English Home posteljina Mix & Match kolekcija
Arhiva

Inspirativna Mix & Match kolekcija

Počevši od našeg inovativnog pristupa, donosimo potpuno drugačiju kolekciju za vaše domove. Sa kolekcijom Mix & Match možete ukrasiti bilo koji proizvod po svom ukusu.

Setovi posteljina English Home - MIX & MATCH

Setovi posteljina English Home – MIX & MATCH

Naša kolekcija modela posteljina i setova šoljica za kafu, koje svako može upotpuniti po svom ukusu, nudi potpuno novo korisničko iskustvo. Plahte, jastučnice i prekrivača za jorgane koje želite za svoju spavaću sobu možete kombinirati prema vlastitom ukusu i napraviti komplet.

Mix & Match kolekcija setova za kafu - English Home

Mix & Match kolekcija setova za kafu – English Home

Možete kreirati nove setove šoljica odabirom boja i uzoraka koje želite od dvodjelnih setova za kafu za svoje stolove i stvoriti potpuno drugačiju atmosferu. Možete odražavati vlastiti stil harmonijom različitih tonova u detaljima.

Mix & Match kolekcija jastučnica English Home

Mix & Match kolekcija jastučnica i posteljina – English Home

Naša Mix & Match kolekcija, koja ima moto da oslobodite sebe i svoj dom, svojim korisnicima nudi mogućnost kupovine proizvoda u različitim dezenima pojedinačno. Kombinirajući svoju inspiraciju s originalnim i bezvremenskim dizajnom, ova nova kolekcija nam omogućava da svjedočimo savršenoj kombinaciji kontrasta i različitih uzoraka koji postavljaju nove trendove.

Mix & Match kolekcija setova za kafu - English Home

Mix & Match kolekcija setova za kafu – English Home

Ovu jedinstvenu specijalnu kolekciju u kojoj možete izraziti svoj stil, biti slobodni i kombinovati po želji možete pronaći u English Home trgovinama u Tuzli i Sarajevu ili na web shop-u englishhome.ba