Prikaži sve 8 rezultate

Show sidebar
Set ljetnih deka

Kategorija – Ljetne deke

Set ljetnih deka

Setove ljetnih deka u našoj ponudi moguće je pronaći sa raznim uzorcima i opcijama boja. Ljetne deke koje mijenjaju izgled spavaće sobe pomažu vam u stvaranju iznimno elegantnog ukrasa. Svojoj spavaćoj sobi možete dodati i mogućnost mobilnosti, posebno odabirom setova s uzorkom. Osim toga, možete odabrati ljetne deke za pokrivanje u proljeće, jesen i ljeto, jer setovi ljetnih deka koji se koriste u vrićim godišnjim dobima kada su jorgani i deke previše, idealne su debljine i za prijelazne sezone.

U English Home kategoriji spavaća soba možete pronaći proizvode i iz kategorija : plahte za krevet, prekrivači, višenjamjenski prekrivači, jastučnice, kompleti posteljina, jastuci, jorgani, deke, ljetne deke i deke za bebe.

U English Home kategoriji spavaća soba možete pronaći proizvode i iz kategorija : plahte za krevet, prekrivači, višenjamjenski prekrivači, jastučnice, kompleti posteljina, jastuci, jorgani, deke, ljetne deke i deke za bebe.

Modeli setova ljetnih deka

Setovi ljetnih deka nude se u različitim veličinama, modelima i bojama, a izrađeni su od reljefne pamučne tkanine. Jednostruki i dvostruki modeli setova su među neizostavnim dodacima spavaćim sobama. Vrlo skladan stil je moguće postići kada se preferiraju setovi dizajnirani sa različitim vrstama tkanina, u skladu s općim uređenjem kuće i estetskim razumijevanjem. Setovi kojis e svojim laganim i tankim dizajnom ističu kao idealan proizvod za ljetne mjesece, pomažu vam da imate ugodno iskustvo spavanja, a u svojoj spavaćoj sobi možete dobiti drugaciji izgled sa setovima koji se mogu koristiti umjesto prekrivača.

Za šta se sve upotrebljavaju setovi ljetnih deka?

Setovi ljetnihj deka se mogu koristiti na krevetu i u vizualne i u funkcionalne svrhe. Pogotovo u ljetnim mjesecima možete odabrati ljetnu deku za odmor od korištenja jorgana ili deke. Setovi ljetnih deka koji se sastoje od jastučnica, plahti i ljetne deke, omogućavaju vam da prekrijete svoj krevet na način koji pruža visoko estetski izgled. Prekrivajući svoj krevet garniturom ljetnih deka tokom dana, svojoj spavaćoj sobi možete dati uredan i skladan izgled. Istovremeno, ljeti se često preferiraju ovi setovi, koji su idealno debeli da vas prekriju dok spavate. Zimi možete koristiti ljetne deke na svom jorganu u vizualne svrhe ili ih možete koristiti za dobivanje više topline. Ako ima mješoviti uzorak, možete ublažiti složenu sliku odabirom jednobojnih pozadinskih kompleta. Korisno je odabrati model u istoj boji ili blizak uzorcima vašeg kompleta jorgana. Ako koristite jednobojni set posteljine, možete stvoriti dinamičan stil u svom krevetu odabirom modela ljetne deke s uzorkom. Među proizvodima za spavaće sobe English Home možete pronaći garniture ljetnih deka visoko estetskog izgleda i dizajnirane s modernim i tradicionalnim uzorcima.

Dimenzije ljetnih deka

Veličine setova ljetnih deka općenito su podijeljene u pet kao jednostruke, dvostruke, ljetne deke za grupe, dječje i dječje ljetne deke za grupe.

Garniture za jednu osobu proizvode se u dimenzijama 150×220 cm. U sobama za mlade možete odabrati pojedinačne garniture, koje su općenito kompatibilne sa standardnim veličinama kreveta za jednu osobu. Dvostruki set modeli se proizvode u dimenzijama 200×220 cm. Kompatibilni su sa standardnim veličinama bračnog kreveta. Setovi dizajnirani kao baby setovi ljetnih deka dizajnirani su u veličinama kao što su 80×120 cm, 100×150 cm.

Proizvodi se u različitim veličinama jer bebe mogu značajno narasti u kratkom vremenu. Modeli ljetnih deka, zapravo, se proizvode u raznim vrstama koje će se svidjeti odraslima, tinejdžerima, djeci i bebama. Tako se korisnicima nudi asortiman proizvoda koji lako može zadovoljiti sve vrste potreba.

Kako odabrati pravi set ljetnih deka?

Kako biste odabrali pravi set ljetnih deka, korisno je prvo odrediti svrhu korištenja. Primjerice, među jednostavnijim modelima možete odabrati set koji ćete kupiti za svakodnevnu upotrebu. Možete odabrati tkaninu od klasičnih pamučnih tkanina. Tako možete doživjeti udoban i zdrav san. Opcije koje se mogu kupiti za dječju sobu sastoje se od dinamičnijih i zabavnijih dizajna. Odabir boja koje se vašem djetetu sviđaju pri odabiru garnitura za dječju sobu može ga/ju usrećiti. Lako možete odabrati proizvod koji odgovara vašem budžetu.

Setovi ljetnih deka koje ćete najradije koristiti u sobi za mlade mogu se sastojati od dinamičnih uzoraka. Prilikom određivanja seta, ne biste trebali zanemariti razmatranje opće sheme boja sobe. Tako možete postići puno skladniji izgled i obogatiti uređenje svog doma. Detalji kao što su zid, boja tepiha ili tonovi boja namještaja u prostoriji u kojoj će se koristiti model ljetne deke koji ste odabrali pomoći će vam u odluci.

Vrste ukrasnih setova ljetnih deka

Dekorativni setovi ljetnih deka preferirani su u vizualne svrhe, a ne u funkcionalnu upotrebu. Ukrasni setovi, koji se mogu koristiti i kao prekrivači, sastoje se od vrlo elegantnog dizajna. Svojoj spavaćoj sobi možete dodati drugačiji ugođaj odabirom ukrasnih garnitura obogaćenih različitim bojama i uzorcima. Možete stvoriti iznimno moderan stil odabirom garniture ljetnih deka koja je kompatibilna s općim izgledom vaše spavaće sobe. Vaša spavaća soba, koja je najprivatniji dio vašeg doma, trebala bi vam se dopasti estetski i učiniti da se osjećate dobro. Iz tog razloga možete stvoriti okruženje u kojem se možete osjećati dobro tako što ćete se pobrinuti za uređenje spavaće sobe.