Prikaži sve 8 rezultate

Show sidebar
Kompleti plahti sa gumom

Kategorija – Kompleti plahti sa gumom

Kompleti plahti sa gumom

Modeli jednokrevetnih i dvokrevetnih plahti dizajnirani od različitih vrsta tkanina nude karakteristike boja i uzoraka u kojim ćete uživati ​​tokom korištenja. Komplet plahte uključuje jastučnice i plahtu. Kompleti plahti sa gumom, koji spadaju u tekstilne proizvode koji podržavaju kvalitetan proces spavanja, dizajnirani su s detaljima koji nude jednostavnost korištenja. Modeli plahti proizvedeni posebnim tkanjima za ljetne i zimske sezone nude udobnu upotrebu nudeći detalje od tankih i debelih tkanina. Postoje jednobojni modeli kao i dezeni i dvobojni dezeni u setovima plahti, koji se proizvode u živim ili pastelnim bojama. Modeli plahti za miraz proizvedeni od kvalitetne tkanine, šivenih i dizajnerskih karakteristika uspijevaju ponuditi privlačne opcije. Pregledajući stilski dizajnirane modele proizvoda, lako možete naći opcije koje odgovaraju vašim potrebama.

Vrste kompleta plahti sa gumom

Modeli plahti razlikuju se u pogledu tkanine, dizajna i karakteristika mjerenja veličine. Modeli izrađeni od tanke i lagane tkanine idealni su za ljetne i proljetne mjesece. Proizvodi dizajnirani od guste pamučne tkanine omiljene su varijante zimskih mjeseci. Sve Vaše potrebe možete zadovoljiti sa garniturama plahti koje se proizvode kao jednokrevetne, dvokrevetne i king size. Modeli plahti za bebe i setovi plahti za bebe posebno dizajnirani za bebe predstavljeni su u posebnoj kategoriji. Moguće je pronaći modele među dekorativnim i stilski dizajniranim vrstama proizvoda. Jednokrevetne i dvokrevetne plahte, koje se proizvode sa elastikom, spadaju u tipove proizvoda za praktičnu upotrebu.

U English Home kategoriji spavaća soba možete pronaći proizvode i iz kategorija : plahte za krevet, prekrivači, višenjamjenski prekrivači, jastučnice, kompleti posteljina, jastuci, jorgani, deke, ljetne deke i deke za bebe.

Kompleti plahti sa gumom i popluna prema sadržaju proizvoda

Sadržaj proizvoda u tekstilu za spavaće sobe može varirati ovisno o marki. Nakon što odredite svoje potrebe, obratite pažnju na sadržaj pakovanja proizvoda, kako biste kupili proizvod koji će vam odgovarati. U English Home, sadržaj proizvoda u kompletu plahte i popluna i razlike između njih su navedene u nastavku.

•  Jednostruki set plahti; Uključuje 1 jastučnicu i 1 plahtu.

•  Bračni set plahti; Uključuje 2 jastučnice i 1 plahtu.

•  Jednostruki set popluna; Uključuje 1 poplun, 1 jastučnicu i 1 plahtu.

•  Dvostruki set popluna; Uključuje 1 poplun, 2 jastučnice i 1 plahtu.

Modeli plahti sa gumom

Jednokrevetne plahte sa gumom su preferirani modeli za djecu, tinejdžere i sobe za goste. Pojedinačni setovi plahti sa gumom su također vrlo popularna opcija. Budući da se proizvodi lako nanose na krevet, nude udobnu lakoću korištenja. Modeli elastičnih plahti sa gumom, na koje ne utiču pokreti tokom spavanja, nemaju rizik od skupljanja prema sredini kreveta. Modeli sa jednim plahtom sastoje se od plahte i jastučnice. Jednostruke plahte dizajnirane u alternativnim bojama kao što su plava, zelena, ljubičasta, dimljena, crvena i smeđa. Proizvodi se češljanim pamukom ili tkanjem od 100% pamuka. Možete birati obične i jednobojne modele, ili možete birati šarene i višebojne dizajne. Setovi dizajnirani za omladinske i dječje sobe uključuju posebne printeve i figure. Modeli elastičnog češljanog pamučnog posteljnog rublja, koji se proizvode kao pojedinačni, obično su dizajnirani u dimenzijama 100 x 200 cm.

Opcije seta dvostrukih plahti sa gumom

Kompleti plahti sa gumom namijenjeni bračnim krevetima i spavaćim sobama sastoje se od dvije jastučnice i plahte. Među modelima dvostrukih proizvoda nalaze se i king size setovi plahte. Kompleti dizajnirani kao obični ili s uzorkom pastelnih tonova ili živih boja uglavnom se proizvode od pamučnih tkanina. Ako više volite pamučno tkane modele plahte u ljetnim i zimskim mjesecima, možete doživjeti neometanu udobnost spavanja. Plahte i jastučnice, koje se u potpunosti proizvode pamučnim tkanjem, imaju osobinu da upijaju vlagu. Stoga vam nudi miran doživljaj sna.

Modeli duplo češljanog posteljnog rublja proizvedeni od pamučne tkanine spadaju u proizvode koji privlače veliku pažnju svojih korisnika. Dvostruke plahte su dizajnirane sa elastikom i proizvode se u dimenzijama 160 x 200 cm. Također možete pronaći modele s cvjetnim uzorcima među bračnim krevetima koji nude alternative boja kao što su bež, roze, plava, siva, zelena, cimet, lila i prljavo bijela. Ako imate veliki krevet, trebali biste koristiti king size plahtu. Velike garniture plahti, koje se uglavnom proizvode u dimenzijama 180 x 200 cm, uspijevaju da Vam ponude mnogo modela i boja. Ako želite, možete odabrati modele tamnih i živih boja, ili možete odabrati proizvode svijetlih boja.

Na šta treba obratiti pažnju pri kupovini kompleta plahti sa gumom?

Možete se pobrinuti da kupite plahte proizvedene od visokokvalitetnih vrsta tkanina, posebno od pamuka. Pamučne tkanine su tkanine koje upijaju vlagu i znoj, ne hlade se zimi i nisu tople se ljeti. Pruža vam zdrav i miran proces spavanja. Jedna od prvih stvari na koju treba obratiti pažnju pri kupovini plahte je da li je plahta prikladna za veličinu kreveta. Danas je na raspolaganju mnogo različitih veličina kreveta, jorgana i jastuka, a treba se pobrinuti da veličina plahte koju planirate kupiti odgovara vama.

Možete odabrati ugrađene setove jer su praktični proizvodi. Jednostruki i dvostruki modeli koje možete udobno koristiti, nude mnoge alternative boja i uzoraka, što vam olakšava odabir. Još jedan detalj na koji treba obratiti pažnju prilikom kupovine, Proizvod koji ste kupili je model koji se pere u veš mašini i lako se pegla. Šareni modeli plahte su takođe udobni za upotrebu. Ne prlja se tako brzo kao bijeli i svijetli proizvodi. Modeli dizajnirani sa živim bojama i šarama koje upadaju u oči daju živahan izgled vašoj spavaćoj sobi. Možete lako pronaći modele koji odgovaraju dekoraciji vaše spavaće sobe među opcijama plahte proizvedene u različitim bojama i karakteristikama uzorka.

Cijene kompleta plahti sa gumom

Cijena plahti razlikuje se u zavisnosti od tkanine, veličine, boje i karakteristika dezena proizvoda. Modeli koji su posebno dizajnirani, proizvedeni sa tkanjem 100% prirodnog pamuka ili nude preveliki detalj, proizvodi su nešto viših cijena. Modeli jednokrevetne i dvokrevetne plahte nude atraktivne opcije cijena. Plahte možete odabrati među bojama i modelima koji odgovaraju općem konceptu vaše spavaće sobe. Možete se pobrinuti i da odaberete proizvode koje ćete kupiti za svoju dječju sobu prema njihovoj želji. Zahvaljujući proizvodima koji nude opcije cijena za svaki budžet, možete pronaći priliku za kupovinu bez opterećivanja budžeta.

Komplete plahti sa gumom koji tražite lako možete pronaći i kupiti u English Home-u, koji nudi originalne, inovativne, moderne i stilski dizajnirane setove plahti i popluna. Također možete odabrati da poklonite svojim prijateljima kvalitetne i pristupačne modele kompleta plahti sa gumom.