Raznovrsna ponuda tepiha i staza u English Home-u
Arhiva

Raznovrsni i moderni tepisi i staze u English Home-u: Oplemenite Vaš Dom

“Istražite široku paletu pamučnih, juta i akrilnih tepiha, kao i praktičnih staza. Unesite udobnost, stil i prirodnu eleganciju u svoj enterijer kroz raznolike kolekcije tepiha i staza za sve prostore vašeg doma.”

U današnjem svijetu uređenja enterijera, tepisi imaju ključnu ulogu u transformaciji prostora dodajući toplinu, teksturu i stil. Prodavnica English Home prepoznaje ovu važnost i nudi širok spektar tepiha i staza koji zadovoljavaju različite ukuse i potrebe kupaca.

Pamučni tepisi

Pamučni tepisi su veoma popularan izbor među onima koji traže udobnost i prirodan izgled u svom domu. Ovi tepisi su mekani na dodir i pružaju prijatan osjećaj pod stopalima. English Home nudi široku paletu pamučnih tepiha sa različitim dezenima, bojama i teksturama. Ovi tepisi se lako kombinuju sa različitim stilovima enterijera, bilo da se radi o klasičnom ili modernom uređenju.

Juta tepisi

Juta tepisi su poznati po svojoj prirodnoj teksturi i izdržljivosti. Oni su odličan izbor za one koji žele dodati organski i ekološki prihvatljiv element svom domu. Tepisi od jute koje nudi English Home dolaze u različitim bojama i oblicima, pružajući vam mogućnost da se kreativno izrazite kroz svoj enterijer.

Akril tepisi

Za one koji traže moderniji i luksuzniji izgled, akrilni tepisi su savršen izbor. English Home nudi akrilne tepihe u širokom spektru dimenzija, omogućavajući vam da pronađete tepih koji savršeno odgovara vašem prostoru. Akrilni tepisi su poznati po svojoj mekoći, otpornosti na fleke i dugotrajnosti. Njihova sposobnost da zadrže vibrantne boje čini ih idealnim za sve vrste enterijera.

U English Home-u  možete pronaći ne samo tepihe već i staze manjih dimenzija koje su idealne za kuhinje, hodnike ili čak kupaonice. Ove staze ne samo da dodaju estetsku vrijednost prostoru već i pružaju praktičnost i udobnost pri hodanju. Bilo da tražite nešto za zaštitu podova ili da dodate dašak boje i teksture, staze su savršeno rješenje za manje prostore.

English Home nudi različite kolekcije koje odražavaju različite stilove i estetike.

Kolekcija tepiha i staza “Timeless”

Ova kolekcija pruža klasičan i elegantan izbor sa sofisticiranim dezenima i bojama koji će ostati privlačni tokom vremena.

Kolekcija tepiha i staza “Direct Message”

Ako više volite modernu i živahnu estetiku, ova kolekcija je idealna za vas. Sa hrabrim uzorcima i bojama, ovi tepisi dodaju dinamiku prostoru. Izrađeni od visokokvalitetnog akrila, ovi tepisi su otporni na habanje i lako se održavaju.

Kolekcija tepiha i staza “Seaside Pop”

Ako želite unijeti svježinu morskog ambijenta u svoj dom, “Seaside Pop” kolekcija je pravi izbor. Inspirirana morskim motivima i osvježavajućim bojama, ova kolekcija pruža veselu i relaksirajuću atmosferu. Tepisi iz ove kolekcije izrađeni su od pamuka.

Kolekcija “Creative Simplicity”

Ako preferirate minimalistički pristup, ova kolekcija nudi suptilne dezene i neutralne boje koje dodaju eleganciju i toplinu prostoru.

Dimenzije tepiha i staza u English Home-u

U English Home-u možete pronaći dimenzije staza i tepiha od 60×100 cm, pa sve do većih dimenzija poput 200×290 cm.