Prikaz 1–18 od 398 rezultata

Show sidebar

Sylvia dekorativni zidni sat 30×30 cm

34,95 KM

Sahara Wicker stolna lampa 25×20 cm

69,95 KM

Rustic Wicker stolna lampa 10x35x23 cm

90,95 KM

Braid stolna lampa 12x14x30

90,95 KM

Grass umjetni cvijet 63 cm

6,95 KM

Garcia okvir za sliku 13×18 cm

20,95 KM

Garcia okvir za sliku 10×15 cm

13,95 KM

Garcia okvir za sliku 13×18 cm

20,95 KM

Edela okvir za sliku 20×25 cm

20,95 KM

Edela okvir za sliku 10×10 cm

10,50 KM

Danny okvir za sliku 10×15 cm

10,50 KM

Valeria dekorativna kutija 17x12x14,5

48,95 KM

Medusa mermerni dekorativni poslužavnik 30×15 cm

89,95 KM

Aloevera umjetni cvijet u vazni 21 cm

27,95 KM

Crassula umjetni cvijet u vazni 12.5 cm

20,95 KM

Aloevera umjetni cvijet u vazni 14.5 cm

20,95 KM

Megan vazna 15x15x14,5 Cm

27,95 KM

Gina kutija za odlaganje 36x27x22 cm

34,95 KM
Ukrasi

Kategorija – Ukrasi

Ukrasi i dekoracije

Pri izboru dekora koji igra važnu ulogu pri stiliziranju prostora treba koristiti pažljivo odabrane dekorativne proizvode. Predmeti koji se koriste mogu uticati na energiju kuće. Iz tog razloga, kada uređujete svoj dom, ponašajte se tako da sanjate o atmosferi koju želite. Dakle, možete početi tako što ćete prvo u mislima dizajnirati svoju kuću iz snova, a zatim svoj dom upotpuniti kupovinom odgovarajućih proizvoda za uređenje doma. Svoj stil, pogled na život, osjećaje i misli možete odražavati kroz namještaj vašeg doma. U tom kontekstu, dekorativni aksesoari su također dizajnirani da privlače različite stilove. Odabirom dodataka u stilu koji vam se sviđa, lahko možete kreirati svoj dom na način koji vam se sviđa.

Šta su to proizvodi za dekoraciju?

Prije kupovine proizvoda za dekoraciju, možda će biti potrebno imati znanje o tim proizvodima. Ukrasi za uređenje doma imaju širok asortiman. Možete ukrasiti svaku prostoriju svoje kuće na način koji odgovara vašem ukusu korištenjem različitih ukrasnih predmeta. Za to se glavni dekorativni proizvodi mogu navesti na sljedeći način:

Prekrasne alternative za dekoraciju zidova mogu se stvoriti blistavim slikama ili elegantnim okvirima za fotografije. Možete koristiti slike sa elegantnim okvirima i prekrasnim pejzažima, ili možete koristiti apstraktne radove, mrtve prirode ili portrete kako biste postigli umjetničku atmosferu.

Ukrasi za dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo, balkon, ulaz ukratko čine svijećnjaci i razne vrste svijeća, koji su postali klasika za prigušenu rasvjetu koju možete koristiti u svakom prostoru. Elegantne tacne i tanjiri, koje možete izabrati u modelima prikladnim za vaš stol, konzolu, stočić ili kuhinjski pult, također spadaju među proizvodima za dekoraciju. Cvijeće je među najelegantnijim i najpoželjnijim dekorativnim proizvodima. Cvijeće možete izložiti u izuzetno elegantnim vazama sa različitim motivima. Keramičke, staklene ili metalne vaze možete koristiti kao sastavni dio vašeg doma.

Prazni uglovi kuće pružaju velike mogućnosti za uređenje. Možete postaviti elegantne biljke u prelijepe saksije u ove uglove ili možete koristiti podne lampe da obezbjedite osvjetljenje. Ukrasne figurice, okviri i satovi mogu se koristiti kod kuće kao i na radnom stolu u skladu sa uredskim priborom.

Šta treba uzeti u obzir pri odabiru proizvoda za dekoraciju?

Prva stvar koju treba uzeti u obzir pri odabiru proizvoda za uređenje doma je da odaberete proizvode koji odgovaraju vašem stilu i ukusu. Jer vaš dom treba da se sastoji od komada koji odražavaju vaš stil. Na ovaj način, pokazivanjem svog stila u kućnim predmetima, osjećat ćete se bolje. Iako se dekorativni dodaci biraju tako da vizualnost ostane u prvom planu, mogu se odabrati i da budu funkcionalni poput kućnih aparata.

Budući da je jedna od svrha dekoracije stvaranje sklada, odabrani ukrasni predmeti trebaju biti u stilu koji stvara harmoniju. Treba voditi računa o odabiru proizvoda koji su dio cjeline i koji se međusobno nadopunjuju. Prilikom uređenja doma treba izbjegavati gužvu i predmete koji će stvarati zabunu. Umjesto toga, možete odabrati predmete koji odgovaraju vašem stilu, naglašavajući harmoniju i mir. Na ovaj način svaki kutak vašeg doma nudi okruženje u kojem se možete opustiti.

Jednostavni i moderni ukrasi su povoljniji ne samo u pogledu estetike, već i u smislu upotrebe. Biće korisno da u svom domu ostavite prostor za sebe gdje se možete kretati. Jedno od mjesta gdje provodimo najviše vremena u kući je kuhinja. Zahvaljujući proizvodima za dekoraciju kuhinje, možete imati kuhinju uređenu sa elegantnijim ukusom.

Inspirativne ideje i ukrasi za perfektnu dekoraciju doma

Možda jurite za različitim idejama dok uređujete svoj dom. Za svoj dom možete koristiti prekrasne dekoracije za uređenje doma, gdje ćete pažljivo osmisliti svaki kutak. Ove proizvode možete koristiti zajedno ili ih organizirati pojedinačno:

Možete imati koristi od svjetlećih objekata koji će nadopuniti osvjetljenje vašeg doma. Ovi predmeti mogu biti gotički ili rustikalni svijećnjaci. Ako želite svježiji prostor, možete odabrati bijele svijećnjake koji će stvoriti skandinavski osjećaj u prostoru. Ako imate ukus blizak boemskom stilu, možete koristiti žutu LED rasvjetu. Ovi dekorativni proizvodi također doprinose stvaranju romantične atmosfere.

Zidovi su najpogodniji dijelovi za dekoraciju u kući. Možete dodati živost praznim zidovima upotrebom proizvoda za ukrašavanje zidova. Među ovim proizvodima nalaze se ogledala, zidni satovi, tapete ili zidne letve, posebno slike. Osim zidova, možete koristiti i plafone za različite dekore. Lampe koje vise sa plafona možete koristiti u uglu dnevne sobe, iznad trpezarijskog stola, na ulazu u kuću, u kupatilu ili na balkonu. Uz ove lampe, drugačiji ugođaj vašem domu donijeti će i dodaci sa motivima u vidu klatna.

Foteljama možete dodati živost koristeći vezene ili obične jastuke koji odgovaraju materijalu na foteljama. Abažure, nezaobilazne za postizanje seoskog stila, možete koristiti na stoliću ili na noćnom ormariću. Mirisni štapići koji se mogu koristiti sa sobnim parfemima daju ugodan miris među dekorativnim proizvodima, te mogu biti i korisna i estetska alternativa.

Elegantni dekorativni proizvodi iz English Home

English Home nudi elegantne dekorativne proizvode sa stilskim dizajnom za uljepšavanje vaših životnih prostora. Pruža vam mogućnost da u kratkom roku dođete do proizvoda koji odgovaraju vašem ukusu, kojima možete lahko ukrasiti svaki prostor vašeg doma. Šarene slike, simpatične figurice sa likovima anđela i životinja, stolni i zidni satovi za jednostavno praćenje vremena, svijećnjaci i svijeće koji će očarati goste svojim sjajem su među ovim elegantnim proizvodima. Korisne su i kutije za odlaganje, mirisni štapići i moderne vazne koje se nalazi među proizvodima za dekoraciju. Predmeti kao što su romantični modeli snježne kugle, pješčani satovi i ramovi za fotografije također su odlična alternativa za poklon za vaše najmilije. Ukrasni predmeti se proizvode u različitim veličinama i materijalima. Tako možete odabrati artikle u materijalu koji odgovaraju vašim željama.

English Home nudi predmete za uređenje doma proizvedene kombinacijom kvalitetnih materijala po pristupačnim cijenama. Ako želite stvoriti moderan i privlačan životni prostor dok uređujete svoj dom, birajte dekorativne proizvode koje vam nudi English Home.