Prikaz 1–18 od 32 rezultata

Show sidebar

Stakleni poslužavnik 37.5×18 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Cosmos stakleni poslužavnik sa 2 sekcije 25×15 cm

Original price was: 19,95 KM.Current price is: 14,95 KM.

Cosmic stakleni poslužavnik sa 5 sekcija 40×27 cm

Original price was: 59,95 KM.Current price is: 44,95 KM.

Kelly stakleni poslužavnik 20×26 cm

Original price was: 49,95 KM.Current price is: 37,50 KM.

PP poslužavnik 33 cm

Original price was: 29,95 KM.Current price is: 22,50 KM.

Carnival Tree poslužavnik za tortu 30 cm

Original price was: 39,95 KM.Current price is: 29,95 KM.

Carnival Tulip poslužavnik za tortu 30 cm

Original price was: 39,95 KM.Current price is: 29,95 KM.

Melamine poslužavnik 27×36 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Melamine poslužavnik 30×41 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Melamine poslužavnik 27×36 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Melamine poslužavnik 27×36 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Melamine poslužavnik 27×36 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Aida Mermer poslužavnik 25×15 cm

Original price was: 24,95 KM.Current price is: 18,70 KM.

Chic Palm dekorativni poslužavnik 15×11.5×2.5 cm

Original price was: 26,95 KM.Current price is: 20,20 KM.

Walnut poslužavnik 39×18 cm

Original price was: 59,95 KM.Current price is: 44,95 KM.

Walnut poslužavnik 22×18 cm

Original price was: 39,95 KM.Current price is: 29,95 KM.

Walnut poslužavnik 30×21,5 cm

Original price was: 49,95 KM.Current price is: 37,50 KM.

Ella Wicker poslužavnik 35 cm

Original price was: 54,95 KM.Current price is: 41,20 KM.
Poslužavnik

Kategorija – Poslužavnik

Poslužavnici

Poslužavnici, čija upotreba je široko rasprostranjena kako u svakodnevnom životu, tako i tokom posjete dragih gostiju, proizvodi su koje možete pronaći u najrazličitijim mogućim oblicima, bojama, dizajnima. Svi poslužavnici igraju važnu ulogu u olakšavanju svakodnevnog života i omogućavaju korisnicima da pripremljenu hranu i piće transportuju gdje god je potrebno, uz poslužavnike sa elegatnim dizajnom, s različitim bojama i uzorcima. Možete izabrati između različitih modela koji su dizajnirani pažljivo kako bi odgovarali različitim namjenama korištenja, ali i potrebama i ličnim stilovima kupaca. Uz sve to, cijene poslužavnika prilagođene su svačijem džepu.

Modeli poslužavnika za svaki stil

Izbor poslužavnika možete napraviti u skladu sa ličnim ukusom i potrebama, jer je svaki od njih dizajniran uzimajući u obzir različite ukuse. Tako možete izabrati moderne modele sa stiliziranim detaljima, koji su dizajnirani za one koji vole izraziti estetski stav ili modele koji privlače minimalizmom, za one koji  vole jednostavnost. Poslužavnici se, također, razlikuju prema meterijalima od kojih su izrađeni i oblicima. Oni pravougaonog oblika su među najpoželjnijim modelima, zbog svoje elegantnosti i simetrične strukture. Ipak, svojoj kuhinji možete dodati i stilski štih sa ovalnim poslužavnicima, koji dolaze uz širok raspon uzoraka, od tradicionalnih cvjetnih motiva do modernih printova.

Kako ukloniti mrlje na poslužavniku?

Poslužavnici su, zbog svoje estetike i jednostavnosti, među neizostavnim dijelovima svakodnevnog života. U zavisnosti od materijala od kojih su proizvedeni, svaki poslužavnik se može očistiti na praktičan i jednostavan način. Recimo, modeli od stakla i plastike koja je otporna na toplinu mogu se prati u perilici za posuđe. S druge strane, poslužavnici od bambusa se mogu očistiti jednostavno brisanjem. Ipak, zajednička karakteristika gotovo svih poslužavnika jeste da se sve mrlje mogu brzo očistiti uz korištenje samo vruće vode i deterdženta.

Različiti modeli poslužavnika za različita područja upotrebe

Savršene prezentacije možete dobiti zahvaljujući poslužavnicima koji dolaze u različitim oblicima – kvadratnim, pravougaonim, ovalnim ili sccolikim. Proizvedeni su od različlitih materijala, kao što su željezo, metal, srebro, plastika i bakar, a oni koje kupci najčešće preferiraju su plastični, zbog jednostavnosti i lagane strukture. Osim plastičnih modela, koji dolaze u okruglim, ovalnim ili četvrtastim oblicima, pažnju privlače i stakleni poslužavnici, zbog svoje prirodne i ekološki prihvatljive strukture. Kombinacijom karakteristika koje se razlikuju prema potrebama, mogu se pripremiti elegantne prezentacije voća, grickalica, čaja, kafe ili bilo koje hrane.

Elegantni modeli od drveta i bambusa

U kuhinjama napravljenim od autentičnih prirodnih materijala, najbolje je koristiti drvene poslužavnike u različitim oblicima. Drveni modeli iz naše ponude otporni su na toplotu i time omogućavaju dugotrajnu upotrebu, ali i privlače pažnju zbog svog lijepog izgleda. Drveni poslužavnici sa ukrasnim prezentacijama mogu se lako koristiti uz setove šoljica za kafu ili čaj.

Modeli poslužavnika od bambusa još jedan su tip poslužavnika koji najviše vole ljubitelji prirodnih i rustikalnih stilova, zbog njihovih vintage obilježja. Osim vizualne ljepote, bambus također podržava eleganciju u kuhinjama, zahvaljujući stilu koji unosi u prostore.

Kako koristiti poslužavnike?

•  Poslužavnici se mogu koristiti ne samo u kuhinji, već i u svakom dijelu kuće, te će tako obogatiti izgled vašeg posluživanja;

•  Možete postići elegantnost ukoliko ih koristite kao ukrasni dodatak;

•  Recimo, romantičnu atmosferu možete postići postavljanjem svijeća u ukrasne modele poslužavnika;

•  Jedna od najvažnijih karakteristika jeste da ih možete kombinirati sa svim predmetima u gotovo svakom dijelu kuće;

•  Možete postići i autentičan izgled ako dekorativne modele koristite kao ukrase na zidovima.

Vrste poslužavnika za posebne prilike

Modelu poslužavnika s elegantnim i modernim izgledom učinit će vaše poslastice posebnim. Metalni poslužavnik poželjan je z asvakodnevnu upotrebu, ali i za svečane prilike, jer nudi idealan izgled za one koji vole ručke s izvezenim detaljima. Mramorni modeli, s druge strane, pružit će plemenit izgled vašem posuđu, a prilagođeni su različitim ukusima, bojama i uzorcima posuđa. Tu su svakako i modeli od stakla, koji su neizbježni u posebnim prilikama.

English Home poslužavnici

A od svega najvažnija je činjenica da poslužavnike možete izabrati u skladu sa svojim ukusom i potrebama, jer English Home ponuda nudi širok asortiman elegantnih modela koji će postati nezamjenjivi u vašim kuhinjama. Kombinirajte ih i sa drugim proizvodima iz naše ponude, kao što su šoljice za kafu ili zdjelice za šećer i stvorit ćete ugodne trenutke u vašem domu ili na radnom mjestu. A sve to prilagođeno je svačijem budžetu.

U English Home kategoriji kuhinja možete pronaći proizvode i iz kategorija : čaše, bokali, dodaci za kuhinju, kuhinjski dodaci, daske za rezanje, kuhinjske krpe, podmetači i stolnjaci, posude za odlaganje, kuhinjske pregače, kutije za hljeb, pladnjevi i posude, tanjiri, zdjele i posude, desertni tanjiri, poslužavnici, posuđe, tave, posude za pečenje, setovi za ručavanje, setovi za kafu, setovi za čaj, šoljice, čajnici, kalupi za torte.