Prikaz 1–18 od 30 rezultata

Show sidebar

Pearly Cotton prostirke za kupatilo 60×90 + 40×60 cm

69,95 KM

Cotton prostirke za kupatilo 60×90 + 40×60 cm

69,95 KM

Bouclé prostirke za kupatilo 60×90 + 40×60 cm

39,95 KM

Linea Bouclé prostirke za kupatilo 60×90 + 40×60 cm

39,95 KM

Tassel Check prostirka za kupatilo 50×80 cm

59,95 KM

Tassel Check prostirka za kupatilo 50×80 cm

59,95 KM

Paige prostirka za kupatilo 50×80 cm

24,95 KM

Paige prostirka za kupatilo 50×80 cm

26,95 KM

Tetra prostirka za kupatilo 60×90 cm

32,95 KM

Cotton Bouclé set prostirki za kupatilo 60×90 + 40×60 cm

36,95 KM

Cotton Bouclé set prostirki za kupatilo 60×90 + 40×60 cm

36,95 KM

Bold Stripe Striped set prostirki za kupatilo 60×90 + 50×60 cm

49,95 KM

Soft Touch Rabbit prostirka za kupatilo 50×80 cm

54,95 KM

Soft Touch Rabbit prostirka za kupatilo 60×90 cm

69,95 KM

Soft Touch Rabbit prostirka za kupatilo 60×90 cm

69,95 KM

Wavy set prostirka za kupatilo 60×100 cm + 60×50 cm

59,95 KM

Harry prostirka za kupatilo 60×90 cm

26,95 KM

Harry prostirka za kupatilo 60×90 cm

26,95 KM
Prostirke za kupatilo

Kategorija – Prostirke za kupatilo

Prostirke za kupatilo

Osim što ih je moguće pronaći u pastelnim bojama, meke teksture i elegante uzorke, modeli prostirki za kupatilo s neklizajućom potplatom uspijevaju dodati estetki štih vašem kupatilu. Dizajnirane su u različitim oblicima, kao što su kvadratni, pravougaoni i ovalni, u različitim dimenzijama primjerenim veličini svake kupaonice. Možete ih kupiti u setu od dva i i tri komada, a ukoliko je potrebno English Home ponuda nudi vam i pojedinačne prostirke, koje sa neklizajućim svojstvima nude najsigurnije opcije za vaš dom.

Modeli prostirki za kupatilo prikladni za svaki stil uređenja

Modeli prostirki za kupatilo proizvedeni su u zabavnom, modernom i klasičnom stilu, te ćete u English Home ponudi pronaći proizvode koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i koji će biti idealno za vaš stil uređenja. Gusto i meko tkani modeli idealno će se uklopiti u vaše kupatilo, a njihove različite veličine i izvedbe garantiraju da ćete naći tačno ono što vam je potrebno, od ovalne kupaonske prostirke za mala kupatila, do velikih modela iz više dijelova za velike kupaonice.

Dimenzije prostirki za kupatilo i karakteristike dizajna

Modeli kompleta prostirki za kadu prilagođeni su za korištenje i u malim, i u srednjim, i u velikim kuaponicama, zahvaljujući različitim dimenzijama. Tako garantiramo da ćete u našoj ponudi pronaći proizvode koji će zadovoljiti sve potrebe. Veliki komadi prostirki, koji obično dolaze u setu od dva ili tri komada, proizvode se u dimenzijama 60 x 90 i 60 x 100 cm. Mali dijelovi setova imaju dimenzije 60 x 40 ili 50 x 60 cm, dok pojedinačne komade prostirki možete naći u veličinama od 70 x 120 ili 80 x 140 cm.

Prostirke, koje se uglavnom proizvode od stopostotnog poliestera, imaju mekani i gust duzajn. Mekani su na dodir i idealni su za porodice sa djecom, posebno zbog neklizajućih potplata. Privlačne boje i uzorci, sa jednostavnim dizajnom prilagodit će se svačijem kupatilom, a moguće je pronaći i prostirke sa različitim printovima i različitim motivima. Tu su i najmekaniji modeli od potpuno prirodne pamučne pređe, koji će vašem kupatilu donijeti elegantan izgled.

Higijenske prednosti prostirke za kupatilo

Antibakterijske prostirke za kupatilo, dizajnirane s neklizajućom potplatom, donijet će vam udobnost i sigurnu upotrebu u vašim kupatilima. Budući da su kupatila životni prostori koji su najviše izloženo vodi i vlagi, prostirke koje odaberete moraju biti otporne na te elemente. English Home modeli nude dugotrajnu upotrebu, a proizvodi od stopostotno akrilnog materijala su posebno praktični, te ih je moguće prati i u mašini za rublje. Uz takve karakteristike možete mirno koristiti prostirke koje su antibakterijske, a pritom estetski popravljaju dojam vašeg kupatila. Ovi proizvodi idealni su za alergičnu djecu i odrasle, a posebni su i po tome što stvaraju mekan i topao dodir.

Važnost modernog dizajna

Moderan dizajn, koji uvijek prefereriraju oni koji se osjećaju mlado, daje rugačiji stil prostirkama za kupatila. Stoga English Home ponuda nudi širok raspon opcija, od modela sa 3D printom, do varijanti koje nude zabavne i vesele figure. Moderne prostirke za kupatilo dizajnirane su u velikim i malim veličinama, a skreću pažnju zbog različitih motiva kao što su ribe, školjke, priroda, podvodni krajolici, cvjetna polja…

Možete stvoriti potpuno drugačiji ambijent u svom kupatilu zahvaljujući raznobojnim modelima, te će ove prostirke oživjeti izgled vašeg kupatila i stvoriti osjećaj prostranosti.

Područja upotrebe prostirki za kupatila

Svoje potrebe možete jednostavno zadovoljiti modelima prostirki za kupatila koji su proizvedeni od tkanina kao što su poliester, pamuk, mikrovlakna, uz različite dizajne. Za one koji preferiraju setove prostirki, English Home ponuda daje mogućnost izbora prostirki koje možete postaviti ispred WC-a, tuš kabine i umivaonika, a tu su i jednodijelni modeli za one koji više preferiraju otvoreniji pod kupatila.

English Home prostirke za kupatila

Cijene prostirki za kupatila variraju u zavisnosti od dizajna i karakteristika materijala od kojih su proizvedeni. Ipak, kako omogućuju višenamjensku upotrebu, cijene prostirki iz English Home ponude su zaista atraktivne.