Prikaz 1–18 od 100 rezultata

Show sidebar

Kategorija – Papuče
Kućne papuče
Postoji mnogo vrsta pomagala u kući, koja nam olakšavaju svakodnevni boravak u našim domovima, a papuče su svakako jedna od najpraktičnijih i najkorisnijih. Ukoliko su podovi u vašem domu napravljeni od različitih materijala, ili su vam stopala često hladna, ili naprosto želite maksimalnu udobnost dok hodate kroz kuću onda je pravi trenutak da obnovite svoju kolekciju papuča.

Papuče su jedan od prvih oblika obuće u ljudskoj civilizaciji i od njih je zapravo počelo razvijanje svijesti o važnosti zaštite stopala, koja trpe najveća opterećenja jer drže cijelo tijelo.

Prikaži više

Različiti stilovi za različite tipove ličnosti
Kroz historiju, modeli i stilovi izrade papuča razvijali su se na brojne načine, pa tako u English Home ponudi kućnih papuča možete pronaći cijeli niz različitih modela koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Iako svako od nas u svojim domovima, vjerovatno, ima po nekoliko pari papuča, njihovu kupovinu nikako ne bismo smjeli uzimati „zdravo za gotovo“, posebno ukoliko u njima provodite dosta vremena. Zapravo, pored izgleda mnogo važnija je udobnost i zdravlje vaših stopala, pa su tako kućne papuče iz naše ponude u potpunosti prilagođene ergonomskim zahtjevima različitih stopala za različite ličnosti.
Papuče – udobni ukras prostora
Udobne, stilizovane kućne papuče predstavljat će i odličan ukras u cjelokupnom interijeru vašeg doma, a ukoliko ih kupujete za vaše poslovne potrebe, recimo za korištenje u hotelskim sobama, njihova praktičnost će vašim gostima donijeti veliku autonomiju i ugodnost tokom boravka u vašem hotelu.
Odabir posteljine prema potrebama
Posteljina se proizvodi u veličinama koje će odgovarati određenim standardima veličine kreveta. Veličine 150×230 cm i 160×240 cm su među najpoželjnijim dimenzijama za pojedinačni krevet. Popularne veličine modela, koje osiguravaju da se bračni kreveti mogu pravilno prekriti su između 200×220 cm, 230×250 cm i 240×260 cm. Sve ove mjere su prihvaćene kao mjere gdje su rubovi u kontaktu sa podlogom na pravom nivou nakon što pokrivač pokrije cijeli krevet. Ove dimenzije se lahko mogu koristiti za namještaj kao što su nestandardni kreveti, kreveti po mjeri, nestandardni dječji kreveti, sofe na razvlačenje i sofe.
Kako kupiti prave papuče?
Kada se odlučite kupiti kućne papuče, nemojte nikada zaboraviti da u njima provodite jedan veliki dio dana, te da moraju biti odgovarajuće veličine i udobne. Zlatno je pravilo da u kupovinu papuča odlazite predveče ili kasno popodne, budući da tada naša stopala otiču, pa ćete prilikom kupovine u to vrijeme dana imati najrealniju veličinu vaših stopala.

U našoj English Home ponudi kućnih papuča pronaći ćete veliki izbor ženskih i muških modela, a raznolikost modela i materijala sigurno će zadovoljiti potrebe svih kupaca. Također, vrijedi istaknuti da su cijene kućnih papuča prilagođene svim budžetima. Stoga, požurite i mudro odaberite svoj par papuča, a pametan izbor će vam se višestruko isplatiti.