Zimska čarolija u vašem domu
Dnevna soba, Preporuke, Spavaća soba

Zimska čarolija u vašem domu

Volimo zimu! Dočekajte magične snježne prizore prirode u toplini vašeg doma i ugodnom ambijentu.

Iako je period novogodišnjih i zimskih praznika prošao, ne dopustite da vas napusti dobro raspoloženje. Iskoristite prednosti topline doma kako biste uživali u zimskoj idili i tokom februarskih dana.


Šolje za tople napitke

Topli napici nam pomažu da održimo naše tijelo zagrijanim i da se što efikasnije nosimo sa hladnoćom. Uživanje u toploj čokoladi, omiljenoj kafi i različitim ukusima čajeva je zasigurno jedan od omiljenih rituala svakog od nas tokom zimskog perioda. Uživajte u različitim napicima i okusima uz moderne i elegantne Bloom šolje. Pripremite voljenoj osobi magičan zimski doručak i okrijepite je toplim napitkom koristeći šolje sa povećanim kapacitetom od 325 ml po šolji.


Zimski jastuci

Neka zima bude vaša inspiracija, a udobnost i komfor prioritet. Zdrav i ugodan san je tokom hladnih zimskog perioda izuzetno bitan jer vam pomaže regeneraciji energije. Za udobnost tokom zimskih noći koristite EDFA certificiran Winter jastuk od gusjeg perja kako biste održali ravnotežu toplote u tijelu.

Zimski jorgani

Iskoristite prednosti kratkih dana i dugih noći opuštajući se u udobnosti vašeg kreveta pod Free Antistress jorganom. Dopustite da Antistress jorgan upije sav statički elektricitet akumuliran u tijelu tokom dana, zahvaljujući karbonskim žicama unutar tkanine. Uživajte u dugim noćima i započnite sljedeći dan mirnije i energičnije.


Kolekcija Winters Tale

“Zima dolazi s nogu” kažu naši stariji. Savršen poklon za zimska darivanja, za uživanje u toploti i udobnosti, kao i za duge zimske cozy noći su Stripe i Leon plišane čarape i mekane ukrasne Rabbit jastučnice iz Winters Tale kolekcije.