Prikaz 1–18 od 75 rezultata

Show sidebar
Bebe i djeca

Kategorija – Bebe i djeca

Bebe i djeca

Svi proizvodi i dodaci u kategoriji Bebe i djeca pažljivo su dizajnirani i prilagođeni i za bebe i za djecu. Važno je da kvalitetni i funkcionalni proizvodi koji će zadovoljiti potrebe korisnika imaju i vizuelno bogatstvo. Artikli za bebe kao što su soba za bebe, odjeća za bebe i proizvodi za njegu beba i svi proizvodi za djecu kao što su dječje sobe, dječja odjeća, dječji pribor i igračke trebali bi da olakšavaju život djeci i roditeljima. Vrlo su korisni predmeti koji stvaraju stilski i estetski ugođaj u životnim prostorima.

U širokom asortimanu proizvoda English Home lahko možete pronaći mnoge alternative kao što su jastuci, jorgani, jastučnice, plahte, prekrivači za poplune, setovi posteljina, igračke, kutije za igračke, peškiri i ogrtači, deke koje su dizajnirane za bebe i djecu.

Stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru proizvoda za bebe

Kvalitet materijala i svojstva dizajna koje se koriste u proizvodnji proizvoda za bebe treba da imaju karakteristike koje ne štete ranjivoj i osjetljivoj strukturi kože beba. Da bi setovi za spavanje kao što su jorgani, čaršafi i prekrivači za krevet izgledali elegantno i uredno, moraju biti u skladu sa standardima koji odgovaraju veličini dječjeg krevetića. Prioritet se može dati proizvodima kao što su bolnički komplet za porođaj, za povijanje i deke, koji su među predmetima za novorođenčad i koji su prvi potrebni.

Dodaci i odjeća za spavanje beba imaju kvalitetna, prozračna, prirodna i antialergijska svojstva. Podržavaju zdrav rast djece, jer im pomažu da udobno spavaju i da budu mirni u svakodnevnom životu. Pošto su bebi proizvodi i dodaci u skladu sa zdravstvenim kriterijima, uređenje sobe će ići lahko i na vama je samo da odaberete željeni dizajn koji će se uklopiti u prostor koji ste namijenili za svog mališana.

Kada kupiti stvari za bebu?

Stvari za novorođenčad, koje se počinju pripremati nešto prije rođenja bebe, a koje su prvenstveno neophodne u prvoj fazi njihovog odrastanja stavljaju se na prioritetnu listu prilikom kupovine. Dok neki roditelji žele da imaju sve spremno na početku, od krevetića za bebu do povijanja, od odjeće do igračaka, drugi roditelji u početku prvo zadovoljavaju prve potrebe bebe u trenutku rođenja i tek kasnije počinju da kupuju druge stvari nakon što se beba rodi.

U ovom trenutku, važno je uzeti u obzir da se za bebu biraju stvari koje su kvalitetne, jer se često peru i mijenjaju kako bi se osigurala čistoća i higijena. Kada se uzimaju proizvodi kao što su setovi za spavanje, čaršafi, jorgani, jastuci, jastučnice i deke, treba ih odabrati od 100% pamuka, češljanih ili viskoznih tkanina koje dišu, zadržavaju vlagu, lahko se peru i brzo se suše, ne gužvaju se mnogo i mogu se peglati.

Zahvaljujući kvalitetnom tkanju pogodnom za svakodnevnu upotrebu, bebe i majke kao i očevi osjećaju se ugodno. Upadljivi dječji dodaci i proizvodi koji sadrže specijalne vezove i aplikacije, saten, perle, šljokice i detalje od tila nisu samo posebno pripremljeni za svečane prilike, već se uglavnom koriste u dekorativne svrhe i za kraće vremenske periode.

Dizajn proizvode za bebe i djecu

Prilikom dizajniranja proizvoda u grupi proizvoda za dječju sobu bilo je važno da se postigne vrhunski kvalitet, stil i ergonomski osjećaj. Kompleti posteljine, jastučnica i popluna u ružičastim i plavim pastelnim tonovima dizajnirani su pomoću simpatičnih figurica životinja i prirode, plišanih medvjedića, patkica, mačaka, riba, zvijezda, oblaka i cvijeća. Jednobojni modeli proizvedeni tehnikama organskog bojenja i štampe koji ne sadrže hemikalije daju drugačiju eleganciju sobama za bebe.

Kvalitetni i funkcionalni proizvodi, koji se sastoje od proizvoda za dječju sobu, odjeće i dodataka, imaju karakteristike koje odgovaraju i potrebama i ukusima. Cijene proizvoda za bebe, koji su dizajnirani u praktičnoj, korisnoj i izdržljivoj strukturi, variraju ovisno o svojstvima materijala proizvoda, boji, uzorku i kvaliteti štampe, obrade i detalja dodataka.

Koje karakteristike treba da ima kvalifikovan i kvalitetan dječiji asortiman?

U izboru dječijeg asortimana treba dati prednost izdržljivim, bezopasnim, lahkim za čišćenje, funkcionalnim proizvodima dizajniranim od kvalitetnih materijala, prirodnih boja i sirovina. Treba voditi računa o tome da postoje estetski, korisni i udobni modeli u kojima dominiraju boje i uzorci koji odgovaraju ukusu vašeg djeteta. Dok dodaci kao što su noćne lampe, ukrasni jastuci, mreže protiv komaraca, ukrasi za zidove i plafone koji daju stilski i dekorativni ugođaj u dječijoj sobi, čine da zavole svoju sobu. Proizvodi kao što su jastučnice, deke, čaršafi i jorgani dizajnirani od živopisnih printova sa ​​automobilima, avionima i slatkim junacima potiču ih da spavaju u sigurnom stanju.

Dječiji proizvodi, koji imaju karakteristike prikladne za uređenje dječje sobe, čine da njihova soba izgleda prostranije, čistije i organiziranije. Igračke, koje imaju poseban značaj u fizičkom i psihičkom razvoju djece, mogu se birati između modela koji odgovaraju njihovom spolu i starosnoj grupi, kao i uniseks proizvoda.

Cijene kvalitetnih i korisnih proizvoda za bebe i djecu?

Cijene asortimana za bebe i djecu se određuju uzimajući u obzir kriterije kao što su materijali korišteni u dizajnu proizvoda, kvalitet dizajna, dizajn, štampa, svojstva boje, detalji obrade i izrada. Kada korisnici uporede cijenu i karakteristike performansi, kvaliteta, izdržljivost i ergonomski dizajn proizvoda koji kupuju primijetiti će da su proizvodi dosta povoljni. Bademantili sa visokim upijanjem i svilenkastom teksturom upotpunjuju bebin užitak kupanja. Kompleti odjeće za bebe koji su prilagođeni svakoj prilici i dodaci za bebe koji olakšavaju svakodnevne situacije uštediti će vam vrijeme.

Među artiklima za djecu koji su uključeni u koncept kvalitetnih proizvoda kao što su odijela za bebe, odjeća za bebe, pelene, bodi sa kopčama, rukavice, dječija roba i sl. olakšavaju svakodnevni život i nude funkcionalnu udobnost, ističući se svojim stilskim i estetskim dizajnom. Dječiji asortiman je dekorativan i ergonomski, ima mnoge karakteristike koje su praktične i korisne, dodaje zabavu i boju životnim prostorima i čini ih slatkim i prijatnim za život.

English Home proizvodi za bebe i djecu

Elegantni i estetski proizvodi čine da dječije sobe izgledaju uredno, zabavno i primamljivo za djecu. Za svoju bebu i dijete možete obezbjediti visokokvalitetne proizvode, u kojima dominiraju cvrkutave boje i originalni uzorci, iz kategorije bebe i djeca u English Home, možete odmah imati kvalitetne proizvode sa atraktivnim cijenama.