Prodaja posteljina online
Spavaća soba

Posteljine za svaki dan i udoban san

Spavaća soba je puno više od samog mjesta za spavanje, ona je naprosto mjesto za druženje, opuštanje, čitanje, gledanje filmova, ali i ugodan san. Upravo zato posteljina igra izuzetno bitnu ulogu u našim životima. Pravilan odabir posteljine utiče na kvalitet našeg života u velikoj mjeri. Posteljine ne biramo isključivo radi njihovog izgleda, već i po ugođaju, osjećaju i privrženosti, jer posteljina je često odraz naše osobnosti. Ona nam često služi da indirektno pokažemo drugima naše karakterne osobine kroz izbor boje, dizajna, dezena, pa i same tkanine.

Uz pravilan odabir posteljine moguće je prikazati našu nježnu stranu, našu avanturističku stranu, ali i ljubav prema raznim karakterima i objektima sa kojima se srećemo u određenoj životnom dobu. Nebitno da li je naša ljubav jednobojna posteljina ili višebojna posteljina, odabir boja i dezena u mnogočemu nam pomaže da se ugodno osjećamo prilikom boravka u našoj posteljini.

Također, pamučna posteljina ili svilena posteljina pomažu nam da se tokom sna smjestimo i ugodno osjećamo u našem krevetu. Satenska posteljina je rezultat tkanja niti u atlas vezu, izuzetno je glatke i sjajne površine i idealna je za intimne noći bilo da se radi o toplijim ili hladnijim periodima.

Posteljine za bebe i djecu omogućavaju mališanima da izraze svoju maštu na više načina, tokom dana igrajući se sa kamuflažnim posteljinama, a tokom noći slatko sanjareći o novom danu i novim igrama. Naše dječije posteljine će zasigurno oduševiti mališane i dodatno ih razigrati njihov svijet mašte.

Kvalitetne posteljine po Vašoj mjeri

Kvalitetnim odabirom posteljine doprinosimo boljem i funkcionalnijem svakodnevnom životu. U posteljine ubrajamo deke, plahte, navlake za jorgane i razne druge prekrivače i jastučnice. Udobnost posteljine je jedna od najbitnijih stvari prilikom izbora. Mekane, nježne i udobne posteljine nam pomažu da što lakše utonemo u san i da se što je moguće bolje naspavamo, pa i u izuzetno kratkim vremenskim periodima.

Prosječno u životu provedemo trećinu vremena ispod ili na posteljini. Upravo iz ovog razloga je bitno odabrati kvalitetnu posteljinu koja je nježna i ugodna, koja dobro diše i ekološki je prihvatljiva za našu okolinu. Naše posteljine su pravljene od izuzetno kvalitetnih i ekološki prihvatljivih materijala radi što efikasnijeg sna i uticaja na naše zdravlje, kako fizički tako i psihički.

Prodaja posteljina online

Kakav god tip posteljine da je preferiran, English Home je pripremio raznovrsnu ponudu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. U našoj ponudi možete pronaći pojedinačne posteljine kao i komplete posteljina, te nadmadrace i jastučnice. Naši kompleti posteljina i plahte mogu biti sa i bez gume (gumenog obruba) koji sprječava gužvanje posteljine.

Odličan izbor uz kupovinu nove posteljine u English Home predstavlja i kupovina novih prekrivača za krevete. U ponudi imamo i višenamjenske prekrivače koji se idealno mogu uklopiti u odabir nove posteljine čineći jedno savršeno i čarobno okruženje za ugodan dan i udoban san. Pogledajte našu ponudu posteljina i prekrivača na web stranici ili nas posjetite u vama najbližoj prodavnici.