Opremite vaše kupatilo u skladu sa proljetnim trendovima
Kupatilo, Preporuke

Opremite vaše kupatilo u skladu sa proljetnim trendovima

Dolaskom toplijih i sunčanijih proljetnih dana sve više pažnje se posvećuje detaljima i opremanju pojedinih kutaka u domovima. Neko pažnju posvećuje dnevnoj sobi, neko spavaćoj sobi, a mi vam ovaj put donosimo prijedloge za opremanje kupatila u skladu sa proljetnim trendovima.

Renoviranje kupatila se ne radi često, stoga je teško promijeniti svaki detalj i element kupatila. Međutim, promjena jednostavnih stvari poput peškira i prostirki za kupatilo, kupovina novih ogrtača i papuča, te raznih drugih dodataka i sitnica mogu za vrlo kratko vrijeme promijeniti stil i izgled vašeg kupatila.

Donosimo vam prijedloge kojim ćete obogatiti vaše kupatilo i pretvoriti ga u sunčanu oazu za višemjesečno uživanje u spektru svijetlih proljetnih boja i elegantnih i romantičnih dezena.


Peškiri za kupatilo

Peškiri za kupatilo predstavljaju neizostavan detalj u svakom kupatilu. Njihova namjena nije samo funkcionalna (sušenje ruku, lica, kose i tijela) već i estetska. Pored funkcionalnog odabira peškira prema namjeni, izuzetno je bitna i estetska uloga peškira. Za obje namjene preporučujemo vam Romantic Stripe set peškira. Satkani od 100% pamuka, izuzetno mekani i elegantni, predstavljaju idealan izbor za vaše tijelo u nadolazećem periodu.

Romantic Stripe set peškira za kupatilo
Pogledaj proizvod: Romantic Stripe set peškira

Flower Love set prostirki za kupatilo
Pogledaj proizvod: Flower Love set prostirki

Prostirke za kupatilo

Pored peškira, drugi izuzetno bitan detalj vašeg kupatila jesu prostirke. Prostirke za kupatilo su zapravo najeksponiraniji detalj u vašem kupatilu i upravo iz tog razloga je potrebno estetski uskladiti tip, vrstu i namjenu prostirke sa stilom vašeg kupatila. U skladu sa izborom seta peškira, preporučujemo vam Flower Love set prostirki za kupatilo. Izuzetno mekane, ugodne i elegantne pamučne prostirke sa izraženim rubnim detaljima odličan su proljetni izbor.


Ogrtači za kupanje

Ogrtači za kupanje, kućni ogrtači, šlafrok ili bademantili – koji god popularan naziv koristili, predstavljaju idealan višenamjenski proizvod koji možete koristiti tokom dana, noću, prije i poslije kupanja, tokom odmora i relaksacije, nakon sportskih aktivnosti i sl. Korištenje udobnog, kvalitetnog i lijepog ogrtača za kupanje doprinosti tome da se osjećate ugodnije, ljepše i strastvenije. Za proljetne dane odličan odabir jeste Romantic Stripe kućni ogrtač od 100% pamuka sa izuzetno mekom teksturom i u skladu sa stilom prethodno navedenih peškira i prostirki za vaše kupatilo.

Romantic Stripe ogrtači
Pogledaj proizvod: Romantic Stripe kućni ogrtač

Oprema za kupatilo

Promjena dodataka i opreme za kupatilo idealan su izbor ukoliko želite unijeti svježinu i dašak novog stila te kreirati oku ugodan ambijent na različitim površinama u vašem kupatilu. U skladu sa elegantnim i romantičnim detaljima koji preovladavaju u aprilskoj ponudi, preporučujemo vam četverodijelni kameni Regina set za kupatilo iz Luxury kolekcije kojim ćete funkcionalno upotpuniti i estetski uljepšati vaše površine u kupatilu. Regina set u zlatno-bijeloj boji sadrži držač i dozer sa sapune, držač četkica i podlogu za držače. Izuzetno atraktivan i kvalitetan detalj za vaše kupatilo.

Bilo da se radi o držačima četkica, dozerima za tečne sapune ili posudama za sapune, kanticama, četkama i držačima četki – English Home predstavlja idealno rješenje za vašu sljedeću kupovinu. Ako ste u potrazi za pojedinačnim proizvodima ili setom proizvoda, posjetite naše najbliže prodavnice u Sarajevu i Tuzli ili pogledajte asortiman opreme za kupatilo na English Home webshopu i izaberite idealne dodatke za vaše kupatilo.