vaše posteljine iz English Home-a dugi niz godina.

Posteljina Sarajevo

  • Kupovina u radnji: Posteljine su dostupne za kupovinu direktno u našoj radnji u Sarajevu.
  • Online kupovina i Pick up opcija: Također, možete naručiti online i izabrati opciju preuzimanja u našoj radnji (Pick up opcija) za veću praktičnost.
  • Dostava na adresu: Za dodatnu udobnost, nudimo mogućnost dostave posteljine na vašu adresu, bilo da se nalazite na Džemala Bijedića 160 ili drugoj adresi u Sarajevu.

Posteljina Tuzla

  • Kupovina u radnji: Naše posteljine su također dostupne za kupovinu u našoj radnji u Tuzli, na adresi Mitra Trifunovića Uče br 2.
  • Online kupovina i Pick up opcija: Ako preferirate online kupovinu, možete naručiti željene proizvode putem našeg webshopa i izabrati opciju preuzimanja u našoj radnji u Tuzli.
  • Dostava na adresu: Za sve narudžbe koje se ne mogu preuzeti u radnji, osiguravamo brzu dostavu na vašu adresu u Tuzli.

Posteljina u drugim gradovima

  • Online narudžba: Za stanovnike drugih gradova u Bosni i Hercegovini, omogućujemo jednostavnu online kupovinu na našem webshopu.
  • Brza dostava: Svi proizvodi se dostavljaju unutar 72 sata, bez obzira na to u kojem gradu se nalazite, kako bismo osigurali brzu i efikasnu uslugu širom Bosne i Hercegovine.