Prikaz 1–18 od 297 rezultata

Show sidebar

Soft Cotton set jastučnica 50×70 cm

19,95 KM

Cosmos Garden Soft set jastučnica 50×70 cm

19,95 KM

Soft Cotton set posteljina 200×220 cm

97,95 KM

Soft Cotton set posteljina 200×220 cm

97,95 KM

Timeline set posteljina 200×220 cm

97,95 KM

Timeline set posteljina 240×220 cm

118,95 KM

Soft Cotton set posteljina 240×220 cm

118,95 KM

Soft Cotton set posteljina 240×220 cm

118,95 KM

Ruffled set jastučnica 50×70 cm

29,95 KM

Ruffled set jastučnica 50×70 cm

29,95 KM

Cotton set posteljina 200×220 cm + čaršaf

83,95 KM

Winter Joy set posteljina 240×220 cm + čaršaf

132,95 KM

Royal Check flanel set posteljina 200×220 cm + čaršaf

118,95 KM

Balmoral Easy to Iron set posteljina 200×220 cm

45,50 KM

Easy to Iron set posteljina 200×220 cm

45,50 KM

Balmoral Easy to Iron set jastučnica 50×70 cm

14,95 KM

Triad Easy to Iron set jastučnica 50×70 cm

14,95 KM

Micell saten set jastučnica 50×70 cm

22,95 KM
Posteljine

Kategorija – Posteljine

Posteljine

U ponudi su kompleti posteljina koji unose udobnost i eleganciju u vaše spavaće sobe sa različitim dizajnom. Dezeni i boje modela English Home posteljina, proizvedenih za zaštitu jastuka i jorgana mogu ispuniti sve vaše želje. Ovi proizvodi ostavljaju značajan uticaj svojim elegantnim uzorcima i dekorativnim karakteristikama. Proizvodi koje možete izabrati kao set u znatnoj mjeri vam olakšavaju kupovinu i štede vrijeme koje možete utrošiti na neki drugi način. Pored jednobojnih proizvoda, kompleti sa šarama i različitim bojama oduševljavaju svojom raznolikošću. Osim što stvaraju estetski efekt u pogledu izgleda, proizvodi pružaju udobno i ugodno iskustvo spavanja. Naši proizvodi, naše posteljine se ističu svojom elegancijom i stilom, udobnošću i kvalitetom.

Setovi posteljina za svaki stil

Kvalitetni modeli jorgana su posebno dizajnirani za ugodan san. Prednosti ovih proizvoda su što se lahko čiste i pružaju zaštitu. Međutim, važno je koristiti adekvatne posteljine jer nije moguće često prati jastuk i jorgan. Različite kolekcije su dizajnirane zahvaljujući inspiraciji naših dizajnera, ali i uzimajući u obzir potrebe korisnika. Tip tkanine ističe se kao najistaknutija karakteristika u ovim proizvodima. Različite kolekcije od pamuka i satena predstavljene su širokim asortimanom proizvoda English Home. Uzorci i detalji modela utiču na raznolikost. Univerzalni dizajn se često može svidjeti kupcima sa svojim skladnim printom i bojama. Šareni proizvodi poput plave, ružičaste, bijele i krem boje najčešće su privlačni osobama koje vole živahne boje u svojim spavaćim sobama.

Impresivni i elegantni kompleti posteljina u različitim bojama

Možete odabrati jednobojne kolekcije za elegantne modele posteljina koji se ističu svojom jednostavnošću. Bijele posteljine su među najpoželjnijim modelima. Istovremeno u kolekcije su uključene i posteljine različitih boja i šara sa obje strane. Neki modeli se ističu svojom jednostavnošću, dok drugi mogu imati živ stil. Osim toga, često se preferiraju proizvodi koji kombiniraju različite boje i uzorke među kreacijama. U ovim serijama pažnju privlači harmonija sličnih tonova ili kontrasta boja. Postoje setovi u kojima se zelena i bijela koriste zajedno. Osim toga, modeli se mogu kreirati harmoničnom kombinacijom plave i bijele. Proizvodi s vrlo različitim uzorcima i detaljima obrade mogu biti sastavljeni od prirodnih uzoraka ili geometrijskih oblika.

Koje su veličine kompleta posteljina?

Modeli kompleta duplih posteljina sastoje se od dvije jastučnice i jednog jorgana. S obzirom na to da se veličine jorgana i jastuka razlikuju, mogu se razlikovati i veličine kompleta. Dvostruki modeli obično imaju veličinu 200×220 cm. Jastuci u ovim setovima se proizvode u dimenzijama 50×70 cm. Modeli jednostrukih jorgana su obično veličine 160×220 cm. Njihove navlake za jastuke se proizvode i kao 50×70 cm. Preveliki set posteljina se obično proizvodi u veličini 260×220 cm. Oversize modeli imaju jastučnice dimenzija 50×70 cm.

Modeli kompleta posteljina

Modeli jednostrukih posteljina svojim stilskim i modernim dizajnom spadaju među najpoželjnije proizvode. Dvostruki set posteljina, koji privlači pažnju kvalitetnom strukturom tkanine je još jedan često korišteni model. Osim toga, u kolekcijama sa većim dimenzijama od duplih modela nudi se i king size posteljina.

Šta treba uzeti u obzir pri odabiru posteljine?

Budući da setovi posteljina mogu imati mnogo karakteristika, ne biste trebali uzeti u obzir jedan standard za ove proizvode. Izrađuju se različite kolekcije s obzirom na očekivanja i potrebe korisnika. Prilikom odabira tima važno je obratiti pažnju na niz sljedećih karakteristika.

Prije svega, potrebno je napraviti izbor s obzirom na kvalitetu sna. Osim toga, možete birati tako što ćete sezonu u kojoj ćete koristiti proizvod zadržati u prvom planu. Važno je odrediti modele guste ili tanke teksture tkanine prema sezonskim uvjetima. Za osjetljivu kožu možete odabrati pamučne proizvode koji neće izazvati alergijsko stanje. Proizvodi u potpunosti od pamuka se ne znoje i svojom mekom teksturom odgovaraju vašim preferencijama.

Budući da proizvodi s prozračnom teksturom tkanine privlače pažnju svojom dugovječnošću, ovoj osobini možete dati prioritet u svojim preferencijama. Možete odabrati proizvode koji mogu u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja prema namještaju, modelu i boji vaše spavaće sobe i posteljine. Osim toga, boja zida spavaće sobe ističe se kao još jedna karakteristika na koju treba obratiti pažnju prilikom odabira kompleta.

Prilikom odabira između različitih proizvoda, također treba uzeti u obzir osjećaj teksture tkanine i dimenzije modela. Navlake koje nisu kompatibilne sa veličinom jastuka i popluna mogu se oštetiti i negativno uticati na kvalitet vašeg sna. Prilikom odabira kompleta posteljine važno je uzeti u obzir dimenzije jastuka i jorgana. Uz sve to, garnituru koje ćete izabrati treba da daje sklad kako izgledom tako i kvalitetom. Kompleti posteljina koje preferirate bit će korisniji ako ne umaraju oči i mogu odražavati vaš stil.

English Home posteljine

Na cijene kompleta može uticati širok izbor modela. Korišteni materijali i tehnologija primijenjena u proizvodnji također mogu uticati na cijene. Broj tkanja modela je još jedna karakteristika koja utiče na cijenu. Osim toga, kvaliteta boje koja se koristi za kreiranje boja i uzoraka je važan faktor prilikom postavljanja cijene.

Uz English Home nudimo proizvode koji se ističu svojom kvalitetom i izdržljivošću. Možete pronaći komplete posteljina koji mogu dati drugačiji ugođaj vašoj spavaćoj sobi po pristupačnim cijenama. Također, možete pogledati jednostruke, duple ili velike modele posteljina koji su pripremljeni za upotrebu uz pomoć moderne tehnologije i odmah naručiti proizvode koji odgovaraju vašem ukusu. Vama prepuštamo izbor, nama prepustite sve ostalo.