Prikaz 1–18 od 19 rezultata

Show sidebar
Dječiji ukrasni jastuci

Kategorija – Dječiji ukrasni jastuci

Dječiji ukrasni jastuci

Iako, u pravilu, najmlađim članovima naših porodica jastuci uopće nisu potrebni, postoji cijeli niz dekorativnih rješenja i praktičnih ukrasnih jastuka, kojim ćete obogatiti prostor dječije sobe. Uz njih ćete, na najlakši način, dodati još boje i udobnosti u dječijim sobama, ali i ukrasiti njihove krevetiće.

Ovakva tekstilna rješenja u potpunosti su prilagođena djeci, pa će njihovi zabavni uzorci i nevjerovatna udobnost djeci spavanje pretvoriti u uzbudljivu avanturu, kojoj će se svakog dana sve više radovati.

Idealni ukrasni jastuci za mališane

Dječiji ukrasni jastuci, kako im sam naziv kaže, pomoći će vam i u ukrašavanju dječijih soba, a zahvaljujući ponudi English Home od sada ćete dječije sobe moći maksimalno personalizirati i u njih unijeti dašak vlastitog stila. Bilo da ih dodate dječijoj posteljini ili da ih jednostavno složite na omiljenoj stolici vašeg djeteta u prostoru za igranje, dobit ćete potpuno novi doživljaj prostora, uz mnogo više stila i udobnosti.

Kvalitetni dječiji ukrasni jastuci

Ovakvi jastuci su izraženi od kvalitetnih materijala koji osiguravaju mekoću i fantastičnu dugovječnost, a mi vam za ovakve jastuke kao materijale preporučujemo pamuk, lan i baršun.

Bilo koji materijal da izaberete, zahvaljujući njihovom obliku i dimenzijama, dječiji ukrasni jactuci će svojom mekoćom i praktičnošću postati izvrstan saputnik za drijemanje vašeg djeteta.

Naša ponuda dječijih ukrasnih jastuka

Ukoliko već sada zavirite u English Home ponudu, prilagođenu svim ukusima i potrebama, pronaći ćete dječije ukrasne jastuke koji će pomoći da soba vaše djece bude jedinstvenija, uz dašak osobnosti i udobnosti gdje je to potrebno. Na vrlo jednostavan način moći ćete uljepšati prostor za spavanje ili igru djece, čime ćete kompletirati uređenje kutaka za djecu.