Prikaz 1–18 od 140 rezultata

Show sidebar

Sakura staklene čaše za čaj 6 komada 160 ml

Original price was: 59,95 KM.Current price is: 44,95 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 99,95 KM.Current price is: 74,95 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Love Adore set za čaj 2 komada 200 ml

Original price was: 49,95 KM.Current price is: 37,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Vanilla set za čaj 2 komada 220 ml

Original price was: 69,95 KM.Current price is: 52,50 KM.

Exotic set za čaj 2 komada 200 ml

Original price was: 49,95 KM.Current price is: 37,50 KM.

Carmen set za ručavanje 24 komada, 6 osoba

Original price was: 399,95 KM.Current price is: 299,95 KM.

Eternal set za ručavanje 24 komada, 6 osoba

Original price was: 199,95 KM.Current price is: 149,95 KM.

Carmen set za ručavanje 24 komada, 6 osoba

Original price was: 399,95 KM.Current price is: 299,95 KM.

Luna Aluminum tava 26 cm

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 97,50 KM.

Luna Aluminum tava 26 cm

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 97,50 KM.

Luna Aluminum tava 24 cm

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 97,50 KM.

Luna Aluminum tava 24 cm

Original price was: 129,95 KM.Current price is: 97,50 KM.

Kamena šolja 350 ML

Original price was: 19,95 KM.Current price is: 14,95 KM.

Porculanska šolja 430 ml

Original price was: 12,95 KM.Current price is: 9,70 KM.

Porculanska šolja 430 ml

Original price was: 12,95 KM.Current price is: 9,70 KM.
Posuđe

Kategorija – Posuđe

Posuđe

Kuhinjski pribor je od velikog značaja za domaćicu koja dosta svog vremena provodi u kuhinji praveći ukusna jela za svoje najmilije ukućane. Ovi predmeti kada su pravilno odabrani i postavljeni čine da rad u kuhinji bude brži i lakši, a također pomažu i u poboljšanju aure okoline i boljeg raspoloženja prilikom kuhanja. English Home je asertivan u kuhinjskom priboru kao i u svim kategorijama. Kao i svi predmeti u njegovoj kolekciji i ovi proizvodi su dizajnirani sa finim ukusom i proizvedeni uz visoke standarde kvaliteta. English Home uz praktični kuhinjski pribor pretvara vrijeme koje provodite u kuhinji u zabavu.

Proizvodi za uređenje kuhinje

Proizvodi i pribor za uređenje kuhinje pomažu da hrana ostane svježa dugo vremena. Sljedeća generacija regulacijskih proizvoda dizajnirana je za mnogo bolje očuvanje hrane. Na taj način proizvodi zauzimaju svoje mjesto među artiklima koji olakšavaju život. Proizvodi obično privlače korisnike svojim dizajnom, a tek onda svojom funkcionalnošću.

Postoji mnogo različitih proizvoda za uređenje kuhinja, koji su među omiljenima u svim kuhinjama. Prilikom odabira noža, mogli biste se izvući s jednim velikim kuharskim nožem, ali ćete se kasnije zahvaliti ako se ipak odlučite se za set. Set noževa koji dolazi u bloku noževa je još bolji jer je pohranjivanje na pultu sigurnije i uštedjet će vam prostor u ladici. Pronađite set koji uključuje veliki kuharski nož, nož za čišćenje, nazubljeni nož i čelik za brušenje. Cijene se mogu potencijalno razlikovati, ali poželjet ćete uložiti u visokokvalitetni set koji će vam trajati dugo. Još jedan super svestran alat, velika žlica može se koristiti za miješanje, struganje i posluživanje većine stvari koje ćete kuhati u svojoj novoj kuhinji. Postoji mnogo opcija, od drveta preko plastike do metala, ali mi najviše volimo lijepu silikonsku verziju jer je vrlo otporna na toplinu, lahko se čisti i ne skuplja mrlje od vaše hrane.

Moderan escajg

Što se tiče escajga ne morate biti super izbirljivi sa svojim priborom za jelo, ali ako planirate imati goste trebalo bi da bude dovoljno velik set za najmanje četiri osobe kako biste izbjegli situaciju “zajedničke viljuške”. Osim toga, ako dobijete set koji uključuje veće kašike i viljuške, dok pri ruci imate dodatni pribor za serviranje, iskoristite oba i pokažite svu raskošnost vašeg pribora. Kada smo već kod toga, počastite se organizatorom za escajge koji ćete ugurati u jednu od svojih ladica – a on će vam olakšati izvlačenje i odlaganje escajga kada nije u upotrebi.

Kvalitetne tave

Svaka kuhinja treba dobru, kvalitetnu i modernu tavu. Od prženih jaja, tostiranih sendviča pa do mljevene govedine i povrća, koristit ćete ovaj proizvod za gotovo svaki obrok na plati koji napravite u svojoj kuhinji. Preporučujemo tavu po mogućnosti od nehrđajućeg čelika sa unutrašnjošću koja se ne lijepi. Također predlažemo da potražite onu tavu koja dolazi s poklopcem, koja može biti odlična kako za standardno kuhanje, tako i za kuhanje na pari.

Višenamjenski lonci i šerpe

Lonac je dizajniran za pravljenje supa ili variva, kuhanje krompira i kuhanje sosa za špagete. Najbolji su debeli i čvrsti lonci, sa višeslojnim dizajnom koji pomažu u održavanju topline. Odlučite se za one koji imaju najmanje 8 litara i pobrinite se da imaju i poklopac. U trenucima kada vam ne treba nešto veliko kao lonac, korisno je imati pri ruci šerpu srednje veličine. Možete ju koristiti za kuhanje supa i povrća ili samo za pravljenje manjih porcija recepata za koje biste inače koristili svoj lonac. Nabavite jedan s poklopcem i obloženom ručkom koja ostaje hladna na dodir.

Posude za skladištenje hrane

Vaša kuhinja bi također trebala imati kvalitetne posude za odlaganje koje možete koristiti za čuvanje hrane za kasniju potrošnju. Ove posude možete koristiti za spremanje hrane koju ćete nositi za ručak na posao. Budući da plastične posude obično nisu bezbjedne za neke uređaje, trebali biste voditi računa o tome prilikom stavljanja ovih posuda u mikrovalnu pećnicu. Dobra stvar kod posuda za skladištenje je što se prodaju zajedno u različitim veličinama i materijalima shodno različitim namjenama.

Pravilan izbor posuđa prema željama i potrebama

Unošenje lične note u vaš set posuđa je jednostavno. Setovi dolaze u širokom rasponu dizajna od ležernih do modernih. Svečaniji setovi posuđa obično su napravljeni od porculana ili kamenog posuđa. Zemljano posuđe predstavlja odličan izbor za ležerne setove posuđa. Najbolje je odabrati izdržljive setove posuđa za svakodnevnu upotrebu, set otporan na lomljenje bio bi idealan za mlade i zabave na otvorenom, a finiji materijali za elegantnije večere i svečana okupljanja. Dobra je ideja imati jedan set za svakodnevnu upotrebu, a druge setove posebno za praznike i posebne prilike.

Sada kada znamo koji su stilovi posuđa za jelo dostupni, vrijeme je da odemo dalje od formalnog i ležernog dizajna. Sjajan način da izrazite svoju osobnost i upotpunite svoj dom je korištenje boja i uzoraka. Odabir neutralnog, poput bijele ili boje slonovače, najsvestraniji je od formalnih setova posuđa. Odabir seta posuđa s lijepim detaljima ruba ili oboda dodati će boju i istovremeno istaknuti sam obrok. Razmislite o komadima koji su klasični ili tradicionalni umjesto trendovski. Ako kupujete za dugovječnost, bijeli komadi su bezvremenski izbori i topla preporuka osoblja English Home.

Organizacija prostora za posuđe

Kao što trebate razmotriti prostor za pohranu prije kupovine setova posuđa, također biste trebali posvetiti posebnu pažnju koja je potrebna vašem posuđu prije donošenja konačne odluke o lokaciji na kojem će biti smješteno i sačuvano od vanjskih uticaja. Na primjer, posuđe koje se može prati u mašini za sudove i otporno je na lomljenje pružilo bi roditeljima više mira, dok tanjiri za večeru bezbjedni u mikrovalnoj pećnici čine podgrijavanje ostataka hrane za tren. Stoga, pravilno rasporedite i organizujte prostor kako bi vaše posuđe bilo blizu namjenskih predmeta.

Setovi posuđa otporni na lom savršeni su za zabavu na otvorenom i ako imate djecu u kući. Dobra je ideja da provjerite upute za njegu kako biste provjerili je li vaše posuđe pogodno za pranje u perilici posuđa, te zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici i standardnoj pećnici.

Postavite svoj trpezarijski stol na svoj način. Pomiješajte i uparite različite stilove i potražite zanimljive teksture. Sve je otvoreno prema ličnom ukusu. Uz mnoštvo opcija koje možete birati, sada ste opremljeni ključnim smjernicama kako biste napravili odabir koji odgovara svim vašim potrebama. Sretan pronalazak vašeg idealnog posuđa u prodavnicama i web shopu English Home.

U English Home kategoriji kuhinja možete pronaći proizvode i iz kategorija : čaše, bokali, dodaci za kuhinju, kuhinjski dodaci, daske za rezanje, kuhinjske krpe, podmetači i stolnjaci, posude za odlaganje, kuhinjske pregače, kutije za hljeb, pladnjevi i posude, tanjiri, zdjele i posude, desertni tanjiri, poslužavnici, posuđe, tave, posude za pečenje, setovi za ručavanje, setovi za kafu, setovi za čaj, šoljice, čajnici, kalupi za torte.