Prikaz 1–18 od 24 rezultata

Show sidebar

Gina kutija za odlaganje 36x27x22 cm

34,95 KM

Fancy korpa za odlaganje 36x26x14 cm

12,50 KM

Gina kutija za odlaganje 28X20X18 cm

20,95 KM

Shine kutija za odlaganje 34x22x17,5 cm

10,50 KM

Lace Knitting korpa 25x25x20,5 cm

45,50 KM

Gina kutija za odlaganje 36x27x22 cm

34,95 KM

Audrey korpa za odlaganje 34x20x12 cm

32,95 KM

Audrey korpa za odlaganje 44x26x18 cm

31,50 KM

Shine kutija za odlaganje 34x22x17,5cm

10,50 KM

Oxford pletena korpa 28x28x25 cm

31,50 KM

Natural Shape korpa 40X40 cm

55,95 KM

Medallion organizator 74x46x46 cm

12,50 KM

Nature pletena korpa 23x33x25 cm

34,95 KM

Nature pletena korpa 34x45x34 cm

41,95 KM

Natural Life pletena korpa 32x24x24 cm

27,95 KM

Lace Damask torba za odlaganje 74x46x46 cm

11,80 KM

Lace Damask torba za odlaganje 64x41x35 cm

8,95 KM

Lace Damask torba za odlaganje 30x22x18 cm

5,95 KM
Organizatori

Kategorija – Organizatori

Organizatori

Organizatori dizajnirani sa ciljem da vaše stvari učine dostupnijim idealni su da ih koristite praktično i kod kuće i u kancelariji. S ovim proizvodima, koji su poželjni za uštedu prostora, možete sakupiti slične materijale na jednom mjestu i spriječiti nered u svom domu. Možete odabrati ove dekorativne proizvode sa stilskim i estetskim izgledom kako biste unijeli red u sve životne prostore.

Moderni i impresivni modeli organizatora

Tipovi organizatora igraju važnu ulogu u efikasnijem korištenju vašeg životnog i radnog prostora. Organizatori omogućavaju da stvari budu uredno složene zajedno i stvaraju jednostavniji izgled. Postoje modeli organizatora različitih dizajna za svako područje. Možete imati učinkovitije iskustvo korištenja odabirom modela koji će odgovarati veličini i broju vaših stvari. Na ovaj način možete lako smjestiti sve svoje stvari na jedno mjesto i spriječiti njihovo oštećenje. Budući da postoje proizvodi za gotovo svaki stil i ukus, preko English Home-a lako možete doći do modela koji vam odgovaraju.

Šta su organizatori?

•  Kućni organizatori su proizvodi koji vam omogućavaju da dobijete organizovaniji i jednostavniji izgled u svakoj prostoriji u kojoj se nalazite. Svojim poklopcem i rajsferšlusom pohranjuje vaše stvari bez stvaranja neugodnih mirisa.

•  Modeli kutija za organizatore, koji mogu stajati na stolu ili komodi, u kupatilu i unutar fioka, pomažu vam da svoje stvari skladištite na veoma organizovan način zahvaljujući jednakim podjelama koje su unutra. Svojom strukturom koja sprječava prašenje, omogućava da sve bude čisto i uredno.

•  Organizatori su jedni od prvih proizvoda koji padaju na pamet kada su u pitanju kućni aparati. Omogućava vam uštedu prostora postavljanjem predmeta koji pripadaju različitim područjima prema njihovim kategorijama.

•  Modeli koje možete lako da koristite na svom stolu i u fiokama na poslu pomažu vam da radite efikasnije omogućavajući vam da sve svoje bilježnice i dokumente skladištite na sistematičniji način.

•  Modeli korpa za organizatore, koji se koriste i kao dekorativna alternativa, imaju mnogo različitih veličina i boja. Tako ćete lako pronaći proizvod koji odgovara prostoru koji ćete koristiti i dimenzijama predmeta koje ćete u njega postaviti.

•  Modeli organizatora za cipele, koji vam pomažu da postignete red koji tražite u svom ormariću za cipele, ne samo da štede prostor, već im pomažu i da ostanu čistiji jer ne morate stavljati cipele jednu na drugu.

Šta treba uzeti u obzir pri odabiru organizatora?

•  Najvažnija stvar koju treba uzeti u obzir kada koristite organizator, koji je najpraktičniji način pohranjivanja predmeta u vašem domu i mnogim drugim okruženjima, je mjesto na kojem želite koristiti proizvode.

•  Nakon što ste odredili mjesto na kojem će stajati, trebate odlučiti koju vrstu materijala želite postaviti u organizator. Na primjer, ako ćete ga koristiti u kuhinji, trebali biste odabrati kuhinjske krpe, sitni kuhinjski pribor ili sredstva za čišćenje i skupljati proizvode s istim karakteristikama na jednom mjestu.

•  Još jedna važna stvar je odrediti strukture i veličine materijala koje odaberete. Na primjer, ako ćete ga koristiti u dnevnoj sobi, možete odabrati model prema veličini vaših foto albuma ili časopisa.

•  Svakako biste trebali provjeriti da li je mjesto za postavljanje vašeg organizatora dovoljno veliko. Na primjer, organizator u koji stavljate svoje materijale za šminkanje; po visini, dubini i širini treba da odgovara mjestu na kojem će se nalaziti.

•  Ako ćete slagati svoje predmete koji se mogu pomiješati jedni s drugima, obratite pažnju da li proizvod za organiziranje ima pregrade. Na primjer, možete spremiti svoje čarape i ostalo donje rublje u pregradni organizator.

Jedinstvena elegancija u dekoraciji vašeg doma

Upotreba organizatora, koja je važna u smislu držanja vaših stvari na okupu i stvaranja prijatnijeg izgleda, veoma je pogodna za one koji žele da imaju jednostavniji izgled svog doma. To je korisno jer možete vidjeti sve svoje stvari jednim pogledom i što se predmeti ne miješaju jedni s drugima i ne stvaraju neuredan izgled. Postoji mnogo opcija koje se mogu koristiti u područjima gdje je potrebno najviše reda, kao što su unutar ladice, ispod stola i iznad ormarića. Organizatori sa širokim asortimanom proizvoda dolaze u različitim veličinama i modelima. Uz ovu raznolikost, lako možete pronaći proizvod koji će odgovarati vašem stilu i pomoći vam u većini dijelova vašeg doma. Ako više volite da obratite pažnju na strukture proizvoda koje ćete u njih postaviti, organizatori će dugi niz godina sačuvati njihov izgled i učinak, kao i prvog dana. Osim što se koristi u fiokama i ormarićima, može da ostane otvoren na podu ili na stolu. Organizatori, posebno korpe i modeli od tkanine, postaju vrlo moderni i moderni ukrasni proizvodi ako se u njih stavljaju časopisi, novine ili razni dodaci.

Organizatori, koji se koriste u kabini za cipele te, kuhinji, dnevnoj sobi, kancelariji i drugim prostorijama, pomažu da prostorije ostanu organizovane, a da ništa ne izgubite ili ne zaboravite gdje ste to stavili, jer čuva mnoge vaše stvari na jednom mjestu. Na taj način vam olakšava svakodnevni život i pruža vam praktičnost. Možete imati učinkovito iskustvo korištenja odabirom odgovarajuće veličine za mjesto na kojem ćete ga koristiti. Ako ćete model organizatora koristiti u ladici, možete ga koristiti bez sužavanja prostora odabirom proizvoda koji odgovara dubini i širini ove ladice. Postoji mnogo proizvoda koji se koriste sa i bez pregrada. Dok se modeli organizatora sa pregradama najčešće koriste u nevidljivim dijelovima kuće, modeli bez pregrada kao što su korpe preferiraju se na komodama i stolovima, kupatilskim policama i balkonima. Kutije za nakit su također među proizvodima koje možete koristiti u spavaćoj sobi ili kupaonici.

English Home organizatori za dom

English Home ima modele organizatora za svaki stil, ukus i budžet sa svojim širokim asortimanom, opcijama boja i povoljnim cijenama. Ako tražite izdržljiv i kvalitetan organizator, možete pogledati ove elegantne i pristupačne proizvode.