Prikaz 1–18 od 27 rezultata

Show sidebar
Pidžame

Kategorija – Pidžame

Pidžame

Kompleti pidžama koji omogućavaju udobnu upotrebu su proizvodi koji podržavaju kvalitetan proces spavanja. Pidžame koje se proizvode u ljetnom, proljetnom i zimskom dezenu omogućavaju vam da uživate u svim godišnjim dobima i da vam bude ugodno. Modeli pidžama, koji su elegantni i slatki, također se mogu koristiti i kao kućna odjeća. Među proizvodima dizajniranim u stilu koji odgovara različitim ukusima postoje opcije kao što su kratke hlače, tregeri, debeli i tanki materijali, kratki i dugi rukavi. Među asortimanom pidžama, spavaćica i kućnih haljina lako možete pronaći modele koji odgovaraju vašem stilu. Modeli pidžama proizvedeni u modernim, klasičnim i veselim stilovima postavljaju cijene koje odgovaraju svakom budžetu. Možete razmotriti moderno dizajnirane muške, ženske i dječje pidžame.

Ljetne pidžame

Pidžame bez rukava i sa kratkim donjim dijelom, postale jako tražene i poželjne kada su u pitanju ljetne pidžame, pružaju vam mogućnost izbora nudeći privlačne boje i dizajn. Pidžame proizvedene od prozračnih tankih i laganih pamučnih tkanina omogućavaju vam lagan i ugodan san i sprječavaju znojenje. Kratki donji dijelovi pidžama u pastelnim ili jarkim bojama, elegantnim uzorcima i različitim dizajnima odgovaraju svim vašim potrebama i ukusima. Satenske pidžame, proizvedene u alternativama boja poput bijele, roze, plave, žute, tamnoplave, crvene, prljavo bijele i bež, privlače veliku pažnju žena. Meka tekstura satenske tkanine i klizav osjećaj koji stvara održavaju hlađenje u vrućim ljetnim noćima i pomažu vam da udobno spavate. Satenski modeli pidžama ukrašeni vezicama, vezovima i volanima su stilski dizajnirani proizvodi. Lagane i fino dizajnirane češljane pamučne pidžame su također opcije koje možete koristiti tokom ljetne sezone. Modeli od češljanog pamuka dizajnirani sa dugim i kratkim donjim dijelovima, majicama sa polurukavima ili na remenima upijaju vlagu i znoj i čine san ugodnim. Ako više volite modele spavaćica s naramenicama od pamuka ili tkanja od 100% pamuka, ljeto možete provesti bez brige, jer u ponudi možete naći i takve komade. Modeli muških kratkih pidžama od prirodnog pamuka su proizvodi koji nude udobnu upotrebu i ugodan san.

Tople zimske pidžame

Modeli zimskih pidžama nude vam mnogo opcija. Zimske mjesece možete provesti udobno uz pidžame meke teksture i kućne ogrtače koji vas griju u hladnim zimskim danima. Proizvodi koje možete smatrati kućnom odjećom ili odjećom za spavanje nude vesele i slatke dizajne. Modeli dizajnirani u rozoj, ljubičastoj, crvenoj, zelenoj i plavoj boji također imaju zanimljive printove. Omiljeni izbor pidžama mladih žena i devojaka su u savršenom skladu sa mekim kućnim papučama. Možete odabrati i ženske komplete pidžame od viskoze dizajnirane sa dugim gornjim i donjim dijelom za zimske mjesece. Lagano strukturirani proizvodi sa detaljima od tkanine koji ne hlade, podržavaju vaš ugodan proces spavanja. Takođe možete kreirati sopstveni komplet kombinovanjem pidžame i kućnih ogrtača koji odgovaraju vašem ukusu.

Kompleti pidžama za svaki stil

Modele možete kupiti kao komplete ili kao proizvode koji se sastoje samo od gornjeg i donjeg dijela. Ako želite, možete napraviti kombinaciju koja otkriva vaš stil kupovinom po jednog gornjeg i donjeg dijela. Modele čiji su gornji dijelovi s kapuljačom i donji dijelovi dugih nogavica možete koristiti kao kućnu odjeću. Ako volite više pidžame u klasičnom stilu, možete odabrati modele sa gornjim dijelom koji izgleda kao košulja. Proizvodi dizajnirani za one koji vole jarke boje i uzorke nude upečatljiv dizajn. Među modelima proizvedenim od 100% viskozne tkanine, možete pronaći modele sa jednobojnim gornjim dijelom i donjim dijelom sa šarama. Možete odabrati i pidžame s batik uzorkom dizajnirane u pastelnim bojama. Modeli pidžama za majke i kćerke veselih dezena su još jedna opcija u kojoj ćete uživati. Majka i kćerka, u pidžami sa sličnim karakteristikama i uzorcima, jačaju međusobne veze i mogu se dobro zabaviti. Svoju kćerku možete obradovati kupovinom pamučnih modela pidžama za devojčice ukrašene simpatičnim šarama i pomponima. Prilikom odabira kompleta pidžame za bebe možete obratiti pažnju  na modele od prirodnog pamuka.

Ženske pidžame

Modeli pidžama koji se ističu svojim bojama su među primarnim izborima i željama žena. Odabir boja važan je detalj koji odražava osobnost ljudi. Žene vole da svojom odjećom istaknu promjenjivo raspoloženje. Žene koje su živahne i žele da podijele svoju sreću preferiraju odjeću živih boja, veselih figura i raznih šara. Ovaj izbor se ogleda i u pidžamama, kućnim haljinama i spavaćicama. Modeli pidžama, dizajnirani u plavim, crvenim, narandžastim, ljubičastim, lila, rozim i tirkiznim tonovima koji ističu pozitivne emocije, proizvodi su kojima žene poklanjaju najviše pažnje. Žene sa jednostavnijim stilom preferiraju modele dizajnirane u bojama kao što su bež, bijela, prljavo bijela, mliječnosmeđa. Boje i modeli koji se dopadaju ženama koje vole aktivno živjeti svoj život su malo blještaviji, proizvedeni sa vezicama, vezovima i modernim dizajnom modeli su koji odlično pristaju ženama ovog stila. Žene koje biraju sportski i brz život, s druge strane, vole sve varijante boja, ali uglavnom preferiraju modele koji nude praktičnu i višenamjensku udobnost. Budući da su ženske pidžame dizajnirane po konceptima koji uključuju sve boje i stilove, lako možete pronaći modele koji su vam potrebni. Možete se usrećiti odabirom pidžame proizvedene u bojama koje volite.

Cijene kompleta pidžama

Pidžame dizajnirane za žene; cijene koje variraju ovisno o tkanini, dizajnu, broju komada i stilu proizvoda. Zimske i ljetne pidžame su proizvodi različitih cijena. Model pidžame je takođe važan faktor koji određuje njenu cijenu. English Home, koji se ističe svojim modelima pidžama za sve stilove, ukuse i potrebe, nudi povoljne mogućnosti kupovine, po pristupačnim cijenama, svih kompleta pidžama. Za najljepše komplete pidžama koji vas čine sretnim i zadovoljavaju sve vaše potrebe, možete pogledati modele proizvoda koje nudi English Home. Možete pogledati i opcije pidžama za djecu ili bebe.