Dnevna soba, Kuhinja, Preporuke

Proljetna rapsodija kuca na vrata

Proljeće nam donosi dobro raspoloženje i toplije vrijeme. U skladu sa proljetnim raspoloženjem, birajte i English Home proizvode s nizom vrlo kontrastnih i inspirativnih boja i tonaliteta. 

Martovskim buđenjem prirode, budimo se i mi. Opremite vaš dom u skladu sa proizvodima koji će svojim dizajnom i bojama unijeti živost u vaš dom nakon hladnijeg zimskog perioda i omogućiti vam da se osjećate inspirativnije, poletnije i razdraganije.


Setovi za kafu i čaj

Uživajte sa vašim najmilijim u ispijanju jutarnje proljetne kafe ili čaja. Kažu da se po jutru dan poznaje – stoga neka vaša jutra budu zlatna uz Asto porculanski set šoljica za kafu ili Dela porculanski set šoljica za čaj. Ova dva seta iz Luxury kolekcije će zaista obogatiti vaše jutarnje ispijanje najdražeg napitka i olakšati vam da sa osmijehom započnete proljetne dane.

Pogledaj asortiman: Setovi za kafu i Setovi za čaj

Dekorativni aksesoar
Pogledaj asortiman: Dekorativni aksesoari

Dekorativni aksesoari

Dolaskom proljeća stižu nam topliji dani i noći, s njima i ugodna druženja sa partnerima, porodicom i prijateljima. Opremite vaš dom dekorativnim aksesoarima u skladu sa proljetnim tonovima. Kupite novi poslužavnik, ukrasnu lampu ili fenjer za ugodniji proljetni ambijent kao i dekorativnu kadionicu za intimnije i ugodnije trenutke druženja.


Proizvodi za prave gurmane

Dolaskom ljepšeg vremena u nama se budi i apetit. Istinski gurmani počinju da uživaju u pripremi proljetnih jela, kako u zatvorenim prostorima, tako i na otvorenom. Istinski gurmani koriste English Home dodatke za kuhinju i posuđe kako bi njihova jela bila što ukusnija i savršenija. Savršeno izrežite voće i povrće na novim daskama za rezanje, pripremljenu hranu odložite u namjenske posude za odlaganje hrane, a potom napravite savršen proljetni doručak, ručak ili večeru u vrhunskim granitnim ili aluminijumskim tavama iz našeg asortimana.