Prikaži sve 5 rezultate

Show sidebar
Plahte za bebe i djecu

Kategorija – Plahte za bebe i djecu

Plahte za bebe

Priprema za novu bebu može biti zabavan, ali i izazovan proces. Mnogo toga treba uraditi u vrlo kratkom vremenu, a ako niste pažljivi, možete se osjećati preopterećeno i izgubljeno. Iako oni oko vas mogu misliti dobro, od silne količine savjeta koje će novi roditelj dobiti može se zavrtjeti u glavi. I dok neki od savjeta mogu zvučati kontradiktorno, većina koju ćete dobiti zasnovana je na iskustvu, pokušajima i greškama. To je sjajna stvar u pripremi za bebu u današnje vrijeme. Mnogi prijedlozi koje ćete čuti dolaze iz godina ličnog iskustva i istraživanja. Za mlade roditelje danas, ovo znači prolazak kroz mnogo informacija i mnogo različitih tema, kao što su preporučene metode hranjenja, odgovarajuće igračke i idealne boje sobe, da spomenemo samo neke. Međutim, kod nekih tema savjeti su jasni i svrsishodni. Odličan primjer takve teme je kupovina posteljine za vašu bebu.

Kada uređujete sobu za novorođenče, imperativ je da se usredotočite na sigurnost, posebno kada birate posteljinu za svoju bebu. Najsigurnija „postavka“ za spavanje je posteljina na čvrstom dušeku za krevetić bez ikakvih drugih jastuka, plišanih životinja ili ukrasa u krevetiću. Važno je da budete sigurni da je posteljina zaista prave veličine za vaš krevetić, kako biste smanjili rizik od gušenja bebe.

Plahte za krevetić

Možda ranije niste mnogo razmišljali o plahtama za krevetić, ali odluka koje su plahte prikladne za vašu bebu je važna odluka koja dolazi odmah nakon kupovine dječjeg krevetića. Dobra strana je što su pravi izbori jasni. Pamučne plahte za krevetić su najpopularnija opcija u svakom dječjem vrtiću. Pamuk je izdržljiv, prozračan i prirodan. Ako vaša beba ima potencijalne alergije, bitno je da znate da je pamuk također hipoalergen, što smanjuje rizik od izazivanja alergije dok se vaša beba odmara. Pamuk je najpopularnija tkanina jer je prirodna i može se koristiti tijekom cijele godine. Iako postoje i druge opcije na tržištu, nijedna od njih nije ni blizu ravnoteže između zdravlja i sigurnosti koju pruža pamuk.

English Home plahte za najmlađe

English Home i najmlađim pruža sve što im je potrebno da bi bili zdravi bezbijedni, upravo iz ovih razloga u ponudi English Home-a možete pronaći plahte za bebe koje će savršeno odgovarati krevetiću, a bebi pružiti miran, zdrav i siguran san.