Prikaži sve 2 rezultate

Show sidebar
Korpe za veš

Kategorija – Korpe za veš

Korpe za veš

Korpe za veš su mali, ali bitan dio svakog doma, bez obzira što to baš i nije prva stvar koja nam padne na pamet kada je uređenje doma u pitanju. Svojim izgledom mogu uljepšati prostor u kojem odlažemo i peremo prljavu odjeću, ali što je još važnije, sve je na jednom mjestu i veoma je funkcionalno. Kada se vratite sa putovanja ili prosto nemate vremena da operete veš, gomile odjeće mogu biti jako frustrirajuće pa vam se može učiniti da ih se nikada nećete riješiti. Uz pomoć korpi za veš vrlo lako ćete sortirati i posložiti osjeću koja će, vjerovatno prema prioritetima, čekati svoj red za pranje.

U zavisnosti od toga da li živite sami ili sa još nekoliko ljudi, je li u vašem domu imate mnogo ili malo prostora, je li prostorija gdje perete veš kupatilo ili posebna prostorija, odnosno vešeraj, izaberite korpu koja će odgovarati vašim potrebama.

Upotreba korpe za veš

Korpe koje se mogu sklopiti i ostaviti sa strane da ne smetaju savršene su za male prostore, ali često će za više ljudi, ukoliko to prostor dozvoljava, biti potrebne dvije, tri ili više korpi za veš da bi sve bilo uredno. Materijali od kojih se prave korpe za veš su uglavnom izdržljivi i mogu se koristiti duži vremenski period bez oštećenja. Najčešće je to plastika koja osim što je praktična i dugotrajna, može i jako lijepo izgledati i biti i ukras prostorije.

Boje i dimenzije prilagodite svojim potrebama, jer iako se možda čine manje bitnim u uređenju, korpe za veš se itekako vide i dopinose izgledu prostora, a uz dobru organizaciju i sortiranje nikada nećete imati probleme sa nagomilavanjem prljavog veša.

English Home korpe za veš

English Home u svojoj ponudi ima korpe za veš koje su oblicima i veličinama, ali i cijenama prilagođeni svima. Pogledajte i ostale ukrase za vaše kupatilo i cijeli dom koje možete pronaći u English Home-u.